Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%

Testvérek (2006)

Brothers & Sisters
Filmadatlap
 
105
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Kovács Erika   2017. 02. 24.

legújabb vélemény

Most járok az 5 -ik évad közepén.Nagyon tetszik a sorozat.Olyan modern Dallas család,de a család van a középpontban.Van benne humor, dráma. Egyszóval tökéletes sorozat . Kár hogy 5 évad után vége lesz ????

 
rbernadett   2016. 04. 13.

Azt gondolom, hogy a harmadik évad után lelkiismeretfurdalás nélkül kijelenthetem, hogy nagyon szeretem ezt a sorozatot... Bár nincs ekkora családom, mégis minden percben azt érzem, hogy bár lenne. Bár a családban felmerülő problémák néha mesterkélte... több»


 
kiscsillag8902   2015. 02. 23.

Hihetetlen az egész sorozat. Főleg az első két évad nagyon-nagyon ott van a szeren, kár hogy vége van, szuper sorozat volt, imádtam!

 
Edii   2015. 09. 28.

Érdekesek a jellemek, a helyzetek, remekbe szabottak a párbeszédek. Egyikük sem angyal, nagyon is esendők, ez még izgalmasabbá teszi a sodró, magával ragadó történetet.

 

Eredetileg Jeff Bridgest kérték fel, hogy játssza el Sally Field férjét, de visszautasította.

(rbernadett)
 

Tom Skerritt és Sally Field korábban házastársakat alakítottak az Acélmagnóliák (1989) című filmben.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.