Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2018. 01. 22.

Brian Taylor nagyon jó ötlettel rukkolt elő. Mi van, ha egy álmos kertvárosban hirtelen megszűnik a szülőkben a legősibb ösztön és gyermekük ellen fordulnak? Hogy ez miért történt meg konkrétan nem derül ki, csak a tv adás megszűnésével kapcsolatosan kereshetünk válaszokat. Talán terrortámadás? Lehet, de nem is ez a fontos. Cage végre egy minőségi filmben és végre újra megvillant, bizonyítva ismét, miért volt valamikor az egyik legjobb és legkeresettebb színész nem is oly régen. Mikor a biliárd asztal szétverése után kifakad, szenzációs. A film kellően véres és van néhány brutálisabb jelenet, de nyugodtan megnézhetik a gyengébb idegzetűek is, annyira nem lett durva. A zenék végig nagyon ütősek és szinte az egész filmet aláfestik vele, tovább fokozva a feszültséget. Az a gázos jelenet ismerős lehet a Pánikszobából....ezt leszámítva egy nagyon ötletes horror/thriller lett belőle. Nagyon nagy szükség van ilyenekre manapság, főleg a sablonoktól és kliséktől fuldokló horror műfajban!!

 
Norbi   2018. 07. 31.

Nagyon érdekes filmnek tűnt , amolyan ín medias res ami egy ideig jól is hatott, de utána már zavart az előzményeket hiánya. A szülők-gyerekek párbaja izgalmas volt, bár kicsit kevesebb idővel is beértem volna..viszont az hogy arra a kérdésre ,amire a film elindítása után 5 perccel már nagyon szeretnéd tudni a választ, nem lesz megadva, sőt otthagy minket hogy majd így biztos hatásos lesz..ez nekem nem az a fajta magára hagyás, amikor van esélyed kitalálni, hogy mi, hogy, miért ( ha igen akkor valaki kommentben nyugodtan magyarázza meg az előtörténetet). A gyerek hazafutása , a már idősebb lánnyal kicsit bugyuta ötlet volt. /Az öccs kimentése valami kis indokkal elmegy, mintha az nem nézne Tvt/. A nagyszülők viszont bomba ötletek voltak, arra nem számítottam.


 
Fintil   2017. 11. 30.

Fuh, hát ez a film igencsak odatapasztott a székbe. Szerintem elképesztően ütősre sikeredett, számomra ez volt az év legerősebb horrorja. Egyszerűen elképesztően erős, tele feszültséggel, bár Cage alakítása nem igazán okozott meglepetéseket, de a szerepe igencsak testhezálló volt.

 
Yosihiro   2018. 12. 29.
Szörnyű

Hűha ! A 2018 év egyik legrosszabb filmje és pont egy jó színész játszik benne. Vajon mivel vették rá erre ? :) Nagyon meglepődtem a filmen. Nem indult horrornak. Egy hétköznapi családi idillt mutatott a film és aztán megszakadt valami és egy nagy katyvaszt kapunk. Kocadisznókhoz hasonlítják egy emberi családot és az emberi ösztönt az állatéval nem lehet összehasonlítani, de kérem azért mégsem ugyan az! Hihetetlen rossz alakítások és a film mondanivalója nagyon rossz. A mai világban erre a témára rámutatni, hogy a családokban milyen feszültségek lehetnek szerintem nagyon rossz propaganda. A horror jellegével keverni pedig gyalázatosan rossz lett. Aki ezt megálmodta az biztosan nem 100-as. Véltem némi humort is felfedezni benne de egyre erőszakosabb lett a film és így inkább rossz mint jó. A látvány nem éri el 2 csillagot a színészi alakítások sem és zenei aláfestések pocsékak. Hát erről a filmről pozitívumot nem lehet írni. Már alig vártam, hogy vége legyen őszintén. Azt, hogy ki hogy értékeli ezt a filmet az mindenki szuverén joga de, hogy nem lett jó az biztos! Üdv, Yosi

 
BoBamburg   2018. 05. 21.

Meglepődtem kissé, mikor találkoztam a napokban ezzel a filmmel, hiszen nem volt igazán bereklámozva, én legalábbis nem hallottam egészen ezidáig róla, így úgy állhattam neki, hogy nem tudtam túl sokat a filmről (trailerbe bele tekertem, de csak felületesen). Aztán őszinte örömmel és egy jó film reményébe ültem a tv elé. És nem is kellett csalódnom. Szórakoztató, vicces és izgalmas film.

Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
 
A Crank 1-2 rendezője visszatért, hogy újult erővel csapjon bele a filmezésbe, illetve megpróbálja Nicolas Cage karrierjét is helyrerázni egy kicsit, ám végül egyik sem igazán sikerült neki. több»
 
"Talán nem véletlenül jelentette ki Cage újságíróknak, hogy az utóbbi tíz évből az egyik kedvenc munkája a "Mom and Dad". Mert a sok tucatnyi értékelhetetlen vacak közül, ha nem is toronymagasan, de kiemelkedik ez a retró érzést árasztó kamara horror." több»
 

A diák/tanár futó jelenetet a Szent Xavier középiskolába rögzítették Louisville-ban, Kentucky-ban.

(diumiu )
 

Nicholas Cage elmondása szerint ez a film a kedvence az utóbbi tíz évből.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.