Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Utódlás (2018-2020)

Succession
Filmadatlap
 
43
Szereplők
3
Vélemények
101
Képek
29
Videók

Galéria (101)

Brian Cox

Videók (29)

 
Ágnes Bércziné Kristóf   2020. 01. 02.

legújabb vélemény

0
Utodlás

Az egyik legjobb sorozat amit a HBO-n láttam. Nagyon várom a folytatást mert hát még sok lehetőség rejlik a témában. A film főcímzenéje gyönyörű, egyszerűen zseniális csak felső fokban tudok róla szólni. Remélem díjazni fogják ott ahol az ilyesmit díjazzák!

 
Sniper   2018. 09. 10.

0

Ennek a sorozatnak egyetlen hibája van, az, hogy túl rövid. Az elején kicsit nehezen bontakozik ki a cselekmény, de utána szinte magába szippantja a nézőt. Igazi remekmű, amire már nagy szükség volt.

 
Torres9   2018. 11. 27.

0

Erősen ajánlott a megtekintése, főleg azoknak, akik szeretik az igényes, jól összerakott sorozatokat. Az Utódlásra szerintem nem lesz panaszuk. A forgatókönyv kiváló, a karaktereket is zseniálisan kitalálták és megírták a szerepüket, némelyiküktől a ... több»

 
A sorozat sikeréhez sok egyéb mellett nyilván az is hozzájárul, hogy nagyon jó színészek nagyon jól játszanak benne. Élen a legjobb férfi főszereplő díját méltán besöprő Brian Coxszal, aki gyakorlatilag olyan, mintha felkértek volna egy valóságban is létező médiacézárt, hogy játssza el benne önmagát. több»