Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
98
Szereplők
7
Vélemények
200
Képek
13
Videók
 
Varga_Júlia   2020. 07. 22.

legújabb vélemény

Damian Lewis nagy kedvencem, mert remekül tudja hozni a szimpatikus és az antipatikus karaktereket is, és külön élmény lett volna itt igazi antagonistaként nézni – igen kár, hogy egy kissé modoros, helyenként erőltetett, néha pedig kifejezetten idege... több»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Az embert feszélyező kérdések tömkelege jut eszembe a sorozat nézése közben, ami szerintem a legtöbb, amit egy széria adhat.


 
bob.007   2019. 07. 11.

Damian Lewis eddig sem volt egy átlagos színész, de ezzel a sorozattal szerintem egy egészen másfajta új lendületet kapott a karrierje: megvan, hogy ki lesz az új sorozatszínész nagy kedvenc a nézők körében. Kiválóan hozza a rá kiosztott szerepet, Gi... több»

 
eviestan   2016. 07. 14.

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt számomra ez a sorozat. Még a hangzatos szereposztás sem győzött meg első ránézésre, de az első epizódot követően tudtam, hogy szeretni fogom ezt a szériát. Nagyszerűek a párbeszédek, izgalmas a cselekmény. Remekül megkomponált az egész sorozat!

 
trixxy   2016. 12. 21.

Kimondottan tetszős, jól sikerült sorozat, már annak, akit érdekel a pénz és üzleti élet világa. Drámai, de ugyanakkor sokszor szórakoztató történetekkel van tele. A szereplők egytől egyig profik, és eljutottam odáig, hogy nem tudok, hogy kinek a győ... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

Nekem nem jött be ez a túl pénzes történet. Habár a címéből következtethettem volna de nem így lett. Viszont hamar dobtam mert unszimpatikusak voltak a színészek.

 
Veres Viktor   2018. 04. 26.

Eszméletlenül jó !!

 

Damian Lewis (Bobby Axelrod) a forgatás során egy könyvvel sétált a SoHo-ban; a Fooling Some of the People All of the Time: A Long Short című könyv szerzője nem más, mint a befektetési bankárok úttörő atyja, David Einhorn. A színész állítása szerint a könyv nagyon sokat segített neki a szerepre való felkészülésben.

(erare)
 

Azelső évad negyedik részének egyes eseményei a McCrory's kocsmában játszódnak - Damian Lewis feleségét Helen McCrory-nak így hívják.

(erare)
 

Damian Lewis éppen az írországi Killybegs városában tartózkodott családjával, amikor valaki egy szökésben levő bankárnak hitte és értesítette az FBI-t.

(erare)
 

A sorozat egyes jeleneteit abban a New York-i negyedben forgatták, ahol a Chuck Rhoades-t alakító Paul Giamatti lakik.

(erare)
 

Az első évad negyedik epizódjában egy pillanat erejéig felbukkan a legendás Metallica is.

(erare)
 
Az ügyészi hivatal és a pénzügyi cég működésének bemutatása, az életből vett sztorik, betekintés a pénzügyi világ kulisszái mögé és a kontraszt az őszintébbnek és becsületesebbnek hitt (ám közel sem mindig egyértelműen az) igazságszolgáltatás világa remek hátteret ad Giamattinak és Lewisnek a másik eltiprására. Mint általában az életben, itt sem minden egyértelműen fekete vagy fehér. Azon túl, hogy a két főszereplő mindent megtenne, hogy a másik orra alá borsot törhessen, nem mondhatjuk ki egyértelműen, hogy mindig a törvényesség két ellentétes oldalán állnak. 8/10 több»
 
Csakúgy mint a legtöbb ember, én is rá tudok függeni sorozatokra. Fantasy, krimi, dráma, történelmi, dramedy, limonádé – nagyjából mindegy. Ilyen téren a „mindenevők” kategóriáját képviselem. Amit tényleg fontosnak tartok, az a minőség. És amire most kaptam rá, azt kifejezetten minőségi cucc, hát gondoltam ne csak én függjek, bevonlak Titeket is kedves Olvasók! Ismerkedjetek meg az aktuális kedvencemmel, íme a Milliárdok nyomában. több»
 
Már az első évaddal beírta magát a sorozattörténelembe. ‘Axe’ Axelrod úgy robbant be az amerikai milliárdosok szövevényes manipulációkkal átszőtt világának filmes kulisszái közé, mintha valóban egy milliárdos üzletekkel haknizó szupercég tulajdonosi székéből rángatták volna oda. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.