Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Verdák 3 (2017)

Cars 3
Filmadatlap
 
35
Szereplők
21
Vélemények
33
Képek
19
Videók

Galéria (33)

Videók (19)

 
JRD   2022. 03. 15.

legújabb vélemény

1
Verdák evolúció... 3. rész

Villám kiöregedett. A 2002-es piros versenycsoda veterán autóvá vált. Bár lelkesedése a régi, de az új technológiás autókkal már nem tudja felvenni a harcot. A sorozat harmadik része az elengedéssel, új célok keresésével foglalkozik a maga pixaros módján. 200 millió dollárt költöttek rá, és a dupláját nem hozta be... és talán ez már nem véletlen. Van, hogy a csúcson kell abbahagyni, de valami miatt most is úgy érezték, hogy az első rész elsöprő sikeréről talán még le tudnak húzni egy újabb dollárréteget. De nézd meg! A Verdák harmadik része is kellemes kikapcsot nyújthat! Szóvak filmre fel, és jó szórakozást!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 09.

1

A 2. része után nem igazán hajoltam a felé, hogy leüljek és megnézzem, de szerencsémre, jól döntöttem, hiszen igazán ötletes kis animációs film lett belőle. Maga a story nagyon tetszett, hiszen a 3. részhez illően haladt a story és lett a főhősünkből... több»

 
Shelby07   2018. 01. 19.

0

Az első kettő része sokkal élvezhetőbb is tartalomban is sokkal megnyerőbb volt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyon erőltetett és szerintem már eléggé feleslege is volt.Persze volt története, de igazából az egész csak egy hisztiről ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 20.

0

Sajnos elfogyott az erő és a dinamika a filmből, ami még az első részt jellemzi. Itt már az önismétlések tömkelege és az unalomig lerágott poénok között a film maga eltűnt.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

1

Az egyik leggyengébb rész a Verdák szériából. Pedig az első rész már igazi klasszikusnak számít, de ezzel a folytatással még annak a fényét is megkoptatja. Még a gyerekeket sem igazán kötötte le. A zene az jó, de ez sajnos kevés.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Hoppá egy újabb Cars animáció ami jól sikerült :) Azt hiszem ezzel a történettel visszajöttek a süllyesztőből. Remek családi kikapcsolódás. Csak ajánlani tudom.

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Átlagosnak mondanám leginkább mert bár szórakoztató volt, de voltak benne alapvető hibák. Nem lett túl kiemelkedő film. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is.

A film összbevétele 383 930 656 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 201 028 622 forintot termelt. A hazai mozik összesen 155 370 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Míg Lewis Hamilton az eredeti angol szinkronban tűnik fel, addig az olasz és német verzióban Sebastian Vettel, a spanyolban pedig Fernando Alonso.

(Képkockák )
 

Hudson doki újra feltűnik. Ami érdekessé teszi az eredeti hangot, az az, hogy a hangjához Paul Newman hangarchívumát használták fel, melyeket az első részhez vettek fel.

(JRD )
 

Egyes szereplőknek hírneves NASCAR versenyzők kölcsönözték a hangjukat. Darren Waltrip, Shannon Spake...stb.

(JRD )
 

A Luigi hangját kölcsönző Tony Shalhoub azon kevés színészek egyike, akitől a Disney azt kérte, akcentussal szólaltassa meg a karakterét. A Disney filozófiája, hogy ritkán kérnek erre egy színészt, mivel ez rossz hatással lehet a végeredményre, és kevéssé hat természetesnek.

(hp)
 

Az alkotók számos kihalt, elsivatagosodott autóverseny pályát kerestek fel Észak-Karolinába, hogy inspirációt merítsenek.

(hp)
 
A Verdák 3 újra szórakoztató és tanulságos film lett, ami remek kikapcsolódás az egész család számára, de még mindig hiányzik belőle az a bizonyos plusz, ami a Pixar többi filmjében meg van. több»
 
. Így lett a Verdák 3 az első rész előzményfilmje és továbbgondolása is egyben, kissé meglepő, ám azért biztonságos befejezéssel, egy szuper új női főszereplővel és számos csodálatos senior karakterrel. Valamint a pixaros hitelességgel kihangsúlyozott tanulsággal, miszerint igazi jövőd csak akkor lehet a pályán, ha annak a szélén is az élet nagy versenyzője tudsz maradni. 80/100 több»