Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
79

Kés/alatt

(Nip/Tuck)
 
Edii  2015. 09. 17.

Fordulatos és meglepő sorozat, végre egy olyan történet, ami nem annyira kiszámítható.

 
Deku  2017. 08. 23.

Nekem ez a film túl szexista lett, semmi másról nem szól az egész. Nagyon alpári tud lenni és ez nem bejövős. Az alaptörténet nem olyan rossz, csak a megvalósítása az ami nem jött be.

 
Brigusz724  2015. 06. 08.

Ez szerintem a valaha elkészített legjobb sorozat. Minden benne van ami kell egy nőnek: szexi pasi (Julian McMahon) és az igazi amerikai álomhelyszínek (Miami), a pasiknak pedig szexualitás és erőszak. A benne látható plasztikai műtétek néha elég rémisztően pontosan lettek ábrázolva és volt benne pár elég vad szituáció is, de igazán izgalmas és lebilincselő sorozat.

 
VK  2017. 06. 19.

Nem rossz film. Érdekes alaptörténeteket ötvöz, amitől igazán izgalmassá válik. A szereplők hitelesek, a téma érdekes és a kivitelezése profi. Nem egy sablonos film.

 
Homer  2016. 07. 29.

Érdeks sorozat és az alapkoncepciója miatt nagyon meg is osztja a nézőket és a róla alkotott véleményt. Zseniálisan és nyersen tálalja a mai világ külső szemléletét és hogy hibásan mit találunk a legfontosabbnak. Magával ragadja a néző figyelmét.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.