Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
16
Képek
5
Videók
 
BoBamburg   2020. 04. 03.

legújabb vélemény

A Lajka stúdió neve számomra alapból garancia a minőségi szórakozásra és ez esetben sem kellett csalódnom. A hiányzó lancszem egy ötletes, kedves es humoros animációs film, ami tényleg minden korosztálynak ajánlott.

 
Artemisia   2019. 12. 16.

A család nyomában

Szellemes, szórakoztató rajzfilm. A kalandokkal nem spórol, már az első jelenetekben láthatunk egy rázós Loch Ness-i szörny vadászatot, és a játékidő előrehaladtával sem ritkulnak az akciójelenetek. Kezdetben egy szokásos, különc, elismerésre szomjazó kalandor történetének tűnik, aki egy levél nyomán elindul felkutatni a jetit. De már a rajzfilm negyedénél kibontakozik az extravagáns témaválasztás, hiszen kiderül, hogy a levelet maga a jeti küldte, aki megjelenésével ellentétben kifinomult angol modorral és műveltséggel rendelkezik. Így a cselekmény nem a jeti befogásáról szól, ahogy azt várnánk, hanem arról, hogy Sir Lionel eljuttassa a jetit távoli rokonaihoz a Himalájára, miközben a fe... több»


 
Thibo84   2019. 04. 12.

A gyerekeket célozza meg az alkotás. Viszont jó a humora, amit a címszereplő szolgáltat nekünk, pedig sajna nem is ő van inkább a középpontban, hiába annyira feltűnő jelenség, hanem a felfedező és az, amint a személyisége változáson megy keresztül.

 
KingPin   2019. 04. 11.

Ó, hát én azt hiszem, hogy ez a legkedvesebb mese, amit az utóbbi években láttam. Nálam teljesen belopta magát a szívembe, így mindenkinek csakis ajánlani tudom, mert kellemes szórakozást tud nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Pont az a fajta animáció, amelyet az egész család élvezni tud.

 
Sonny   2019. 04. 09.

Üdítő volt végignézni ezt az animációs mesét. Bár igaz, hogy a stúdió talán most először mozdult el ennyire a közönségbarát animációk irányába, de én nem érzem, hogy emiatt bármit is veszített volna a Hiányzó láncszem. Eredeti, ötletes és szórakoztató, ha ezt várom tőle, nem fog csalódást okozni.

 
A hiányzó láncszem egy kedves, főleg gyerekeknek szóló mozi, melyet szerencsére a szülők is ugyanúgy tudnak élvezni a poénoknak és vizuális képi világnak köszönhetően. több»

A film összbevétele 26 249 469 dollár volt (imdb.com).

 

Emma Thompson negyedik mozifilmje, melyben szinkronmunkát vállalt (Kincses sziget - 2002, Merida, a bátor (2012), A szépség és a szörnyeteg (2017)). A Hiányzó láncszem a színésznő első filmje, mely nem a Disney égisze alatt készült.

(hp)
 

Ez a Laika első filmje, melyet nem a Focus Features, hanem az Annapurna Pictures forgalmaz.

(hp)
 

A Hiányzó láncszem a hatodik, 2.35:1-es képarányú stop-motion mozifilm: Kalózok! A kétballábas banda, ParaNorman, Anomalisa, Kubo és a varázshúrok, Kutyák szigete.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.