Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
19
Vélemények
33
Képek
19
Videók
Verdák 3
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Az egyik leggyengébb rész a Verdák szériából. Pedig az első rész már igazi klasszikusnak számít, de ezzel a folytatással még annak a fényét is megkoptatja. Még a gyerekeket sem igazán kötötte le. A zene az jó, de ez sajnos kevés.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 09.

A 2. része után nem igazán hajoltam a felé, hogy leüljek és megnézzem, de szerencsémre, jól döntöttem, hiszen igazán ötletes kis animációs film lett belőle. Maga a story nagyon tetszett, hiszen a 3. részhez illően haladt a story és lett a főhősünkből "mellékszereplő". Nem hittem volna, ahogyan haladt a történet, hogy sárga villámból lesz, úgymond Doc Hudson a végére és kaptunk egy újoncot körünkbe, név szerint Cruz Ramirezt. Vannak benne nagyon vicces jó kis jelenetek. A mesét aztán gyerektől - nyugdíjas korig csak ajánlani tudom.


 
Shelby07   2018. 01. 19.

Az első kettő része sokkal élvezhetőbb is tartalomban is sokkal megnyerőbb volt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyon erőltetett és szerintem már eléggé feleslege is volt.Persze volt története, de igazából az egész csak egy hisztiről szólt és még gyerek fejjel is borzasztóan untam volna. A poénok amiket beletettek szintén erőltetettek voltak és számomra abszolút nem volt viccesnek nevezhető. Még azt se tudom mondani, hogy egyszer nézhető, mert bár reménykedtem az elejétől fogva, hogy lesz is valami értelmes története, sajnos nem tudott sokat nyújtani. És a majdnem 2 órás terjedelmével eléggé félre nyúltak. Nagyon kár volt ilyen sokáig húzni ezt az egész "jajj nem tudok versenyezni, mert öreg vagyok" dolgot. Szóval bár vártam hogy megnézhessem, mert az előző két része tetszett, ez a harmadik amellett hogy felesleges is volt, nagyon nagy csalódás, Többet vártam, de sajnos beleestek a készítők abba a hibába, hogy több pénzt akartak, elkészítették a következő részt és silány lett. Akit érdekel az nézze meg, de szerintem ne várjatok túl sokat.

 
Deku   2018. 02. 15.

Átlagosnak mondanám leginkább mert bár szórakoztató volt, de voltak benne alapvető hibák. Nem lett túl kiemelkedő film. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is.

 
czerik   2018. 07. 18.

Nagyon jó kis mese. Hozza az el várható szintet. Szomorú, hogy ennyi a mesének és ez a vége, de jó befejezés. Ajánlom.

 
Verdák 3. nem egy remekmű. Egyik Verdák film sem volt az. De talán nem is baj, hogy egy rajzfilm nem akar akkorát markolni, nem akarja megríkatni a nézőt, avagy a versenyzés esszenciájának megfejtését átadni. Csak el szeretne mesélni egy egyszerű történetet szívhez szólóan, és tisztességesen lezárni egy franchise-t. 7,5/10 több»
 
A Verdák 3 újra szórakoztató és tanulságos film lett, ami remek kikapcsolódás az egész család számára, de még mindig hiányzik belőle az a bizonyos plusz, ami a Pixar többi filmjében meg van. több»
 
. Így lett a Verdák 3 az első rész előzményfilmje és továbbgondolása is egyben, kissé meglepő, ám azért biztonságos befejezéssel, egy szuper új női főszereplővel és számos csodálatos senior karakterrel. Valamint a pixaros hitelességgel kihangsúlyozott tanulsággal, miszerint igazi jövőd csak akkor lehet a pályán, ha annak a szélén is az élet nagy versenyzője tudsz maradni. 80/100 több»

A film összbevétele 383 930 656 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 201 028 622 forintot termelt. A hazai mozik összesen 155 370 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Luigi hangját kölcsönző Tony Shalhoub azon kevés színészek egyike, akitől a Disney azt kérte, akcentussal szólaltassa meg a karakterét. A Disney filozófiája, hogy ritkán kérnek erre egy színészt, mivel ez rossz hatással lehet a végeredményre, és kevéssé hat természetesnek.

(hp)
 

Az alkotók számos kihalt, elsivatagosodott autóverseny pályát kerestek fel Észak-Karolinába, hogy inspirációt merítsenek.

(hp)
 

Az animációs szakemberek rengeteg időt fektettek abba, hogy az autók mozgása minél realisztikusabb legyen. Arra is odafigyeltek, hogy bizonyos sebességnél hányat forog a kerék egy másodperc alatt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.