Egy igazi klasszikus újratöltve, csak most jól is sikerült, nem úgy, mint a 2. résznél. Jó kis nosztalgia mozit csináltak belőle, de nem remake-et, illetve a későbbi Verdák filmeknek is jó kezdést adtak.
Sajnos nagyon együgyűre sikeredett a harmadik rész, szemben az első kettő felnőtteknek is szóló, szívet melengető humorával. Leginkább azonban nem is emiatt furcsa a Verdák 3, hanem a mondanivalója miatt: ha az életed értelme, hogy versenyezz, add fö... Több
Nagyon szeretem a Verdák meséket. Nagyon jópofa humora van az egész animációnak. Nagyon szépen kidolgozott a látványvilága. Nagyon szépen összerakott sztori.
Animáció kategóriában nagyon tetszett a Verdák 3. Jobban, mint a korábbi részek, mert a poénok és a jelenetek mintha fel lennének turbózva. a befejezés csúcs.
A Verdák széria legösszeszedettebb filmje, ami bár nem ér fel a Pixar nagyjaihoz, de kellemes kikapcsolódást tud nyújtani minden korosztálynak. Nekem bejött, jó szívvel tudom ajánlani.
A verdák 3 visszatért a franchise gyökereihez, amit kimondottan jól tett, de ebben a sztoriban tényleg nem volt több. A fiatal generáció tagjainak láthatóan bejött ez a versenyautós széria, amit persze meg is tudok érteni. Méltó lezárás, de a nagy egészet nézve nem emelkedik ki az átlagból számomra.
A kémsztoriba csomagolt második rész után mindenképp előrelépés, de annyiban én is tudok csatlakozni az előttem szólóhoz, hogy azért ez messze nem az a Pixar-mozi, mint pl. az Agymanók vagy a Toy Story.