Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
31
Szereplők
99
Vélemények
22
Képek
1
Videók
WALL·E
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Egy kis,aranyos robot szemszögéből a világ. Nagyszerű,és újszerű.Bemutatja az emberi nem pusztulásának előszelét,de ezt is viccesen,ironikusan teszi ez a családi mozi. Ajánlott!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Aki megértette a mondanivalóját az rájött, hogy ez a film több annál. Nagyon jól megcsinálták és a kis ROBOT akinek nagyobb szíve van, mint az embernek, neki jó kis storyt írtak. Valamint jól bemutatták, hogy a jövőben az emberek mennyire kényelmesen fognak élni, illetve mennyire lusták lesznek. Mind ezek mellett nagyon jó kis humorral van ellátva az egész.


 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Egy iszonyatosan gagyi, unalmas vontatott mese. Alig bírtam egyszer is megnézni. Nem ajánlom senkinek.

 
Puncs   2019. 04. 06.

Nagyon tetszett, az egyik legjobb animációs film, amit valaha láttam. Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szórakoztató. Egyáltalán nem csöpögős vagy nyálas, az üzenete pedig egyértelmű és nagyon is időszerű.

 
indingo   2017. 10. 01.

Biztosan én vagyok türelmetlen, de 30 perc után ki kellett kapcsolnom. Nem történt benn addig semmi, a kis robot balról jobbra pakolt, aztán vissza, kicsit dünnyögött közben és ennyi.

A film összbevétele 534 767 889 dollár volt (imdb.com).

 

2008-ban a 9. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Az animációban szereplő robotot a boltokban is lehet kapni (persze nem itthon). Két típust lehet vásárloni: az egyik zenére táncol, ehhez egy lejátszót kell csatlakoztatni, a másik a táncon kívül még egyéb feladataokra is képes távirányítással !

(Yosihiro)
 

EVA külsejét az Apple egyik alelnöke, az ipari formatervezéssel foglalkozó Jonathan Ive alkotta, nem mellesleg az iPod desing-jáért is ő a felelős.

(Beke Gábor)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.