Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
85
Szereplők
9
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Spanok
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2019. 04. 20.

legújabb vélemény

Szélsőségeket és különbségeket megmutató sorozat. Azon kevés angol sztorik egyike, amit nagyon eltaláltak a készítők, és páran a szereplők közül egész szép karriert futottak be.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Elég mély betekintést nyújt a mai társadalmi viszonyok kiinduló problémájára globálisan és átvitt értelemben is.


 
NFG   2018. 03. 19.

Mikor elkezdtem nézni, nagyon nem tetszett! Túl sok volt benne a drogozás, ivás és törvényszegés, stb.! Az égész abszurdnak tűnt! De valamiért folytattam! Néztem buzgón a részeket, majd mikor az első nemzedéknek "vége" lett, akkor jöttem rá, hogy megszerettem a szereplőket! A következő szériát nehezen kezdtem el, hiszen azzal a hátránnyal indítottak, hogy ők nem azok a karakterek, akik az előzőben voltak! De aztán ők ugyanolyan szerethetők lettek! Viszont mikor ezt a nemzedéket is "kinyírták" eldöntöttem, nem nézem tovább! Így megmaradhatott bennem az eredeti Skins hangulat!

 
indingo   2017. 04. 17.

Remek kis sorozat volt, nagyon szerettem. Volt benne valami egyedi, valami amitől más volt mint a többi. Furcsa, hogy innen "indult" Nicholas Hoult.

 
lucy07   2018. 08. 19.

Én nagyon szerettem ezt a sorozatot nekem is az első széria szereplői voltak a kedvenceim a többieket valahogy nehezebben kedveltem meg és nem is hagytak mély nyomot maguk után, annak viszont örültem, hogy Effy elég sokáig szerepelt a sorozatban az ő karakterét nagyon kedveltem.

Kaya Scodelario
Joe Dempsie
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
Kaya Scodelario
Kaya Scodelario
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
Kaya Scodelario
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
 

Dev Patel-nek nem volt még korábbi forgatási tapasztalata, így olyan buzgón mormolta a sajátján kívül a többi színész szövegét is, hogy többször rá kellett szólni.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Kétszer részesült BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) díjban (2008-ban és 2009-ben) és mind a kettőt az első generációs szereplőkkel szerezték meg!

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.