Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
35
Szereplők
13
Vélemények
40
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

Imádom. Az egyik legkedvesebb emlékem a Disney mesékkel kapcsolatban. A zenék és a történet is igazán klassz és mozgalmas. Rengetegszer megnéztük, és mindig imádtuk. Tipikusnak nem éppen mondható kincskeresős mese... némely film megirigyelhetné ennek a mesének az összetettségét.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Gyermekkoromban nagyon sokat néztem ezt a mesét nagyon aranyos, de csak később jöttem rá, hogy ez a Kincses sziget, modern animációs feldolgozása. :D Örök kedvenc marad.


 
dailyfilmsan   2019. 04. 23.

Élvezhető, és gyönyörű futurisztikus rajzfilm, ami valamiért nem örvend közkedveltségnek. A karakterei igaz, nem kiforrott jellemek, de nem is kell, hogy azok legyenek. A bolygóközi utazás megvalósítása igen kivételes és ötletes egy rajzfilmhez képest.

 
Norbert93   2018. 12. 03.

Úgy gondolom, hogy méltatlanul mellőzött darabja ez a Disney univerzumának, hiszen egy kiváló sci-fi/steampunk rajzfilmet kaptunk egy klasszikus kalandregény átdolgozása által.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Nagyon szuper mesefilm. Egy igazi galaktikus fantáziabomba! Izgalmas, kislányként is nagyon szerettem. Jók benne a betétdalok is és tényleg igazán igényes a kivitelezése.

A film összbevétele 109 578 115 dollár volt (imdb.com).

 

Hugo Weaving, Steve Buscemi és Harry Enfield mind esélyesek voltak Dr. Delbert Doppler szerepére.

(dailyfilmsan)
 

James Franco, Keanu Reeves és Viggo Mortensen is esélyes volt Jim szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Jim teljes neve James Pleiades Hawkins. A Pleiades egy csillaghalmaz, amely a Taurus csillagképben található.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.