Zac Efron iszonyúan kigyúrta magát erre a filmre, végre megvan a premierdátum

Mi a helyzet Sean Durkin birkózófilmjével, a Vaskarom-val, ami az A24 titkos befutója lehet a következő díjátadó szezonban? A Martha Marcy May Marlene rendezőjének legújabb filmje nagyszerű szereplőgárdával büszkélkedhet!

A film a Von Eric család tragikus, igaz történetét dolgozza fel, amely a profi pankráció egyik kiemelkedő dinasztiája volt az 1980-as évek elején, amelyet különböző tragédiák sújtottak, és amelyet a szakma "Von Erich-átoknak" nevez.

Mivel a Variety szerint az A24 december 22-én szeretné bemutatni a filmet, úgy gondolhatják a stúdiónál, hogy elég jól sikerült ahhoz, hogy figyelmet keltsen az olyan valószínűsíthetően díjesőt produkáló favoritok mellett, mint a Megfojtott virágok és az Oppenheimer.

A film karácsony előtti megjelenési dátuma szerint az Universal és az Illumination Kacsalábon című animációs filmjével együtt kerül bemutatásra, míg a régóta várt DCEU-film, az Aquaman és az elveszett királyság két nappal korábban érkezik. Eközben Bíborszín karácsony napján kerül a mozikba. Vajon Durkin új filmje képes lesz megküzdeni ezzel a három nagyágyúval?

Egy felnőtt dráma december végére biztosan betölti a megjelenési űrt, de a Warner Bros. Discovery a folyamatban lévő WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt még módosíthatja az Aquaman 2 és a The Color Purple megjelenési dátumait. Mégis, az ünnepi szezonban történő mozibemutató azt jelenti, hogy az A24 nagyra tartja ezt a filmet, még ha a The Iron Claw nem is kap premiert az őszi fesztiválkörúton.

Zac Efron játssza Kevin Von Erich-et, Jeremy Allen White pedig testvérét, Kerryt alakítja.  Harris Dickinson kelti életre David Von Erichet, a harmadik fivért, Holt McCallany pedig Fritzet, a családfőt. A színészek közt van Lily James Kevin feleségének, Pamnek a szerepében és Maura Tierney, mint Doris, Fritz felesége.

A mackó sztárjával, White-tal a fedélzeten, a film a 2023-as év utolsó hónapjának egyik legfelkapottabb filmje lehet. A színész azt állítja, hogy 40 kiló izmot szedett fel Durkin mozijához, ami kissé talán túlzásnak tűnik. Ugyanakkor tekintve a tavalyi, felkapott képeket, amelyeken Efron Kevin Von Erich szerepében látható, talán White mégsem szépíti meg ezeket a számokat.

De vajon az A24-nek tényleg lesz egy váratlan győztese a filmmel? Egyelőre várjunk ki és lássuk meg, mire is képes Sean Durkin a kamera mögött. A film december 22-én kerül mindenhol a mozikba - legalábbis egyelőre ezt a dátumot jelentették be.