Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
33
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Gyilkos kilátások (2008)

 
dailyfilmsan   2019. 04. 07.

legújabb vélemény

Végre egy jó horror, ami nem azért jó, mert tele van Jump scare-rel, voodoo-zással meg szörnyekkel. Vagyis hát, kinek mi a szörny. Számomra a gyerekek is tudnak szörnyetegek lenni. Egy igen derűs kezdés után egyik pillanatról a másikra válik a kellemes hétvége pokolivá, és nem kellett sokat költeniük a készítőknek sem az egészre. A filmet az egyszerűség jellemzi, és nagyon is jól áll neki ez az egyszerűség. Szerintem elég para a maga módján, és eléggé elgondolkodtató. Haveri társasággal ideális, ugyanis olyan témába tenyerel bele, amiről sokáig lehet elmélkedni /vitatkozni.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Elejétől az utolsó percig izgalmas, pörgős. A védelmező férfi karaktere minden női szívet megdobogtat. Rossz lehet szembesülni azzal, hogy valakinek biztonságára egy ilyen negatív hatással legyenek.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Rendkívül izgalmas, feszült, gyors tempójú thriller, mely vérben sem szegény.

 
Deku   2017. 07. 17.

Egy nagyon pörgős thriller/horror témájú film ez mely bővelkedik az izgalmakban és az utolsó percig félelmetes és hátborzongató tud maradni. Nagyszerű volt a hölgy szereplése.

 
Berto49   2017. 10. 27.

Brutális, vérben tocsogó horror csak erős idegzetű nézők számára. A jól induló, eljegyzéssel fűszerezett hétvége a legvadabb lidérces álomnak is beillene, de sajnos nem álom, hanem nagyon is véres valóság. A tizenévesek bandája egyre inkább bevadul, gyilkosságok sorozata játszódik le a szemünk előtt. Magamat nyugtatva sokszor gondoltam, hogy ez „csak egy film”, de nem sokat segített. Rémisztő, torokszorító darab és a legdöbbenetesebb az, hogy bármikor a valóságban is megtörténhet. Eddig sem volt számomra ideális a kempingezés, ezután nem is lennék rá hajlandó!

 
indingo   2017. 12. 27.

Lendületes film, maga az alapsztori talán túl egyszerű. Mindig történt benne valami, izgalmas volt, bár lehetett volna kevésbé vérben tocsogós. Egynek elment.

 
sabnock666   2018. 03. 15.

Jó filmet raktak össze a rendezők....Izgalom, brutalitás keveredik össze,és odaláncolja a nézőt a film elé. A színészi alakítások is nagyon hitelesek. Jó horror.

 
BoBamburg   2018. 06. 01.

Na ilyen egy kemény és fasza horror, megtapossa a lelked és otthagyja kivérezni. Rég féltem és izgultam ennyire egy filmen, hihetetlenül erősre sikeredett. Történet viszonylag egyszerű, de az atmoszféra, a kilátástalanság és reménytelenség miatt imádtam az egészet, meg amúgy is bírom az ilyen emberek utáni gyilkos hajtóvadászatos horrorokat. És bátran kijelenthetem, hogy Fassbender legjobb filmje mind közül.

 
respect the movies   2018. 01. 06.

Szerintem ez egy nagyon jó film volt! A film igazi ereje abban rejlett szerintem hogy nagyon is realista lett! Mert hát valljuk be magunknak őszintén, mit is tudnánk előbb elképzelni egy horrorfilm kapcsán! Azt hogy valamilyen szörny az életünkre tör, vagy hogy eljön a zombiapokalipszis, vagy esetleg pont azt, ami jelen filmünk foglalkozik!Na ugye! A film további erősségei hogy a történetet minimalizálták, nincsenek benne fölösleges cselekmények, illetve hogy a jelenetek nagyon is naturalista módon szemléltették velünk! A színészek egytől egyig kifogásolhatatlanok voltak, bár szerintem mégis aki még ezen felül is kiemelkedett az a Brett alakító bandavezért Jack O'Connell volt! Ritkán láttam ennyire utálható gonoszt egy filmben és erre a rendező még rá is tesz azzal, hogy még csak gyerek! Talán kicsit érezhető is a filmen társadalomkritikai szemlélet! Nagyon erős alkotás, rendkívül jól összerakott karakterek és vér szinten sem spóroltak benne!

 
harnas1207   2018. 11. 30.

Engem nagyon felkavart . Nem az erőszakossága miatt, hanem mert nem is olyan elképzelhetetlen, hogy egy átlagos túrázót valamelyik kis faluba megtámadjanak vagy vegzálják Egyszóval ez egy nagyon hatásos és nem túl könnyen emészthető film.

 
SzFa   2017. 10. 23.

Nagyon jó film élvezetes, izgalmas és érdekes. Nagyon valóságos egyben. Sajnáltam a főszereplőket és pozitív véget reméltem tőle. El tudnék képzelni még egy részt.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Hú, nagyon tetszett, az egyik legjobb horror véleményem szerint, amit manapság láttam. A végén szinte kézzel tapintható az izgalom, szerintem mesterien lett összerakva, a főszereplő színésznő alakítása nagyon tetszik.

 
D. Wolfe   2016. 05. 03.

Annyira nem jött be. Értem, hogy formabontó akart lenni - valóban az -, de éppen ezért kicsit furcsa volt. Valahogy azt éreztem, nem igazán tart sehová. A befejezés váratlan volt ugyan, de pont ugyanezt a hatást érte el. Értetlenül pislogtam, hogy akkor ez most mégis mi volt.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 29.

Vontatott, unalmas. Nagyon lassan indul be a történet és nem izgalmas, aztán mikor mégis kezd érdekes lenni van pár durva jelenet aztán megint csak bámulsz és már azt várod mikor lesz vége, mert félsz hogy elalszol rajta.

 
jencike1985   2016. 10. 28.

Ettől a filmtől én is kikészültem. Rettenetes milyen dolgok vannak benne. Hihetetlenűl izgalmas, feszült az egész film.Bele tudtam magam élni minden egyes percébe. Aki szereti az ilyen feszültséget okozó filmeket annak mindenképpen ajánlom.

 
Deniel   2018. 08. 02.

Megnéztem, mert nagyon jók voltak a kommentek! Nos nem kellett volna! Nagyon nem, mert még az időért is kár volt! Kicsit a "Köpök a sírodra" jutott eszembe, de nem az lett belőle, hanem valami förtelmes kutyakaki! Elképesztően túlértékelt film, teljesen sablonos történettel, teljesen kommersz karakterekkel az egész film egy vicc és most nem túlzok, tele idegesítő jelenetekkel, mint egy negyedrangú 30 éves horrofilm...az a tipikus, amikor kergeti a gyilkos az áldozatát, az meg csak visongat tehetetlenül...Ja és a vége?? Mi van??? Drága istenem! Azt hiszem ennél rosszabb filmet még nem igen láttam, de most komolyan! Hát ízlések és pofonok, de akinek ezt tetszett, annak váljék egészségére! :D

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

A Gyilkos kilátások azoknak való, akik szeretik a véres, kegyetlen horrorfilmeket. Engem azzal nyűgözött le, hogy a gondolatba is beleborzongtam, mennyire könnyen megtörténhet egy hasonló dolog akárkivel. Egy igazán ütős, remek film.

 
Hercegno   2017. 03. 01.

Eszméletlenül jó film, nagyon durva, nagyon izgalmas és feszült, magával ragadó, pörgős film. Tövig rágtam a körmömet a film végére. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

Egy átlagos thrillerre készültem, ehhez képest nagyobb hatást váltott ki belőlem. Érdekes, érdekfeszítő, csöppet sem unalmas film, nagyszerű pszichés hatásokkal.

 
Beuszi   2017. 02. 25.

Elképesztően izgalmas, hátborzongató és kegyetlen film az Eden Lake. Engem különösen azért borzongatott meg, mert elképzeltem, milyen könnyen megtörténhet ez akárkivel.

 
Pappcsino   2016. 12. 14.

Ha egy szóval kellene jellemeznem a filmet, akkor a brutális szót választanám. A film meglehetősen véres és kegyetlen. Számomra azért volt sokkola, mert igen valóságos szituációt ábrázoltak.

 
Péter   2017. 03. 21.

Nagyon kegyetlen és izgalmas film, amin bőségesen lehet rettegni. Nem kevés vér van benne, úgyhogy csak az nézze meg, aki ettől nem retten vissza. Szerintem fantasztikus.

 
T.Andras   2017. 08. 28.

A legbrutálisabb horror, amit eddig láttam. Attól olyan félelmetes, hogy akár igaz is lehetne. Nincsenek benne ugyanis a valóságtól elrugaszkodott, erőltetett történések.

 
iaquino   2015. 03. 23.

Húsbahatolóan brutális. Remekül adja át a zaklatottságot és elfajzottságot. Ezeket ilyen mértékben, és persze stílusban, általában csak az ezredforduló utáni német filmek tudtak csinálni, amiért külön érdekes ez a brit produkció.

 
georgri   2017. 03. 24.

Talán ezen a horror filmen féltem eddig a legjobban, ugyanis a történet igen reális, könnyen megtörténhet bárkivel, ettől válik ijesztővé. Igen sok a vér benne, úgyhogy nem minden jelenetet tudtam nézni.

 
krajcsie   2016. 09. 29.

Az Eden Lake az egyik legembertelenebb és legnyugtalanítóbb horror, melyet eddig láttam. Embertelen, mert a rosszak nem ismernek kíméletet, és legnyugtalanítóbb, mert akár velünk is megtörténhet, hiszen nincs benne semmi természetfeletti, pusztán az emberi gonoszság.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 04.

A thrillerek közül egy egyszer nézhető középkategóriás film tele van sablonokkal és néha bővelkedik üresjáratokban is , de mégis az alapsztori nem rossz és a színészi teljesítmény miatt meg lehet nézni, tetszett a befejezése.

 
biter007   2017. 04. 30.

Nagyon jól megrendezett film. Eléri hogy a néző végig feszülten, hol hol dühösen érezzen együtt a szereplővel. Nagyon brutális film. Nagyon jó volt.

 
lendvaicsaba   2018. 01. 16.

Nagyon izgalmas film, pörgős. Beleéled magad a karakterek helyzetébe és átérzed. Leköti a figyelmedet,annyira jó a történet.Egyszerűen nem lehet abbahagyni.

 
Zso   2017. 09. 16.

A legjobb thriller amit évek óta láttam. Olyan, ami sajnos bármikor előfordulhat. Az életszerűségtől olyan ijesztő. A vége pedig extrán király!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.