Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Hármastársak (2006-2011)

Big Love
Filmadatlap
 
93
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Videók (2)

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

legújabb vélemény

0

A mai egyik legelterjedtebb életformát a végletekig fokozó széria, melyben rengeteg érzelem gyülemlett fel.

 
Zsceeeka   2017. 12. 30.

0

Tökéletes hétvégi pihenős sorozat, eléggé hamar túljutottam rajta, sajnos, mert hiányzott. Nagyon szerethetők a karakterek, akik nem, azokat meg nagyon lehet utálni.

 
justynaw   2014. 11. 29.

0

Na az járt rosszul, aki még az első évad után bedobta a kulcsot, mert a sorozat színvonala egyre jobb lett, a negyedik az simán zseniálisra sikeredett. Akinek van egy kis türelme arra, hogy kibontakozzon a történet, az nem fogja megbánni. Az HBO-nak nem szokása, hogy közepes terméket adjon ki a kezei közül.

 
Zsombi   2014. 11. 16.

0

Érdekes sorozat volt a Big Love. Bár a sztori kimondottan érdekes volt, a szereplők pedig egytől egyig vérprofik, kicsit vonatott volt az egész, és nem tudott annyira lekötni. De ezt talán ízlés kérdése is, érdemes tenni vele egy próbát, de ha nem jö... több»

 
Gwen   2015. 08. 13.

0

Megvannak ennek a sorozatnak a maga előnyei, de az a baj, hogy semmire sem megy velük, ha elalszol rajta. Őszintén nem is tudnák ajánlani senkinek, nem ez az első ilyen sorozat, és nem is az utolsó. Bár valahol azért sajnálom, mert volt ebben fantázi... több»

 

A sorozatban szereplő fundamentalista egyesület, "United Effort Brotherhood" egy fiktív szervezet, melyet a Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints ihletett. Az FLDS az egyik legnépszerűbb poligámista csoport.

(hp)
 

SPOILER: A sorozat alkotói, Mark V. Olsen és Will Scheffer egy interjúban elmondták, hogy az utolsó részben Frank nem követett el öngyilkosságot.

(hp)
 

Amanda Seyfried azért lépett ki a sorozatból, hogy filmes karrierjére koncentrálhasson.

(hp)
 

Amanda Seyfried, Kyle Gallner és Tina Majorino a Veronica Marsban is együtt játszottak.

(hp)