Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
101
Vélemények
22
Képek
1
Videók

Vélemények: WALL·E (2008)

 
Jackynee   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

1

Manapság a környezet szennyezés és az olvadó jégsarkok mellett, ez az utópia egyre jobban kezd nem csak egy képzelgés lenni. A napjainkban halmozódó környezeti problémák mellett, létező szemét szigetek át, nem járunk messze ettől a korszaktól. A tört... több»

 
Artemisia   2018. 08. 12.

6

Tökéletesen illik rá a mondat : Egyszerű és nagyszerű. A rajzfilm makrokörnyezete - és története rendkívül jelentős, hiszen az emberiség elhagyta a Földet és teljesen más életmódra állt át, ami rengeteg érdekes kérdést vet fel. De mindez csak hátté... több»


 
Puncs   2019. 04. 06.

2

Nagyon tetszett, az egyik legjobb animációs film, amit valaha láttam. Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szórakoztató. Egyáltalán nem csöpögős vagy nyálas, az üzenete pedig egyértelmű és nagyon is időszerű.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

2

Aki megértette a mondanivalóját az rájött, hogy ez a film több annál. Nagyon jól megcsinálták és a kis ROBOT akinek nagyobb szíve van, mint az embernek, neki jó kis storyt írtak. Valamint jól bemutatták, hogy a jövőben az emberek mennyire kényelmese... több»

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

0

Egy iszonyatosan gagyi, unalmas vontatott mese. Alig bírtam egyszer is megnézni. Nem ajánlom senkinek.

 
Deku   2017. 07. 15.

1

Ez a mese egyszerre aranyos és nagyon komoly témát tud feszegetni. Az biztos, hogy a kicsik nem látták át a mondanivalóját viszont sajnos a legtöbb felnőtt sem látta meg benne azt amit közölni akart. Nagyon remek kis animáció.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 21.

1

Egy kis,aranyos robot szemszögéből a világ. Nagyszerű,és újszerű.Bemutatja az emberi nem pusztulásának előszelét,de ezt is viccesen,ironikusan teszi ez a családi mozi. Ajánlott!

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

2

Azt hiszem ez a történet példaértékű is lehet akár animációban akár magát a témát kifejtve. Jól nyúltak az ember és robot közötti kapcsolathoz.Mindenképp egy klasszikus mese és megvallom őszintén, én várnám a folytatást is ......

 
indingo   2017. 10. 01.

0

Biztosan én vagyok türelmetlen, de 30 perc után ki kellett kapcsolnom. Nem történt benn addig semmi, a kis robot balról jobbra pakolt, aztán vissza, kicsit dünnyögött közben és ennyi.

 
dulkap   2015. 07. 03.

0

Technikailag tökéletesen kivitelezett animációs film. Ám mint film önmagában nem tudta folyamatosan fenntartani az érdeklődésemet. Pedig még az sincs, hogy sokat vártam volna a filmtől és csalódás lenne. Nagyjából ennyire számítottam. Egyszer érdemes... több»

 
Orosz István   2016. 05. 27.

0

Egy olyan gyerekmeséről van szó aminek nagyon komoly mondanivalója van. De nem vagyok biztos, hogy még a gyerekekhez eljut. Ennek ellenére nagyon aranyos nagyon szórakoztató. A föld lakhatatlan az emberek az űrben élek leküldenek egy robotot, hogy élet keressen a földön, és talál is. Ez nagyon komoly akár mi is eljuthatunk ide.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 11.

0

Nagyon szeretetteljes mese. A futurisztikus világkép ai a hanyag emberre várhat jól megfogott elem lett. Az meg hogy a robotok ilyen szeretet teljesen tudnak létezni, édessé teszi az amúgy szótlan történetet. Tanulsága pedig hogy óvjuk a földünket, ami a mai napokra kardinális kérdéssé nőtte ki magát.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

0

Nagyon tanulságos mese mely a környezetvédelem és a Földünkre való vigyázásra hívják fel a figyelmet. Egy eléggé valószínű jövőképet vázol a mese amely a siralmas mennyiségű műanyag és szemét termelés miatt lehetséges. De közben aranyos szerelmi történet is a 2 robot között.

 
Norbert93   2018. 11. 12.

0

Vontatott és sokáig "néma" film, de véletlenül sem unalmas vagy szájbarágós. A főhősök robot létükre is aranyos és szerethetőek, az alapötlet pedig egyedi. Talán a kisebb gyermekek nem lesznek úgy elragadtatva tőle, mint azt várnánk, de a filmhez kel... több»

 
harnas1207   2018. 12. 10.

0

A mese első fele kínszenvedés volt. A második felére indult be és ott már volt mondanivalója is. Hiába egyedi és különleges, számomra nem igazán érte meg megnézni.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Ha valami könnyedebbre, mégis tartalommal és mondanivalóval telire vágyik az ember, arra tökéletes lehet. Kicsit féltem tőle az elején, de szerencsére csalódnom kellett.

 
TomÁcs   2018. 04. 21.

0

Három részletben sikerült megnéznem. A története nagyon lassan indul be és utána se egy pörgős sztori. Látványa a tönkrement bolygóval egész látványos volt.

 
Lonka   2017. 07. 29.

0

Lehet. hogy egy idő után beindult a sztori - vagy nem -, de 40 percig csak pakolgat a robotocska ide-oda, balról-jobbra, ami engem nagyon untatott.

 
MKristijan   2015. 09. 02.

0

Teljes odafigyeléssel és átéléssel érdemes nézni, mert minden pillanata arany. Nagyszerű ötlet és egy rossz jövőkép, habár ezzel az elhízással még mindig Amerika jut eszembe, nekik el sem kell menni az űrbe ahhoz.

 
Dodi   2015. 06. 05.

0

Szerintem elég sok film stílust magába foglal (mese, sci-fi, romantika, dráma, vígjáték, kaland), pont ettől olyan sikeres! Viszont alapjába véve ez egy mese, csak a film mondanivalója és a szereplők érzelmi világa miatt érezzük azt, hogy ez több annál.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

0

Frenetikus nagy vétek lett volna, ha ezt a filmet mégse nézem meg. Itt megtalálsz mindent, persze elsősorban akkor, ha a kategória kedvelője vagy. Zeneileg és színészileg is nagyon rendben van.

 
Timon   2020. 03. 06.

1

Egyszerűen imádom:már csak azért is le a kalappal előtte,mert a világról alkotott igen reális jövőbeli képet a közönséghez nagyon közelállóan mutatja be.Persze az elején érzek némi bizarr érzést,ahogy alig(sőt szinte semmit se)beszélnek,de párhuzamos... több»

 
felicity   2017. 08. 10.

0

Kiskoromban annyiszor, de annyiszor láttam, és mindig nagyon tetszett Wall E és Eva története. Nagyon cuki film/mese. Sajnos már régen láttam. De szerintem sokszor meg lehet nézni.

 
kevelin   2018. 03. 07.

0

Tulajdonképpen mesére vitték 100 évvel a megvalósulás előtt a jövőt. Nagyon tanulságos mese, ami talán felnőtteknek többet mond mind a gyerekeknek, de az ő szemüket is felnyithatja arról mit művelünk a bolygónkkal és mi várhat ránk. Wall_e karaktere ... több»

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

0

Aranyos mesefilm, mégsem fogott meg a kerettörténete. Jó az ötlet, kedves a mese, de valahogy olyan semmilyen lett az összhatása sajnos. Nekem nem jött be annyira...

 
Milanman   2015. 02. 10.

0

A Toy Story által megteremtett animációs iskola csúcsteljesítménye, a Pixar talán legérettebb, legzseniálisabb alkotása, kedves és cuki történet a kisebbeknek, tanulságos és figyelemfelkeltő mű a felnőtteknek. Igazi stílusbravúr.

 
Leilani   2016. 07. 24.

0

Nagyon érzelmes, izgalmas animáció mély mondanivalóval, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tanulságos. Felhívja a figyelmet a Föld védelmére. Mindenkinek ajánlom, érdemes megnézni.

 
szabomarc   2019. 01. 05.

0

Aranyos mese, bár eléggé vontatott néhol. A jövőkép, amit fest mindenesetre érdekes. Aranyos a kis robot, meg ez a fura érzelmi világa a rajzfilmnek is érdekes. Összességében tetszett, bár jobbat vártam volna valamiért.

 
czerik   2018. 07. 17.

0

Aranyos mese, aranyos karakterrel, és valós mondanivalóval. Ajánlom.

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

0

Nagyon érdekes kis mese, de ez főleg gyerekeknek szól. Bár fontos témát feszeget, ami napjainkban egyre fontosabb. A szeméttel, egyszer használatos műanyagokkal való probléma. Jó hogy ezzel egy kedves és aranyos Disney mesén keresztül is megismerkedhetnek a gyerekek.