Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90
Filmadatlap
 
35
Szereplők
13
Vélemények
40
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 23.

Gyermekkoromban nagyon sokat néztem ezt a mesét nagyon aranyos, de csak később jöttem rá, hogy ez a Kincses sziget, modern animációs feldolgozása. :D Örök kedvenc marad.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 23.

Élvezhető, és gyönyörű futurisztikus rajzfilm, ami valamiért nem örvend közkedveltségnek. A karakterei igaz, nem kiforrott jellemek, de nem is kell, hogy azok legyenek. A bolygóközi utazás megvalósítása igen kivételes és ötletes egy rajzfilmhez képest.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Nagyon szuper mesefilm. Egy igazi galaktikus fantáziabomba! Izgalmas, kislányként is nagyon szerettem. Jók benne a betétdalok is és tényleg igazán igényes a kivitelezése.

 
Norbert93   2018. 12. 03.

Úgy gondolom, hogy méltatlanul mellőzött darabja ez a Disney univerzumának, hiszen egy kiváló sci-fi/steampunk rajzfilmet kaptunk egy klasszikus kalandregény átdolgozása által.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

A kedvenc rajzfilmem volt gyerekkoromban. Mostanában újranéztem, és szerintem még mindig zseniális feldolgozása a kincses szigetnek. Mindenkinek ajánlom!

 

Hugo Weaving, Steve Buscemi és Harry Enfield mind esélyesek voltak Dr. Delbert Doppler szerepére.

(dailyfilmsan )
 

James Franco, Keanu Reeves és Viggo Mortensen is esélyes volt Jim szerepére.

(dailyfilmsan )
 

Jim teljes neve James Pleiades Hawkins. A Pleiades egy csillaghalmaz, amely a Taurus csillagképben található.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.