Jetikölyök: Új filmmel készülnek az Így neveld a sárkányodat alkotói, itt az előzetes!

Bár lehet, hogy a mítoszok szerint a Jeti a hideg környezetet szereti, azonban úgy tűnik, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban utaztatják őt Hollywoodba.

A 2018-as Apróláb és az idén áprilisban mozikba került A hiányzó láncszem után még idén októberben megérkezik a hazai mozikba a Jetikölyök. A történet szerint egy kislány egy jetikölyökre bukkan otthona közelében. A különös teremtés eleinte idegenkedik az emberektől, rövidesen azonban az is kiderül, hogy mindez azért, mert elszakították a családjától. Így kezdetét veszi az út hazafelé, amely során számtalan kalandba keveredik a páros.

Az animáció rendezői székét az élő legendának számító Jill Culton foglalhatta el. „Egy teljesen másfajta jeti karaktert képzeltünk el a történetben, mint amelyet korábban megismerhettek a nézők”, nyilatkozta Culton. A rendező mellett Todd Wilderman is helyet foglal a stábban, aki elárulta, hogy a stúdióval közösen teljesen újragondolták a produkciót. A főbb szinkronszerepekben Chloe Bennet és Albert Tsai hallható majd. 

Az animációhoz megérkezett az első előzetes is, amelyet íme, mutatunk is: