Gyilkos kilátások

Eden Lake

2017.12.27 indingo

Lendületes film, maga az alapsztori talán túl egyszerű. Mindig történt benne valami, izgalmas volt, bár lehetett volna kevésbé vérben tocsogós. Egynek elment.

2019.04.07 dailyfilmsan

Végre egy jó horror, ami nem azért jó, mert tele van Jump scare-rel, voodoo-zással meg szörnyekkel. Vagyis hát, kinek mi a szörny. Számomra a gyerekek is tudnak szörnyetegek lenni. Egy igen derűs kezdés után egyik pillanatról a másikra válik a kellem... Több

2020.10.03 jfruzsi97

Most néztem meg. Nem is értem ki adott ilyen jó értékelést ennek a filmnek... első fél órában nem történt semmi, majd a nyakunkba zúdult valami és vége is lett. Na és ahogyan vége lett..borzalmas. Normális lezárást nem kapott, de nagyon fel is mérgel... Több

2024.06.23 Frekvency Ferenc

Ennek a filmnek az ereje nem a brutalitásban rejlik, ahhoz már hozzászoktunk többé-kevésbé, elég magas az ingerküszöb. Ami lepadlóz, az a katarzis hiánya, a megtorlatlan bűn frusztrációja, az a lelki kín, hogy nem tétetett igazság, ettől zavarodsz össze a végén, és vet szét a düh...

2018.03.31 Zsceeeka

Hú, nagyon tetszett, az egyik legjobb horror véleményem szerint, amit manapság láttam. A végén szinte kézzel tapintható az izgalom, szerintem mesterien lett összerakva, a főszereplő színésznő alakítása nagyon tetszik.

2023.09.07 Török389133

Nagyon durva és brutális, tényleg nem finomkodik, a feszültség is nagy, de az első fél órában nem történik semmi, és utána sem annyira jó, mint ahogy itt sok komment írja, de azért egyszer nem rossz.

2017.10.23 SzFa

Nagyon jó film élvezetes, izgalmas és érdekes. Nagyon valóságos egyben. Sajnáltam a főszereplőket és pozitív véget reméltem tőle. El tudnék képzelni még egy részt.

2021.10.27 Milan391349

Remek film, szinte tapintható a feszültség.

2017.08.28 T.Andras

A legbrutálisabb horror, amit eddig láttam. Attól olyan félelmetes, hogy akár igaz is lehetne. Nincsenek benne ugyanis a valóságtól elrugaszkodott, erőltetett történések.

2016.10.28 jencike1985

Ettől a filmtől én is kikészültem. Rettenetes milyen dolgok vannak benne. Hihetetlenűl izgalmas, feszült az egész film.Bele tudtam magam élni minden egyes percébe. Aki szereti az ilyen feszültséget okozó filmeket annak mindenképpen ajánlom.

2016.05.03 D. Shaday

Annyira nem jött be. Értem, hogy formabontó akart lenni - valóban az -, de éppen ezért kicsit furcsa volt. Valahogy azt éreztem, nem igazán tart sehová. A befejezés váratlan volt ugyan, de pont ugyanezt a hatást érte el. Értetlenül pislogtam, hogy akkor ez most mégis mi volt.

2016.10.04 zoleykrajcsi

A Gyilkos kilátások azoknak való, akik szeretik a véres, kegyetlen horrorfilmeket. Engem azzal nyűgözött le, hogy a gondolatba is beleborzongtam, mennyire könnyen megtörténhet egy hasonló dolog akárkivel. Egy igazán ütős, remek film.

2017.05.29 vivikejencikelara

Vontatott, unalmas. Nagyon lassan indul be a történet és nem izgalmas, aztán mikor mégis kezd érdekes lenni van pár durva jelenet aztán megint csak bámulsz és már azt várod mikor lesz vége, mert félsz hogy elalszol rajta.

2017.03.01 Hercegno

Eszméletlenül jó film, nagyon durva, nagyon izgalmas és feszült, magával ragadó, pörgős film. Tövig rágtam a körmömet a film végére. Mindenkinek csak ajánlani tudom.