Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Martha Marcy May Marlene (2011)

Martha Marcy May Marlene
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Tamás Ganyecz   2019. 01. 27.

legújabb vélemény

0
Rossz, nagy rossz, meg ne nézd

Ebben a filmben mi a thriller? Drámának gyenge. Se eleje, se vége. Káosz, zavaros. Értem én hogy ez a világnézetek összecsapása, de nagyon rosszul akarják elmondani. Nincs mondanivalója, ha csak az nem, hogyan hasad meg az elméje valakinek, aki amúgy is egy céltalan életet élt. Elizabeth Olsen nagyon jó benne, de ennyi, semmi több. Kár volt pénzt adni az elkészítéséhez. A vége?! Hát az kritikán aluli...

 
indingo   2017. 11. 09.

0

Sok története nincs a filmnek, azt ne várjon tőle az ember. Hangulatban helyenként érdekes volt, de összességében elég közepesre sikeredett pedig jól indult a film.


 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

0

Elég régen láttam a már a filmet , de arra emlékszem , hogy tetszett , bár maga a sztori is meglehetősen érdekfeszítő , kegyetlen és elgondolkodtató . A fiatalabbik Olsen pedig nem alakított rosszul (azért annyira jól sem.).

 
Scanian   2017. 01. 21.

0

Azt hiszem, az Olsen testvérek legtehetségesebbikével van dolgunk, remekül játszik. A cselekmény viszont nem annyira érdekes, bár bizonyos pontokon még egészen fel tudta kelteni az érdeklődésemet. Egyszer meg lehet nézni, de teljesen felejthető, sajnos, mivel van benne potenciál.

 
cody0507   2015. 04. 11.

0

Én nagyon kettős érzéssel néztem meg ezt a filmet. Oké, nagyon izgalmas és a képi világa is nagyon hangulatos, de valahogy nagyon hullámzik a színvonala, de sok helyen egy kissé vontatottnak éreztem a történetet.

Galéria (11)

Elizabeth Olsen
Sarah Paulson
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
John Hawkes
Elizabeth Olsen
Sarah Paulson
Elizabeth Olsen
Sarah Paulson
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen
Sarah Paulson
Hugh Dancy
Elizabeth Olsen

Videók (2)

 
A Martha Marcy May Marlene nem az a darab, amely visszafogná magát, ha egy kevésbé konvencionális útra kell lépnie, és legyen bármennyire is kiegyensúlyozatlan élmény, éppen ettől lesz egy jellegzetes és minden bizonnyal sokak számára emlékezetes darab. több»
 
Kinek ajánljuk: Lassú folyású, mély és gazdag karakterekkel rendelkező drámák kedvelőinek, akik némileg képben vannak a Manson-család történetével is, vagy legalábbis bizonyos szekták pszichológiai manipulációinak hatásaival. több»