Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
86

Wall-E

(WALL·E)
Wall-E
 
mamiéstöti2  2015. 01. 23.

Egy iszonyatosan gagyi, unalmas vontatott mese. Alig bírtam egyszer is megnézni. Nem ajánlom senkinek.

 
dulkap  2015. 07. 03.

Technikailag tökéletesen kivitelezett animációs film. Ám mint film önmagában nem tudta folyamatosan fenntartani az érdeklődésemet. Pedig még az sincs, hogy sokat vártam volna a filmtől és csalódás lenne. Nagyjából ennyire számítottam. Egyszer érdemes megnézni a látvány miatt. Akik meg elvárják egy filmtől a mély mondanivalót, azoknak meg kifejezetten ajánlott.

 
indingo  2017. 10. 01.

Biztosan én vagyok türelmetlen, de 30 perc után ki kellett kapcsolnom. Nem történt benn addig semmi, a kis robot balról jobbra pakolt, aztán vissza, kicsit dünnyögött közben és ennyi.

 
Orosz István  2016. 05. 27.

Egy olyan gyerekmeséről van szó aminek nagyon komoly mondanivalója van. De nem vagyok biztos, hogy még a gyerekekhez eljut. Ennek ellenére nagyon aranyos nagyon szórakoztató. A föld lakhatatlan az emberek az űrben élek leküldenek egy robotot, hogy élet keressen a földön, és talál is. Ez nagyon komoly akár mi is eljuthatunk ide.

 
Deku  2017. 07. 15.

Ez a mese egyszerre aranyos és nagyon komoly témát tud feszegetni. Az biztos, hogy a kicsik nem látták át a mondanivalóját viszont sajnos a legtöbb felnőtt sem látta meg benne azt amit közölni akart. Nagyon remek kis animáció.

 

A Metacritic oldalán 94/100 pontot kapott 39 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-os értékelést kapott 244 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 18.helyén áll.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.