Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

A sebész (2014-2015)

The Knick
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Dóra7.6   2019. 02. 14.

legújabb vélemény

0

A látvány elismerendő, de igazság szerint én rég láttam ilyen lassú és vontatott sorozatot.

 
csd   2016. 06. 05.

1

Teljesen lebilincselt, személy szerint engem minden formában érdekel, ami a századforduló kultúráját, művészetét...hangulatát, mindennapjait dolgozza fel. Annak ellenére, hogy nem kifejezetten vagyok oda az kórházi tematikájú sorozatokért, egyszerűen... több»


 
Deku   2017. 08. 22.

0

Bár érdekelni szokott ez a fajta régi kultúra, ez itt mégsem fogott meg. Túl erős lett nekem. Valahogy annyira brutális, hogy nem tudtam élvezni a történetét magát.

 
Loborg   2016. 05. 11.

0

Még nem túl sok részt láttam belőle , úgyhogy teljesen megalapozott véleményt nem mondhatok , de eddig nagyon elnyerte a tetszésemet ez a sorozat . A téma egyébként is érdekel és a színészt is nagyon szeretem előző filmjei alapján, így adott volt, hogy nézzem, de nem is kellett csalódnom.

 
deneslau   2016. 05. 10.

0

Nagyon szeretem a sorozatot és mindenkinek ajánlom, aki minőségi sorozatot szeretne látni, nagyon jól összerakott film, minden rész tele van izgalommal, és hagy nyitott kérdéseket, ezért már alig várom következő részt. Izgalmas, hiteles.

 
bambula   2015. 05. 06.

0

A legalulértékeltebb sorozat mostanában. Voltak epizódok, amikor szó szerint tátott szájjal néztem, mi fog történni. Nagyon érdekes kor és téma, engem megvett.

 
bahhama   2017. 04. 15.

0

Abbahagyhatatlan. Szinte szünet nélkül néztem végig a két évadot, annyira lebilincselő a sorozat. Érdekes latni a század eleji orvoslás technikáját, ami mára sokat változott, ellenben az emberi játszmák, a jellemek nem sokat változtak. Nagyon tetszett.

Galéria (14)

Clive Owen
Andre Holland
Michael Angarano
Eric Johnson
Clive Owen
Andre Holland
Clive Owen
Andre Holland
Clive Owen
Clive Owen
Andre Holland
Clive Owen

Videók (3)

 

A Cinemax még a pilot bemutatása előtt berendelte a második évadot.

(hp)
 

Dr. Thackery karakterét az századforduló egyik innovatív orvosa, William Stewart Halsted (1852 - 1922) inspirálta, aki maga is kokain- és morfiumfüggő volt.

(hp)
 

Algernon Edwards viselkedését és megjelenését (öltözködését) az író és aktivista, W.E.B. Du Bois inspirálta.

(hp)
 

A sorozat tanácsadója az orvoslás történetének elismert szakértője, Dr. Stanley B. Burns volt.

(hp)
 

Az első évadot 73 nap alatt fogatták.

(hp)
 

Clive Owen egy interjúban elmondta, hogy mivel a sorozat teljes forgatókönyve kész volt a forgatásra, és egy rendező készítette az összes részt, így az olyan jeleneteket, melyek egy helyszínen játszódnak, előre felvették.

(hp)
 
Néhány poén még nagyon kevés arra, hogy eladjon valamit, ami leginkább egy, a múltba 100 évvel visszalőtt Vészhelyzet-klónnak tűnik. Ezzel az erővel Soderbergh akár vissza is vonulhatott volna. több»
 
Sziporkázva szól be az egyetemes emberi butaságnak és a „régen minden jobb volt” olcsó nosztalgiájának A sebész. több»
 
A Sebész második évada a hetekben startolt a Cinemaxon és az HBO GO-n ugyanott folytatta, ahol az első abbahagyta, nem kérdés, hogy aki az első évadot szerette, az a másodikra is marad a képernyő előtt. Eszméletlen az a társadalmi látlelet abból a korból, amelyikben a tudomány keletkezett, ami a legmelegebb bölcsője a mai tudásunknak. Mindez bemutatva egy magát soha, de másokat mindig megkérdőjelező orvossal a főszerepben egyszerűen csak élvezetes és végre eléggé eredeti. több»