Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
98
Szereplők
6
Vélemények
200
Képek
13
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Az embert feszélyező kérdések tömkelege jut eszembe a sorozat nézése közben, ami szerintem a legtöbb, amit egy széria adhat.

 
bob.007   2016. 02. 22.

Damian Lewis eddig sem volt egy átlagos színész, de ezzel a sorozattal szerintem egy egészen másfajta új lendületet kapott a karrierje: megvan, hogy ki lesz az új sorozatszínész nagy kedvenc a nézők körében. Kiválóan hozza a rá kiosztott szerepet, Giamattival az oldalán. remek páros! A forgatókönyv is impozáns; fordulatokban gazdag, érdekes mondanivalóval tarkított.


 
eviestan   2016. 01. 02.

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt számomra ez a sorozat. Még a hangzatos szereposztás sem győzött meg első ránézésre, de az első epizódot követően tudtam, hogy szeretni fogom ezt a szériát. Nagyszerűek a párbeszédek, izgalmas a cselekmény. Remekül megkomponált az egész sorozat!

 
trixxy   2016. 12. 21.

Kimondottan tetszős, jól sikerült sorozat, már annak, akit érdekel a pénz és üzleti élet világa. Drámai, de ugyanakkor sokszor szórakoztató történetekkel van tele. A szereplők egytől egyig profik, és eljutottam odáig, hogy nem tudok, hogy kinek a győzelméért szorítsak. Izgalmas, fordulatos és egyáltalán nem kiszámítható a történet. Az első évad után azt kell mondanom, hogy nagyon bejön, várom a folytatást.

 
Deku   2017. 08. 23.

Nekem nem jött be ez a túl pénzes történet. Habár a címéből következtethettem volna de nem így lett. Viszont hamar dobtam mert unszimpatikusak voltak a színészek.

 
Az ügyészi hivatal és a pénzügyi cég működésének bemutatása, az életből vett sztorik, betekintés a pénzügyi világ kulisszái mögé és a kontraszt az őszintébbnek és becsületesebbnek hitt (ám közel sem mindig egyértelműen az) igazságszolgáltatás világa remek hátteret ad Giamattinak és Lewisnek a másik eltiprására. Mint általában az életben, itt sem minden egyértelműen fekete vagy fehér. Azon túl, hogy a két főszereplő mindent megtenne, hogy a másik orra alá borsot törhessen, nem mondhatjuk ki egyértelműen, hogy mindig a törvényesség két ellentétes oldalán állnak. 8/10 több»
 
Csakúgy mint a legtöbb ember, én is rá tudok függeni sorozatokra. Fantasy, krimi, dráma, történelmi, dramedy, limonádé – nagyjából mindegy. Ilyen téren a „mindenevők” kategóriáját képviselem. Amit tényleg fontosnak tartok, az a minőség. És amire most kaptam rá, azt kifejezetten minőségi cucc, hát gondoltam ne csak én függjek, bevonlak Titeket is kedves Olvasók! Ismerkedjetek meg az aktuális kedvencemmel, íme a Milliárdok nyomában. több»
 

Damian Lewis (Bobby Axelrod) a forgatás során egy könyvvel sétált a SoHo-ban; a Fooling Some of the People All of the Time: A Long Short című könyv szerzője nem más, mint a befektetési bankárok úttörő atyja, David Einhorn. A színész állítása szerint a könyv nagyon sokat segített neki a szerepre való felkészülésben.

(erare)
 

Azelső évad negyedik részének egyes eseményei a McCrory's kocsmában játszódnak - Damian Lewis feleségét Helen McCrory-nak így hívják.

(erare)
 

Damian Lewis éppen az írországi Killybegs városában tartózkodott családjával, amikor valaki egy szökésben levő bankárnak hitte és értesítette az FBI-t.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.