Elhunyt a Vészhelyzet színésze, John Aylward

75 éves korában elhunyt John Aylward színész.

Aylward halálának hírét felesége, Mary Fields közölte a nyilvánossággal. “Meg vagyok döbbenve. Csodálatos színész és fenomenális emberi lény volt” - írja Aylward ügynöke, Mitchell K. Stubbs a közleményében.

1946. november 7-én Seattle-ben, pályafutása során közel 98 produkcióban volt látható, legismertebb szerepe a nagysikerű Vészhelyzet című sorozatban látható, amelyben Dr. Donald Anspaugh-t alakította.

További ismert alakítási a Shameless - Szégyentelenek, A rejtély, A mentalista, a Mad Men - Reklámőrültek, a Kés/alatt, a Döglött akták, az Alias, az Armageddon, a Csillagkapu és az X-akták című produkciókban láthatók.

“John csodálatos színész, úriember és csodálatos barát volt. Hiányozni fog” - írja Aylward halálhírével kapcsolatban a közösségi médiában Noah Wyle.

74 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
John Aylward

John Aylward

szül. 1946. 11. 07. - elhunyt 2022. 05. 16.
Seattle, Washington, Egyesült Államok
1946. november 7-én Seattle-ben, pályafutása során közel 98 produkcióban volt látható, legismertebb szerepe a nagysikerű Vészhelyzet című sorozatban látható, amelyben Dr. Donald Anspaugh-t alakította. További ismert alakítási a Shameless - Szégyentelenek, A rejtély, A mentalista, a Mad Men - Reklámőrültek, a Kés/alatt, a... több»