Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
19
Vélemények
33
Képek
19
Videók
Verdák 3
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Az egyik leggyengébb rész a Verdák szériából. Pedig az első rész már igazi klasszikusnak számít, de ezzel a folytatással még annak a fényét is megkoptatja. Még a gyerekeket sem igazán kötötte le. A zene az jó, de ez sajnos kevés.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 09.

A 2. része után nem igazán hajoltam a felé, hogy leüljek és megnézzem, de szerencsémre, jól döntöttem, hiszen igazán ötletes kis animációs film lett belőle. Maga a story nagyon tetszett, hiszen a 3. részhez illően haladt a story és lett a főhősünkből... több»


 
Shelby07   2018. 01. 19.

Az első kettő része sokkal élvezhetőbb is tartalomban is sokkal megnyerőbb volt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyon erőltetett és szerintem már eléggé feleslege is volt.Persze volt története, de igazából az egész csak egy hisztiről ... több»

 
Deku   2018. 02. 15.

Átlagosnak mondanám leginkább mert bár szórakoztató volt, de voltak benne alapvető hibák. Nem lett túl kiemelkedő film. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is.

 
czerik   2018. 07. 18.

Nagyon jó kis mese. Hozza az el várható szintet. Szomorú, hogy ennyi a mesének és ez a vége, de jó befejezés. Ajánlom.

 
MKristijan   2018. 01. 21.

Az első előzetes akkora hypeot tolt neki, hogy még az is verdák 3-at várt, aki eddig még mesét se nagyon nézett. Maga a film egy indokoltan legyártott utolsó? rész, kb a felénél az is logikussá vált mi lesz ennek a kimenetele, de attól lekötött.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Hoppá egy újabb Cars animáció ami jól sikerült :) Azt hiszem ezzel a történettel visszajöttek a süllyesztőből. Remek családi kikapcsolódás. Csak ajánlani tudom.

A film összbevétele 383 930 656 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 201 028 622 forintot termelt. A hazai mozik összesen 155 370 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Luigi hangját kölcsönző Tony Shalhoub azon kevés színészek egyike, akitől a Disney azt kérte, akcentussal szólaltassa meg a karakterét. A Disney filozófiája, hogy ritkán kérnek erre egy színészt, mivel ez rossz hatással lehet a végeredményre, és kevéssé hat természetesnek.

(hp )
 

Az alkotók számos kihalt, elsivatagosodott autóverseny pályát kerestek fel Észak-Karolinába, hogy inspirációt merítsenek.

(hp )
 

Az animációs szakemberek rengeteg időt fektettek abba, hogy az autók mozgása minél realisztikusabb legyen. Arra is odafigyeltek, hogy bizonyos sebességnél hányat forog a kerék egy másodperc alatt.

(hp )
 

Az alkotók a filmben látható verdákból több mint 1500 különböző változatot készítettek.

(hp )
 

A filmen 250-nél is többen dolgoztak.

(hp )
 

Brian Fee rendező elmondta, hogy bár beszélő autókról van szó, a Verdák az egyik legrealisztikusabb Pixar-film. "A való világban játszódik, valódi 'emberekkel' és a problémáikkal."

(hp )
 

A Verdák trilógia minden része azokban az években jelent meg, amikor A Karib-tenger kalózai franchise egyes epizódjai.

(hp )
 

A Verdák Brian Fee rendezői debütálása. Fee korábban asszisztensként dolgozott a franchise első két részén.

(hp )
 

A Toy Story mellett a Verdák a Pixar második olyan franchise-a, mely trilógiává bővült.

(hp )
 

A Verdák 3 első előzetesét 2016. november 21-én hozta nyilvánosságra a Disney. A meglehetősen sötét kedvcsinálót világszerte több szülő sem engedte megnézni a gyermekének.

(hp )
 
Verdák 3. nem egy remekmű. Egyik Verdák film sem volt az. De talán nem is baj, hogy egy rajzfilm nem akar akkorát markolni, nem akarja megríkatni a nézőt, avagy a versenyzés esszenciájának megfejtését átadni. Csak el szeretne mesélni egy egyszerű történetet szívhez szólóan, és tisztességesen lezárni egy franchise-t. 7,5/10 több»
 
A Verdák 3 újra szórakoztató és tanulságos film lett, ami remek kikapcsolódás az egész család számára, de még mindig hiányzik belőle az a bizonyos plusz, ami a Pixar többi filmjében meg van. több»
 
. Így lett a Verdák 3 az első rész előzményfilmje és továbbgondolása is egyben, kissé meglepő, ám azért biztonságos befejezéssel, egy szuper új női főszereplővel és számos csodálatos senior karakterrel. Valamint a pixaros hitelességgel kihangsúlyozott tanulsággal, miszerint igazi jövőd csak akkor lehet a pályán, ha annak a szélén is az élet nagy versenyzője tudsz maradni. 80/100 több»