Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
72

Verdák 3

(Cars 3)
 
duhaj  2017. 06. 20. 18:50

A kémsztoriba csomagolt második rész után mindenképp előrelépés, de annyiban én is tudok csatlakozni az előttem szólóhoz, hogy azért ez messze nem az a Pixar-mozi, mint pl. az Agymanók vagy a Toy Story.

 
Remes982  2017. 06. 18. 07:10

A verdák 3 visszatért a franchise gyökereihez, amit kimondottan jól tett, de ebben a sztoriban tényleg nem volt több. A fiatal generáció tagjainak láthatóan bejött ez a versenyautós széria, amit persze meg is tudok érteni. Méltó lezárás, de a nagy egészet nézve nem emelkedik ki az átlagból számomra.

 
qwertz  2017. 06. 17. 20:24

A Verdák széria legösszeszedettebb filmje, ami bár nem ér fel a Pixar nagyjaihoz, de kellemes kikapcsolódást tud nyújtani minden korosztálynak. Nekem bejött, jó szívvel tudom ajánlani.

Movieaddicts: Verdák 3
Verdák 3. nem egy remekmű. Egyik Verdák film sem volt az. De talán nem is baj, hogy egy rajzfilm nem akar akkorát markolni, nem akarja megríkatni a nézőt, avagy a versenyzés esszenciájának megfejtését átadni. Csak el szeretne mesélni egy egyszerű történetet szívhez szólóan, és tisztességesen lezárni egy franchise-t. 7,5/10
Filmsomnia.hu - Verdák 3
A Verdák 3 újra szórakoztató és tanulságos film lett, ami remek kikapcsolódás az egész család számára, de még mindig hiányzik belőle az a bizonyos plusz, ami a Pixar többi filmjében meg van.
VOX.hu - Verdák 3
. Így lett a Verdák 3 az első rész előzményfilmje és továbbgondolása is egyben, kissé meglepő, ám azért biztonságos befejezéssel, egy szuper új női főszereplővel és számos csodálatos senior karakterrel. Valamint a pixaros hitelességgel kihangsúlyozott tanulsággal, miszerint igazi jövőd csak akkor lehet a pályán, ha annak a szélén is az élet nagy versenyzője tudsz maradni. 80/100
 

A Luigi hangját kölcsönző Tony Shalhoub azon kevés színészek egyike, akitől a Disney azt kérte, akcentussal szólaltassa meg a karakterét. A Disney filozófiája, hogy ritkán kérnek erre egy színészt, mivel ez rossz hatással lehet a végeredményre, és kevéssé hat természetesnek.

(hp)
 

Az alkotók számos kihalt, elsivatagosodott autóverseny pályát kerestek fel Észak-Karolinába, hogy inspirációt merítsenek.

(hp)
 

Az animációs szakemberek rengeteg időt fektettek abba, hogy az autók mozgása minél realisztikusabb legyen. Arra is odafigyeltek, hogy bizonyos sebességnél hányat forog a kerék egy másodperc alatt.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.