Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Milliárdok nyomában (2016-2022)

Billions
Filmadatlap
 
98
Szereplők
8
Vélemények
200
Képek
11
Videók

Galéria (200)

Videók (11)

 
Alexa   2021. 10. 23.

legújabb vélemény

0
Harcos vagy, vagy áldozat?

Magamtól valószínűleg neki sem kezdek a sorozatnak, a leírása nem fogott meg. Viszont kellemesen csalódtam, mert szuper karakterekkel van tele, óriási jellemfejlődésekkel, folyamatos játszmákkal. Sok dolgon elgondolkozik az ember közben. A coach Wendy karaktere pedig a kemény üzleti életbe becsempészi az egésznek az emberi oldalát is. Szerintem zseniális párbeszédek vannak benne, és egyik rész sem unalmas. Egymás után daráltuk a részeket. Wags karaktere pedig sokszor hangos nevetésre késztetett:) Mindenkinek ajánlom.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

0

Az embert feszélyező kérdések tömkelege jut eszembe a sorozat nézése közben, ami szerintem a legtöbb, amit egy széria adhat.

 
bob.007   2019. 07. 11.

2

Damian Lewis eddig sem volt egy átlagos színész, de ezzel a sorozattal szerintem egy egészen másfajta új lendületet kapott a karrierje: megvan, hogy ki lesz az új sorozatszínész nagy kedvenc a nézők körében. Kiválóan hozza a rá kiosztott szerepet, Gi... több»

 
eviestan   2016. 07. 14.

2

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt számomra ez a sorozat. Még a hangzatos szereposztás sem győzött meg első ránézésre, de az első epizódot követően tudtam, hogy szeretni fogom ezt a szériát. Nagyszerűek a párbeszédek, izgalmas a cselekmény. Remekül megkomponált az egész sorozat!

 
Varga_Júlia   2020. 07. 22.

0

Damian Lewis nagy kedvencem, mert remekül tudja hozni a szimpatikus és az antipatikus karaktereket is, és külön élmény lett volna itt igazi antagonistaként nézni – igen kár, hogy egy kissé modoros, helyenként erőltetett, néha pedig kifejezetten idege... több»

 
trixxy   2016. 12. 21.

1

Kimondottan tetszős, jól sikerült sorozat, már annak, akit érdekel a pénz és üzleti élet világa. Drámai, de ugyanakkor sokszor szórakoztató történetekkel van tele. A szereplők egytől egyig profik, és eljutottam odáig, hogy nem tudok, hogy kinek a győ... több»

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Nekem nem jött be ez a túl pénzes történet. Habár a címéből következtethettem volna de nem így lett. Viszont hamar dobtam mert unszimpatikusak voltak a színészek.

1
 

Damian Lewis (Bobby Axelrod) a forgatás során egy könyvvel sétált a SoHo-ban; a Fooling Some of the People All of the Time: A Long Short című könyv szerzője nem más, mint a befektetési bankárok úttörő atyja, David Einhorn. A színész állítása szerint a könyv nagyon sokat segített neki a szerepre való felkészülésben.

(erare)
 

Azelső évad negyedik részének egyes eseményei a McCrory's kocsmában játszódnak - Damian Lewis feleségét Helen McCrory-nak így hívják.

(erare)
 

Damian Lewis éppen az írországi Killybegs városában tartózkodott családjával, amikor valaki egy szökésben levő bankárnak hitte és értesítette az FBI-t.

(erare)
 

A sorozat egyes jeleneteit abban a New York-i negyedben forgatták, ahol a Chuck Rhoades-t alakító Paul Giamatti lakik.

(erare)
 

Az első évad negyedik epizódjában egy pillanat erejéig felbukkan a legendás Metallica is.

(erare)
 
Már az első évaddal beírta magát a sorozattörténelembe. ‘Axe’ Axelrod úgy robbant be az amerikai milliárdosok szövevényes manipulációkkal átszőtt világának filmes kulisszái közé, mintha valóban egy milliárdos üzletekkel haknizó szupercég tulajdonosi székéből rángatták volna oda. több»