Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
21
Vélemények
33
Képek
19
Videók

Vélemények: Verdák 3 (2017)

 
JRD   2022. 03. 15.

legújabb vélemény

1
Verdák evolúció... 3. rész

Villám kiöregedett. A 2002-es piros versenycsoda veterán autóvá vált. Bár lelkesedése a régi, de az új technológiás autókkal már nem tudja felvenni a harcot. A sorozat harmadik része az elengedéssel, új célok keresésével foglalkozik a maga pixaros módján. 200 millió dollárt költöttek rá, és a dupláját nem hozta be... és talán ez már nem véletlen. Van, hogy a csúcson kell abbahagyni, de valami miatt most is úgy érezték, hogy az első rész elsöprő sikeréről talán még le tudnak húzni egy újabb dollárréteget. De nézd meg! A Verdák harmadik része is kellemes kikapcsot nyújthat! Szóvak filmre fel, és jó szórakozást!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 10. 09.

1

A 2. része után nem igazán hajoltam a felé, hogy leüljek és megnézzem, de szerencsémre, jól döntöttem, hiszen igazán ötletes kis animációs film lett belőle. Maga a story nagyon tetszett, hiszen a 3. részhez illően haladt a story és lett a főhősünkből... több»


 
Shelby07   2018. 01. 19.

0

Az első kettő része sokkal élvezhetőbb is tartalomban is sokkal megnyerőbb volt. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez a rész nagyon erőltetett és szerintem már eléggé feleslege is volt.Persze volt története, de igazából az egész csak egy hisztiről ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 20.

0

Sajnos elfogyott az erő és a dinamika a filmből, ami még az első részt jellemzi. Itt már az önismétlések tömkelege és az unalomig lerágott poénok között a film maga eltűnt.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

1

Az egyik leggyengébb rész a Verdák szériából. Pedig az első rész már igazi klasszikusnak számít, de ezzel a folytatással még annak a fényét is megkoptatja. Még a gyerekeket sem igazán kötötte le. A zene az jó, de ez sajnos kevés.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Hoppá egy újabb Cars animáció ami jól sikerült :) Azt hiszem ezzel a történettel visszajöttek a süllyesztőből. Remek családi kikapcsolódás. Csak ajánlani tudom.

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Átlagosnak mondanám leginkább mert bár szórakoztató volt, de voltak benne alapvető hibák. Nem lett túl kiemelkedő film. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is.

 
czerik   2018. 07. 18.

1

Nagyon jó kis mese. Hozza az el várható szintet. Szomorú, hogy ennyi a mesének és ez a vége, de jó befejezés. Ajánlom.

 
MKristijan   2018. 01. 21.

0

Az első előzetes akkora hypeot tolt neki, hogy még az is verdák 3-at várt, aki eddig még mesét se nagyon nézett. Maga a film egy indokoltan legyártott utolsó? rész, kb a felénél az is logikussá vált mi lesz ennek a kimenetele, de attól lekötött.

 
kevelin   2018. 08. 23.

0

Nekem a három rész közül ez tetszett a legjobban. Nem tudom, hogy azért e mert ugyanúgy, sőt még jobban le tudott kötni, mint az első rész vagy azért mert rögtön a második után néztem amihez képest ez egy tökéletes alkotás. Mindenesetre nekem méltó befejezés? volt. Amennyiben nem lesz több rész.

 
Adepto   2018. 04. 28.

0

/Inkább 3,5, de olyan nincs/ Az első részt imádtam elejétől végéig, a második rész nekem hatalmas csalódás volt, így nem vártam túl sokat ettől a résztől. Ennek ellenére (vagy pont ezért) nekem tetszett. Nem ütötte meg az első mércéjét, de klasszisok... több»

 
Vágottszemű   2019. 03. 20.

0

Nem volt jobb, mint az előzők. Szerintem ez is nagyon rossz lett. Megértem, hogy van, akinek tetszik, de nekem nem nyerte el a tetszésemet. A karakterek nagyon rosszak lettek ebben a filmben.

 
Kadik   2017. 11. 11.

0

Egy igazi klasszikus újratöltve, csak most jól is sikerült, nem úgy, mint a 2. résznél. Jó kis nosztalgia mozit csináltak belőle, de nem remake-et, illetve a későbbi Verdák filmeknek is jó kezdést adtak.

 
Arginnon   2018. 01. 15.

1

Sajnos nagyon együgyűre sikeredett a harmadik rész, szemben az első kettő felnőtteknek is szóló, szívet melengető humorával. Leginkább azonban nem is emiatt furcsa a Verdák 3, hanem a mondanivalója miatt: ha az életed értelme, hogy versenyezz, add fö... több»

 
zsani   2018. 01. 30.

0

Nagyon szeretem a Verdák meséket. Nagyon jópofa humora van az egész animációnak. Nagyon szépen kidolgozott a látványvilága. Nagyon szépen összerakott sztori.

 
tooker   2019. 01. 13.

0

Animáció kategóriában nagyon tetszett a Verdák 3. Jobban, mint a korábbi részek, mert a poénok és a jelenetek mintha fel lennének turbózva. a befejezés csúcs.

 
Remes982   2017. 06. 18.

0

A verdák 3 visszatért a franchise gyökereihez, amit kimondottan jól tett, de ebben a sztoriban tényleg nem volt több. A fiatal generáció tagjainak láthatóan bejött ez a versenyautós széria, amit persze meg is tudok érteni. Méltó lezárás, de a nagy egészet nézve nem emelkedik ki az átlagból számomra.

 
Patrik98   2018. 01. 29.

0

Megunhatatlan, kisgyerek koromban, amikor láttam az első részét, tudtam, hogy valami nagyon jóba nyúltam bele, ezt bizonyítja azt hogy ki jött a harmadik része is, fent tudták tartani a színvonalat, sőt még túl is tudták teljesíteni magukat, Grat.

 
qwertz   2017. 06. 17.

0

A Verdák széria legösszeszedettebb filmje, ami bár nem ér fel a Pixar nagyjaihoz, de kellemes kikapcsolódást tud nyújtani minden korosztálynak. Nekem bejött, jó szívvel tudom ajánlani.

 
kasdavac   2018. 03. 20.

0

Tetszett, hogy olyat raktak be, amit egy animációs filmben sem. Azt hogy a főszereplő majdnem meghalt.

 
duhaj   2017. 06. 20.

0

A kémsztoriba csomagolt második rész után mindenképp előrelépés, de annyiban én is tudok csatlakozni az előttem szólóhoz, hogy azért ez messze nem az a Pixar-mozi, mint pl. az Agymanók vagy a Toy Story.