Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Hetedik   2018. 01. 22.

Brian Taylor nagyon jó ötlettel rukkolt elő. Mi van, ha egy álmos kertvárosban hirtelen megszűnik a szülőkben a legősibb ösztön és gyermekük ellen fordulnak? Hogy ez miért történt meg konkrétan nem derül ki, csak a tv adás megszűnésével kapcsolatosan kereshetünk válaszokat. Talán terrortámadás? Lehet, de nem is ez a fontos. Cage végre egy minőségi filmben és végre újra megvillant, bizonyítva ismét, miért volt valamikor az egyik legjobb és legkeresettebb színész nem is oly régen. Mikor a biliárd asztal szétverése után kifakad, szenzációs. A film kellően véres és van néhány brutálisabb jelenet, de nyugodtan megnézhetik a gyengébb idegzetűek is, annyira nem lett durva. A zenék végig nagyon ütősek és szinte az egész filmet aláfestik vele, tovább fokozva a feszültséget. Az a gázaos jelenet ismerős lehet a Pánikszobából....ezt leszámítva egy nagyon ötletes horror/thriller lett belőle. Nagyon nagy szükség van ilyenekre manapság, főleg a sablonoktól és kliséktől fuldokló horror műfajban!!

 
Fintil   2017. 11. 30.

Fuh, hát ez a film igencsak odatapasztott a székbe. Szerintem elképesztően ütősre sikeredett, számomra ez volt az év legerősebb horrorja. Egyszerűen elképesztően erős, tele feszültséggel, bár Cage alakítása nem igazán okozott meglepetéseket, de a szerepe igencsak testhezálló volt.


 
BoBamburg   2018. 05. 21.

Meglepődtem kissé, mikor találkoztam a napokban ezzel a filmmel, hiszen nem volt igazán bereklámozva, én legalábbis nem hallottam egészen ezidáig róla, így úgy állhattam neki, hogy nem tudtam túl sokat a filmről (trailerbe bele tekertem, de csak felületesen). Aztán őszinte örömmel és egy jó film reményébe ültem a tv elé. És nem is kellett csalódnom. Szórakoztató, vicces és izgalmas film.

 
Ádám Nézhetetlen  2018. 06. 30.

Hát számomra ez volt az idei év egyik legrosszabb filmje. A történet egy rövid mondatban leírható: egy kertvárosban a szülők elkezdik öldökölni a gyerekeiket. És ezzel kb. mindent leírtam ami a filmben történt és kiderült.

 
Pozsonyi Attila   2018. 06. 07.

Sziasztok. Persze ez egy különc film, és sokak szerint szükség van a nem sablonos filmekre...De.. szerintem ezt a forgatókönyvet egy 7 éves gyerek találta ki, egyszerűen faék egyszerűségű, ráadásul eszméletlen ostoba baromság az egész. Semmire nem lehet rájönni a film alatt hogy miért is gyilkolják halomra a szülők a gyerekeiket, egyszerűen egy vicc az egész. Nicolas Cage persze adja a nevét hozzá, pedig nem kellene. Én nulla értelmét láttam ennek, az az izgalmas hogy megmenekülnek e a gyerekek, meg hogy hogyan lehet kinyírni egy kertvárosban a saját családod. Én nemigazán ajánlom ezt senkinek. Se nem vicces, se nem horror, ilyen groteszk butaság az egész.

Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Selma Blair
Nicolas Cage
Selma Blair
Selma Blair
Nicolas Cage
 
A Crank 1-2 rendezője visszatért, hogy újult erővel csapjon bele a filmezésbe, illetve megpróbálja Nicolas Cage karrierjét is helyrerázni egy kicsit, ám végül egyik sem igazán sikerült neki. több»
 

A diák/tanár futó jelenetet a Szent Xavier középiskolába rögzítették Louisville-ban, Kentucky-ban.

(diumiu )
 

Nicholas Cage elmondása szerint ez a film a kedvence az utóbbi tíz évből.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.