Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Szörnyszülők (2017)

Mom and Dad
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage

Videók (1)

 
Eastern79   2022. 01. 10.

legújabb vélemény

0
Kihagyott ziccer

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nicolas Cage ismét egy kellően elborult filmben vállalt szerepet, azonban a végeredmény felemásra sikerült. A történet ugyanis meglehetősen eredeti, csak éppen a rendező nem tudott vele mit kezdeni. Idegesítő vágások, még idegesítőbb zenei aláfestés és összecsapott forgatókönyv mellé erősen közepes színészi játékot kapunk. Cage láthatóan élvezte, Selma Blair mintha nem találná a helyét, a többi színész meg szinte amatőrnek hat. Lance Henriksen felbukkanása sem tudta megmenteni az ötlettelenségtől, pedig volt benne potenciál. Vagy túl kényes vizekre evezett (mint például a szülési jelenet), vagy horrorhoz képest nem volt elég tökös, arról nem beszélve, hogy némi intelligens humorral akár ráirányíthatta volna a figyelmet a családon belüli erőszakra, így azonban csak egy céltalan erőszakpornó lett belőle. Kár érte.

 
HE7EDIK   2018. 01. 22.

2

Brian Taylor nagyon jó ötlettel rukkolt elő. Mi van, ha egy álmos kertvárosban hirtelen megszűnik a szülőkben a legősibb ösztön és gyermekük ellen fordulnak? Hogy ez miért történt meg konkrétan nem derül ki, csak a tv adás megszűnésével kapcsolatosan... több»

 
Yosihiro   2018. 12. 29.

0
Szörnyű

Hűha ! A 2018 év egyik legrosszabb filmje és pont egy jó színész játszik benne. Vajon mivel vették rá erre ? :) Nagyon meglepődtem a filmen. Nem indult horrornak. Egy hétköznapi családi idillt mutatott a film és aztán megszakadt valami és egy nagy katyvaszt kapunk. Kocadisznókhoz hasonlítják egy emberi családot és az emberi ösztönt az állatéval nem lehet összehasonlítani, de kérem azért mégsem ugyan az! Hihetetlen rossz alakítások és a film mondanivalója nagyon rossz. A mai világban erre a témára rámutatni, hogy a családokban milyen feszültségek lehetnek szerintem nagyon rossz propaganda. A horror jellegével keverni pedig gyalázatosan rossz lett. Aki ezt megálmodta az biztosan nem 100-as. Véltem némi humort is felfedezni benne de egyre erőszakosabb lett a film és így inkább rossz mint jó. A látvány nem éri el 2 csillagot a színészi alakítások sem és zenei aláfestések pocsékak. Hát erről a filmről pozitívumot nem lehet írni. Már alig vártam, hogy vége legyen őszintén. Azt, hogy ki hogy értékeli ezt a filmet az mindenki szuverén joga de, hogy nem lett jó az biztos! Üdv, Yosi

 
BoBamburg   2018. 05. 21.

0

Meglepődtem kissé, mikor találkoztam a napokban ezzel a filmmel, hiszen nem volt igazán bereklámozva, én legalábbis nem hallottam egészen ezidáig róla, így úgy állhattam neki, hogy nem tudtam túl sokat a filmről (trailerbe bele tekertem, de csak felü... több»

 
Fintil   2017. 11. 30.

2

Fuh, hát ez a film igencsak odatapasztott a székbe. Szerintem elképesztően ütősre sikeredett, számomra ez volt az év legerősebb horrorja. Egyszerűen elképesztően erős, tele feszültséggel, bár Cage alakítása nem igazán okozott meglepetéseket, de a szerepe igencsak testhezálló volt.

 
Norbi   2018. 07. 31.

0

Nagyon érdekes filmnek tűnt , amolyan ín medias res ami egy ideig jól is hatott, de utána már zavart az előzményeket hiánya. A szülők-gyerekek párbaja izgalmas volt, bár kicsit kevesebb idővel is beértem volna..viszont az hogy arra a kérdésre ,amire ... több»

 
Caravaggio1978   2019. 03. 03.

0
Hova még lefelé a lejtőn???

Az eddigi tapasztalatok alapján félve néztem meg ezta filmet,az utóbbi évek azt mutatták hogy Cage egyre botrányosabb és mínősíthetetlen szerepekben bukkan fel,olyan filmekben amiket rangsorolni sem lehet egy negatív listán. Brutálisan rossz történet,eltúlzott jelenetek,borzalmas színészi alakítás.Azt nem gondoltam volna hogy Selma Blair-t is magával rántja Cage,ezzel a csodálatos mozival Selma is úgy tűnik elindult a lefelé vezető lejtőn. Agyon dícsérték a mozit a művésziességéről,stb stb.,de ez nem erről szól aki erről szeretne elmélkedni az menjen múzeumba vagy színházba. Nos ez a mozi se nem horror,se nem szórakoztató,leginkább egy idegesítő negyedosztályú alkotás.

 

A diák/tanár futó jelenetet a Szent Xavier középiskolába rögzítették Louisville-ban, Kentucky-ban.

(diumiu)
 

Nicholas Cage elmondása szerint ez a film a kedvence az utóbbi tíz évből.

(diumiu)