Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban (2018-2021)

New Amsterdam
Filmadatlap
 
59
Szereplők
4
Vélemények
242
Képek
2
Videók

Galéria (242)

Videók (2)

 
Rics   2022. 11. 05.

legújabb vélemény

0

A legjobb ilyen fajta sorozat, amit láttam, izgalmas, néhol eléggé tanulságos is

 
kozse48   2021. 03. 22.

0
Hát nem tudom

Elkezdtem nézni a filmet, egy svunngal több részt ledolgoztam. Tudom én, hogy egy szabóról szóló filmben ne nézzük, hogy szakmailag hogyan varr stb, de nem tudok eltekinteni attól, hogy szervezésileg itt több minden idegesítő. Sok-sok dolgot tudnék felsorolni, elsőként például azt, hogy egy orvos-vezető, akárhány vizsgája van, ne üsse bele folyton az orrát a klinikai szakmák ügyeibe például. Meg egyéb. De a szereplők (a casting) hibátlan, a történet édeskésen és abszolút nézhetően csordogál, szóval tulajdonképp merem ajánlani, kényelmesen nézhető. De ha valaki, miután ezt a sorozatot végignézte, és professzionális orvosi és egészségügyi, szervezési konfliktushelyzetekre igényt tart, ajánlom a Chicago Med c. filmet. Az nem öt, hanem hat csillag. De előbb nézze végig ezt!

 
Haj   2021. 02. 16.

0

Friss és eredeti kórházas sorozat, ami így elsőre meglepőnek tűnhet, az alkotók mégis tudnak újat mutatni a műfajban: többek között azzal, hogy szakítanak egy csomó régi klisével, és mernek szabadabban bánni a karakterekkel. Jó egy ilyen sorozatot nézni, sokan tanulhatnának belőle toleranciát.

 
Joseph Varga   2019. 09. 14.

0
Érzékenyítés

A történet nem hiteles, eltúlzott reakciókkal telített, amilyenek ezerből egynél léteznek. Itt töményen mesébe illő reakciók működnek, amik a valóságban kb. 2-3%-ban működnek, tele van a homoszexualitás mellett érzékenyítő dolgokkal. A fehér egyszerű betegeket mutatják be nagyrészt elmaradott alantas szerepekben, míg az afroamerikaiakat szereplők sokkal kvalifikáltabb, együttérzőbb, okosabb emberekként ábrázolják. Az egész egy irreális, eszményiesített történet tele túlzásokkal. A színészek ugyan nem rosszak, jól adják a karaktereket, de az egész egy liberális mesefilm.