Idegen inváziós harcművészeti sci-fivel jelentkezik Nicolas Cage, mondjuk a részleteket

Az utóbbi időben Nicolas Cage színészi karrierje mintha igencsak leáldozóban lenne.

A színész legutóbbi alakításai közül ugyan egynéhány csakugyan ígéretesnek mondható, de sajnos sem a Mandy, sem a Szörnyszülők nem hozott újra áttörést a színész karrierjében. Most azonban minden jel arra utal, hogy Cage egy újabb nagy dobásra készül.

Bár a film készületeiről egyelőre alig tudni valamit, a Jiu Jitsu munkacímmel futó produkció munkálatai alighanem rövidesen ténylegesen elkezdődhetnek. A film szinopszisa szerint minden hat évben a Föld legjobb Jiu Jitsu harcosainak idegen földönkívüli megszállókkal kell szembenézniük, és meg kell küzdeniük a bolygó jövőjéért.

Jake, az egyik legnagyobb harcos mind közül, mégis súlyos sérülést szenved az egyik csata során, elveszti emlékeit és fogságban reked. Kiszabadítására Wylie érkezik, majd a végső küzdelemben együtt kell szembenézniük az ellenséggel.

Dimitri Logothetis, a  Kickboxer franchies rendezője és írója elmondta, hogy a produkció egy igazán áttörő alkotás lesz, hiszen a harcművészeti filmek és a sci-fi zsánervegyítése mindez, így egész biztosan mindkét műfaj rajongói imádni fogják a filmet.