Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
25
7
4
45
 
tamas84   2018. 02. 18.

Oltári édes mese lett az Ősember. Végig kiült az arcomra valami furcsa vigyor, baromi jól szórakoztam. Észre sem vettem, hogy repült el az idő, és igazat kell adnom az előttem hozzászólónak, a szinkron most nagyon rendben volt. A lehető legjobb szívvel tudom ajánlani, egyáltalán nem csak a fiatalabb korosztálynak. Még most is mosolygok, miközben ezeket a sorokat írom.

 
msanalog   2018. 02. 13.

Kedves és szórakoztató mese, tökéletes családi program, akár ovisoknak is bátran ajánlható, ráadásul szülőként is vicces. Különleges képi világ, angol humor, bazi jó szinkron.

 
olgaasFug   2018. 02. 22.

Szerintem irtó aranyos animáció, nem akarom összehasonlítani semmivel sem, csak megjegyezném, hogy ez a fajta stop motion technika sokkal művészibb, mint a klasszikus 3D-s technikával készültek, amiket annyira megszokhattunk már.

 
Nemecsek   2018. 02. 20.

Nálam a Csibefutam annak idején nagy kedvenc volt, így egyértelmű, hogy nagyon vártam ezt a filmet. Szerintem irtó jópofa és aranyos az egész. Tetszett, hogy van súly a témának, mégsem didaktikus. Ráadásul nem csak kicsiknek nyújt jó szórakozást, hanem az egész családnak.

 
pepmed   2018. 02. 19.

Nagyon cuki film volt, hogy a kisöcsémet idézzem. :) Egyébként igaza van, nem állíthatom, hogy nem szórakoztam jól. Nem lesz maradandó a műfajában, így öt csillagot sokallnék rá adni, de a közepesnél egyértelműen sokkal jobb. Senkit nem tudnék lebeszélni róla, mert garantáltan jókedvre fog deríteni, ha rászánod magad.

Eddie Redmayne
Tom Hiddleston
Eddie Redmayne
Maisie Williams
VOX.hu - Ősember - Kicsi az ős, de hős
A stop motion technika egyik utolsó zászlóvivőjeként számon tartott Aardman stúdiótól származott annak idején a Croodék ötlete, de a DreamWorksszel való szakításuk miatt végül nem ők csináltak belőle filmet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy lemondtak volna arról, hogy egy saját ősemberes filmmel jelentkezzenek. 80/100
 

A kritikusok kimondottan pozitívan fogadták a filmet. Az Ősember 84 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2018. február).

(hp )
 

Nick Park rendező az után kereste meg Tom Hiddletsont, hogy látta őt a The Graham Norton Show-ban, amint Robert De Nirót utánozta.

(hp )
 

A film nemezisét szinkronizáló Tom Hiddleston francia akcentussal beszél.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.