Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
13
Vélemények
45
Képek
13
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Imádtam. Már a Csibefutamot is imádtam és ez egy kicsit hasonlít hozzá. Egyedi humor és csodálatos látványvilág, kivitelezés. Ez a film is bizonyítja, hogy a gyurma jellegű mesék felett még nem járt el az idő. Poénos és pörgős mese. Kellemes kikapcsolódás volt.

 
Artemisia   2018. 10. 30.

3
Új Croodék? Nem.

A rajzfilm felütése után kellemetlen meglepetés volt a voltaképpeni témája. Én egyfajta "új Croodék"-ra számítottam, vagyis egy színes, kalandos, velős és tanulságos történetre az őskorban, egyfajta hősies sztorira számítottam a "hős" szót olvasva a ... teljes kritika»


 
Thibo84   2019. 02. 24.

0

Egy könnyed kis mese, aminek még a humora is jó. Nem sok esélyt adtam neki, még is kellemesen csalódtam benne.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 29.

0

Fura volt. Sok mindent összekutyultak benne, és ez számomra elég zavaró volt. A film egyébként egy valamiről szól : a fociról. A készítők egy foci eredettörténetet akartak létrehozni, amibe belesűrítették az őskori és a bronzkori embert egy képlékeny... több»

 
BoBamburg   2018. 11. 15.

0

Jószívvel is egy közepesnek nevezhető alkotás. És azt is főképp azért, mert bírom a stop motion cuccokat és a képi világ is szép volt. Történet semmilyen, karakterek felejthetőek ( a malac/kutya volt az egyedüli kedvelhető karakter), poénok se túl vi... több»

 
vyctoria79   2019. 03. 09.

0

Kedves kis gyurma mese, de nekem a, "Gromit" részek jobban tetszenek. Ez a mese igazán azoknak tetszhet, akik a focit is szeretik. Egyszer megnézhető.

 
msanalog   2018. 02. 13.

0

Kedves és szórakoztató mese, tökéletes családi program, akár ovisoknak is bátran ajánlható, ráadásul szülőként is vicces. Különleges képi világ, angol humor, bazi jó szinkron.

Galéria (45)

Eddie Redmayne
Tom Hiddleston
Eddie Redmayne
Maisie Williams

Videók (13)

A film összbevétele 8 267 544 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 14 869 390 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 054 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A nyitó jelenet két dinoszauruszát Raynek és Harrynek nevezik. Ray Harryhausen-ről kapták a nevüket.

(dailyfilmsan )
 

A film gyurmaanimációval készült, amelynek lényege, hogy minden egyes másodpercet 24-30 db állóképből állítanak össze.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kritikusok kimondottan pozitívan fogadták a filmet. Az Ősember 84 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2018. február).

(hp )
 

Nick Park rendező az után kereste meg Tom Hiddletsont, hogy látta őt a The Graham Norton Show-ban, amint Robert De Nirót utánozta.

(hp )
 

A film nemezisét szinkronizáló Tom Hiddleston francia akcentussal beszél.

(hp )
 

Az Ősember Nick Park direktor első olyan filmje, melyet teljesen egészében egyedül rendezett.

(hp )
 
A stop motion technika egyik utolsó zászlóvivőjeként számon tartott Aardman stúdiótól származott annak idején a Croodék ötlete, de a DreamWorksszel való szakításuk miatt végül nem ők csináltak belőle filmet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lemondtak volna arról, hogy egy saját ősemberes filmmel jelentkezzenek. 80/100 több»
 
Az Ősember, kicsi az ős, de hős (angolul: Early Man) címmel most mozikba kerülő angol animációs film, Nick Park, a Wallace és Gromit, a Shaun a Birka, és a Csibefutam alkotójának legújabb meséje. több»
 
Ugyan nem a legjobb mű, amely Nick Park kezei közül kikerült, de garantált kikapcsolódást nyújt a nézők számára. több»