Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Hetedik   2018. 01. 22.

Brian Taylor nagyon jó ötlettel rukkolt elő. Mi van, ha egy álmos kertvárosban hirtelen megszűnik a szülőkben a legősibb ösztön és gyermekük ellen fordulnak? Hogy ez miért történt meg konkrétan nem derül ki, csak a tv adás megszűnésével kapcsolatosan kereshetünk válaszokat. Talán terrortámadás? Lehet, de nem is ez a fontos. Cage végre egy minőségi filmben és végre újra megvillant, bizonyítva ismét, miért volt valamikor az egyik legjobb és legkeresettebb színész nem is oly régen. Mikor a biliárd asztal szétverése után kifakad, szenzációs. A film kellően véres és van néhány brutálisabb jelenet, de nyugodtan megnézhetik a gyengébb idegzetűek is, annyira nem lett durva. A zenék végig nagyon ütősek és szinte az egész filmet aláfestik vele, tovább fokozva a feszültséget. Az a gázos jelenet ismerős lehet a Pánikszobából....ezt leszámítva egy nagyon ötletes horror/thriller lett belőle. Nagyon nagy szükség van ilyenekre manapság, főleg a sablonoktól és kliséktől fuldokló horror műfajban!!

 
Fintil   2017. 11. 30.

Fuh, hát ez a film igencsak odatapasztott a székbe. Szerintem elképesztően ütősre sikeredett, számomra ez volt az év legerősebb horrorja. Egyszerűen elképesztően erős, tele feszültséggel, bár Cage alakítása nem igazán okozott meglepetéseket, de a szerepe igencsak testhezálló volt.


 
Norbi   2018. 07. 31.

Nagyon érdekes filmnek tűnt , amolyan ín medias res ami egy ideig jól is hatott, de utána már zavart az előzményeket hiánya. A szülők-gyerekek párbaja izgalmas volt, bár kicsit kevesebb idővel is beértem volna..viszont az hogy arra a kérdésre ,amire a film elindítása után 5 perccel már nagyon szeretnéd tudni a választ, nem lesz megadva, sőt otthagy minket hogy majd így biztos hatásos lesz..ez nekem nem az a fajta magára hagyás, amikor van esélyed kitalálni, hogy mi, hogy, miért ( ha igen akkor valaki kommentben nyugodtan magyarázza meg az előtörténetet). A gyerek hazafutása , a már idősebb lánnyal kicsit bugyuta ötlet volt. /Az öccs kimentése valami kis indokkal elmegy, mintha az nem nézne Tvt/. A nagyszülők viszont bomba ötletek voltak, arra nem számítottam.

 
BoBamburg   2018. 05. 21.

Meglepődtem kissé, mikor találkoztam a napokban ezzel a filmmel, hiszen nem volt igazán bereklámozva, én legalábbis nem hallottam egészen ezidáig róla, így úgy állhattam neki, hogy nem tudtam túl sokat a filmről (trailerbe bele tekertem, de csak felületesen). Aztán őszinte örömmel és egy jó film reményébe ültem a tv elé. És nem is kellett csalódnom. Szórakoztató, vicces és izgalmas film.

 
Ádám Nézhetetlen  2018. 06. 30.

Hát számomra ez volt az idei év egyik legrosszabb filmje. A történet egy rövid mondatban leírható: egy kertvárosban a szülők elkezdik öldökölni a gyerekeiket. És ezzel kb. mindent leírtam ami a filmben történt és kiderült.

Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
 
A Crank 1-2 rendezője visszatért, hogy újult erővel csapjon bele a filmezésbe, illetve megpróbálja Nicolas Cage karrierjét is helyrerázni egy kicsit, ám végül egyik sem igazán sikerült neki. több»
 

A diák/tanár futó jelenetet a Szent Xavier középiskolába rögzítették Louisville-ban, Kentucky-ban.

(diumiu )
 

Nicholas Cage elmondása szerint ez a film a kedvence az utóbbi tíz évből.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.