Most, hogy Daniel Craig letette a szmokingot, elkezdődött a következő James Bond keresése - és Steven Knight új Engedetlen hősök című drámájának rajongói úgy gondolják, hogy ismerik a megfelelő személyt.

Craig a 007 Nincs idő meghalni című filmben játszotta utoljára a 007-es karakterét, miután több mint 15 évig alakította a szeretett M16-os ügynököt. Amióta a színész bejelentette, hogy távozik, Idris Elba nevétől kezdve Tom Hiddlestonnig mindenkiről pletykáltak, hogy átveheti a szerepet, de szinte minden javaslat gyorsabban jött és ment, mint ahogy azt ki lehetett volna mondani, hogy "rázva, nem keverve".

Most azonban van egy új favorit, és ezúttal egy olyan név, aki valóban tökéletesen megfelel a producerek kritériumainak.

A múlt hónapban a BBC One-on (Nálunk az HBO Maxon nézhető) indult Engedetlen hősök című sorozat nézői úgy gondolják, hogy Jack O'Connell tökéletes választás lenne, miután látták őt a valóságban Paddy Mayne háborús hősként, aki 1941-ben, 25 évesen csatlakozott a Különleges Légi Szolgálathoz (SAS), akit egy börtöncellából toborozták.

A sorozat egyik rajongója tweetelt: "@mgmstudios Megkérhetnéd Barbara Broccolit, hogy nézze meg Jack O'Connell alakítását az Engedetlen hősökben Paddy Mayne-ként. Hatalmas alakítás és briliáns színész, briliáns James Bond lenne. Megfelelő korú is!!!"

Valaki más ezt írta: "Még mindig úgy gondolom, hogy Jack O'Connellnek versenyben kellene lennie a következő James Bond szerepére #SASRogueHeroes."

Egy harmadik pedig azt: "Úgy gondolom, hogy a tehetségét tekintve Jack O'Connell jó választás lenne a következő James Bondnak."

És kiderült, hogy az ötlet nem is olyan erőltetett; a múlt hónapban Michael G Wilson producer megosztotta, hogy szerinte mi szükséges a szerephez. A londoni Brit Filmintézetben a James Bond 60. évfordulóját ünneplő rendezvényen mondta: "A múltban próbáltunk fiatalabb embereket keresni. De az, hogy megpróbáljuk elképzelni, nem működik".

Így folytatta: "Ne feledjük, Bond már veterán. Van már némi tapasztalata. Olyan ember, aki már megjárta a háborúkat, hogy úgy mondjam. Valószínűleg volt már az SAS-ben vagy ilyesmi. Ő nem egy középiskolás kölyök, akit csak úgy behozol, és máris kezdheted. Ezért működik egy harmincassal."

O'Connell, amint azt már észrevehettétek, valóban "harmincas" - pontosabban 32 éves. Bár ő maga még nem volt az SAS-ben, az is előnyt jelent számára, hogy már van tapasztalata abban, hogy játszhat olyasvalakit, aki igen. Korábban azt is mondta, hogy "100 százalékban" benne lenne, még ha nem is biztos benne, hogy ez valaha is megtörténik.

A színész korábban James Cook szerepéről volt ismert a Spanokban, emellett olyan filmekben is szerepelt, mint az Ez itt Anglia vagy az Gyilkos kilátások.

Még 2016-ban a Vogue megkérdezte tőle, hogy elvállalná-e a karaktert, amire O'Connell azt válaszolta: "100 százalékban, de nem hiszem, hogy ez reális lenne". Arról beszélve, hogy mit hozna a szerepbe, hozzátette: "Biztosan nem próbálnám meg derby-i akcentussal ábrázolni, nem lenne hozzá bátorságom. Biztosra mennék, hogy ha néznéd, azt gondolnád: 'Igen, ez a fickó meg fogja menteni a világot. Lenne egy remek öltönyöm, és formába hoznám magam. Háromszoros keménységűvé tenném magam, hogy tudd, bízhatsz Jamesben."

Nézd meg az Engedetlen hősöket, hogy lásd, mire is gondoltak a rajongók!

háborús | thriller

A hatrészes dráma Ben Macintyre SAS: Rogue Heroes című könyvén alapul, amely a híres különleges alakulat létrejöttét mutatja be. több»