Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
33
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Elejétől az utolsó percig izgalmas, pörgős. A védelmező férfi karaktere minden női szívet megdobogtat. Rossz lehet szembesülni azzal, hogy valakinek biztonságára egy ilyen negatív hatással legyenek.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Rendkívül izgalmas, feszült, gyors tempójú thriller, mely vérben sem szegény.


 
Deku   2017. 07. 17.

Egy nagyon pörgős thriller/horror témájú film ez mely bővelkedik az izgalmakban és az utolsó percig félelmetes és hátborzongató tud maradni. Nagyszerű volt a hölgy szereplése.

 
Berto49   2017. 10. 27.

Brutális, vérben tocsogó horror csak erős idegzetű nézők számára. A jól induló, eljegyzéssel fűszerezett hétvége a legvadabb lidérces álomnak is beillene, de sajnos nem álom, hanem nagyon is véres valóság. A tizenévesek bandája egyre inkább bevadul, gyilkosságok sorozata játszódik le a szemünk előtt. Magamat nyugtatva sokszor gondoltam, hogy ez „csak egy film”, de nem sokat segített. Rémisztő, torokszorító darab és a legdöbbenetesebb az, hogy bármikor a valóságban is megtörténhet. Eddig sem volt számomra ideális a kempingezés, ezután nem is lennék rá hajlandó!

 
indingo   2017. 12. 27.

Lendületes film, maga az alapsztori talán túl egyszerű. Mindig történt benne valami, izgalmas volt, bár lehetett volna kevésbé vérben tocsogós. Egynek elment.

 

Amikor visszatérnek a strandra a szereplők, a puskamikrofon árnyéka láthatóvá válik a földön.

(dailyfilmsan )
 

Érdekesség hogy a filmet jegyző és rendező James Watkins-nak ez volt az első rendezése és egyből két díjat be is zsebelt a filmjéért (teljesen jogosan is szerintem)!

(respect the movies)
 

A filmet kimondottan pozitívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 80 százalékon áll (2017. április).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.