Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
35
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 09. 03.

legújabb vélemény

Megrázó thriller és elsősorban nem a véres jelenetek miatt. Tipikusan az a film, ahol a néző "idegállapotban", tehetetlenül és ökölbe szorított kézzel figyeli az eseményeket. Legalábbis engem nagyon felcsesztek a gyerekek, minden bizonnyal ez is volt a cél. Egyébként izgalmas, a második felétől rendesen felpörög.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Elejétől az utolsó percig izgalmas, pörgős. A védelmező férfi karaktere minden női szívet megdobogtat. Rossz lehet szembesülni azzal, hogy valakinek biztonságára egy ilyen negatív hatással legyenek.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Rendkívül izgalmas, feszült, gyors tempójú thriller, mely vérben sem szegény.

 
Deku   2017. 07. 17.

Egy nagyon pörgős thriller/horror témájú film ez mely bővelkedik az izgalmakban és az utolsó percig félelmetes és hátborzongató tud maradni. Nagyszerű volt a hölgy szereplése.

 
Berto49   2017. 10. 27.

Brutális, vérben tocsogó horror csak erős idegzetű nézők számára. A jól induló, eljegyzéssel fűszerezett hétvége a legvadabb lidérces álomnak is beillene, de sajnos nem álom, hanem nagyon is véres valóság. A tizenévesek bandája egyre inkább bevadul, ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Jó filmet raktak össze a rendezők....Izgalom, brutalitás keveredik össze,és odaláncolja a nézőt a film elé. A színészi alakítások is nagyon hitelesek. Jó horror.

 
indingo   2017. 12. 27.

Lendületes film, maga az alapsztori talán túl egyszerű. Mindig történt benne valami, izgalmas volt, bár lehetett volna kevésbé vérben tocsogós. Egynek elment.

A film összbevétele 5 824 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor visszatérnek a strandra a szereplők, a puskamikrofon árnyéka láthatóvá válik a földön.

(dailyfilmsan )
 

Érdekesség hogy a filmet jegyző és rendező James Watkins-nak ez volt az első rendezése és egyből két díjat be is zsebelt a filmjéért (teljesen jogosan is szerintem)!

(respect the movies)
 

A filmet kimondottan pozitívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon 80 százalékon áll (2017. április).

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.