Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
93
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

A mai egyik legelterjedtebb életformát a végletekig fokozó széria, melyben rengeteg érzelem gyülemlett fel.

 
Edii   2015. 09. 18.

Jó kis sorozat, érdekes, nem sablonos történettel. A szereplők kiválóak!


 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

Tökéletes hétvégi pihenős sorozat, eléggé hamar túljutottam rajta, sajnos, mert hiányzott. Nagyon szerethetők a karakterek, akik nem, azokat meg nagyon lehet utálni.

 
Gwen   2015. 08. 13.

Megvannak ennek a sorozatnak a maga előnyei, de az a baj, hogy semmire sem megy velük, ha elalszol rajta. Őszintén nem is tudnák ajánlani senkinek, nem ez az első ilyen sorozat, és nem is az utolsó. Bár valahol azért sajnálom, mert volt ebben fantázia és a szereplőgárda sem volt hétköznapi. De hát ha lusta a forgatókönyvírók tolla, azon semmi nem segít.

 
justynaw   2014. 11. 29.

Na az járt rosszul, aki még az első évad után bedobta a kulcsot, mert a sorozat színvonala egyre jobb lett, a negyedik az simán zseniálisra sikeredett. Akinek van egy kis türelme arra, hogy kibontakozzon a történet, az nem fogja megbánni. Az HBO-nak nem szokása, hogy közepes terméket adjon ki a kezei közül.

 

A sorozatban szereplő fundamentalista egyesület, "United Effort Brotherhood" egy fiktív szervezet, melyet a Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints ihletett. Az FLDS az egyik legnépszerűbb poligámista csoport.

(hp)
 

SPOILER: A sorozat alkotói, Mark V. Olsen és Will Scheffer egy interjúban elmondták, hogy az utolsó részben Frank nem követett el öngyilkosságot.

(hp)
 

Amanda Seyfried azért lépett ki a sorozatból, hogy filmes karrierjére koncentrálhasson.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.