Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
63

Szörnyszülők

(Mom and Dad)
 
25
3
2
12

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Hetedik   2018. 01. 22.

Brian Taylor nagyon jó ötlettel rukkolt elő. Mi van, ha egy álmos kertvárosban hirtelen megszűnik a szülőkben a legősibb ösztön és gyermekük ellen fordulnak? Hogy ez miért történt meg konkrétan nem derül ki, csak a tv adás megszűnésével kapcsolatosan kereshetünk válaszokat. Talán terrortámadás? Lehet, de nem is ez a fontos. Cage végre egy minőségi filmben és végre újra megvillant, bizonyítva ismét, miért volt valamikor az egyik legjobb és legkeresettebb színész nem is oly régen. Mikor a biliárd asztal szétverése után kifakad, szenzációs. A film kellően véres és van néhány brutálisabb jelenet, de nyugodtan megnézhetik a gyengébb idegzetűek is, annyira nem lett durva. A zenék végig nagyon ütősek és szinte az egész filmet aláfestik vele, tovább fokozva a feszültséget. Az a gázaos jelenet ismerős lehet a Pánikszobából....ezt leszámítva egy nagyon ötletes horror/thriller lett belőle. Nagyon nagy szükség van ilyenekre manapság, főleg a sablonoktól és kliséktől fuldokló horror műfajban!!

 
Fintil   2017. 11. 30.

Fuh, hát ez a film igencsak odatapasztott a székbe. Szerintem elképesztően ütősre sikeredett, számomra ez volt az év legerősebb horrorja. Egyszerűen elképesztően erős, tele feszültséggel, bár Cage alakítása nem igazán okozott meglepetéseket, de a szerepe igencsak testhezálló volt.

 
gerda   2017. 10. 13.

Az biztos, hogy van hangulata a filmnek, és bár ez is a legkiemelkedőbb tulajdonsága, valahogy mégsem fogott meg a történet. Igaz, hogy nem bántam meg, hogy megnéztem. Nem igazán érzem mégsem, hogy egy emlékezetes alkotást láttam volna, amit még egyszer valaha szeretnék megnézni.

Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
 

A diák/tanár futó jelenetet a Szent Xavier középiskolába rögzítették Louisville-ban, Kentucky-ban.

(diumiu )
 

Nicholas Cage elmondása szerint ez a film a kedvence az utóbbi tíz évből.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.