Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

A korona hercege (2007)

Yi San
Filmadatlap
 
7
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin
Kim Yeo-jin

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 30.

legújabb vélemény

1
Tévében már láthattad...

Szeretem a kosztümös filmeket, így ez is tetszett. A királyi udvar élete: ármánykodás, intrika, gyilkosságok, hazugságok, hatalmi harcok, felségárulás, utódlás, szerelem... minden, ami a hatalommal, uralkodással együtt járhat. Érdemes a figyelemre, pláne úgy, hogy ebben az esetben szinkronizálva is meg lehet nézni ezt a sorozatot. Ha érdekel egy másik világ, egy másik kultúra, akkor nézd meg! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

 
Benyó   2021. 01. 17.

0
Ez is egy régi kedvenc

Ezt is még jó pár éve láttam. Jó hosszú, mint az akkori kosztümös koreai sorozatok. Akinek sok ideje van, és szereti a történelmi sorozatokat, annak ajánlom.

 
ringololol   2019. 10. 26.

0

Felfoghatatlan számomra ennek a sorozatnak a sikere, olyan, mint a Barátok közt, sose lesz vége, mindig jön egy újabb konfliktus, amire újabb epizódokat lehet építeni. Nem szeretem, ha valaminek nincs eleje és vége.

 
Bady   2018. 09. 27.

0

Imádom, mint egy izgalmas időutazás egy ismeretlen világba. Bemutatja a kor szokásait, melyek ma már teljesen értelmetlennek és nevetségesnek tűnnek. Remek karakterek vannak benne, érdekes a története.