Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
5
Videók
Mami
 
HETEDIK   2019. 06. 03.

Octavia Spencer jól hozza a múlt sérelmeitől frusztrált mamit, de ez a film elég harmatosra sikeredett. Az utolsó negyedórára pörögnek fel az események és van egy-két véresebb jelenet, addig igazából semmi lényeges nem történik. Kár érte, értő kezek alatt sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, Mami pedig néha engem a Tortúrából Kathy Bates-ra emlékeztetett. Persze attól a filmtől ez fényévekre...

 
Filmdoki   2019. 06. 03.
Ó, Mami!

Én valahogy kimaradtam gimis és egyetemista éveim alatt a nagy piálós bulikból. Őszintén szólva sosem vonzott az, hogy igyak, hányjak, majd benne feküdjek, bár közösségépítő szerepe nyilván van ezeknek a programoknak, és egy bizonyos határig még kellemes, kicsit arcpirító emlékek is születhetnek ezeken. Na, a Mamiban történtekre egyik sem igaz. Tate Taylor horrorjának előzetesével teljesen véletlenül futottam össze a moziban, még talán a Mi előtt. Ugyanazt a tucat tinihorror alapot ígérte, amit már évek óta nyomatnak. Kicsit fel is szisszentem, hogy Octavia Spencer mi a francot keres egy ilyen filmben? Aztán többször belefutottam az előzetesbe, és amikor megláttam, hogy az a Tate Taylor rend... több»


 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Nagyon gyenge film volt sajnos. Pedig az előzetesek alapján egy jó kis pörgős thrillert vártam volna, de ennek a filmnek se füle se farka nem volt. És a végkifejlet is eléggé elcsépeltre sikerült.

 
gandalf01   2019. 05. 31.

Hihetetlen, hogy mennyire vártam ezt a filmet, annyira jól nézett ki már az előzetes alapján. Bár Octavia Spencer alakítása még így is fenomenálisa félelmetes, a gyerekek szerintem eléggé sablonosra sikeredtek, és egy kicsi idegesítőek is voltak. Ennek ellenére szerintem nagyon átütő hangulata van a filmnek, engem teljesen magába szippantott. A legnagyobb problémám mégis az az egésszel, hogy nem maradt meg belőle semmi, így nem is valószínű, hogy újra megnézem még valaha.

 
Kiro93   2019. 05. 30.

Nem egy rossz film, de szerintem a középszerű kategórián nem igazán fog túl lépni. Egyszer meg lehet nézni, egy kicsit lehet borzongani rajta, de ezen nem igazán tud túllépni. Azt is sajnáltam kicsit, hogy a koncepció bőven elbírt volna egy kis pszichedelikus vonalt, de ez nagyon kimaradt belőle.

Octavia Spencer
McKaley Miller
 
A Mami minden ízében kihagyott ziccer, egy nagyon ígéretes főszereplővel az élen, aki sajnos így csak elpazarolt lehetőség maradt. több»
 
A végeredmény meglehetősen bugyuta és összefércelt lett, de mivel ezt olybá tűnik, teljes mértékben tudja is magáról (bár a humort sem túl jó ütemben adagolja), akadnak élvezetes momentumai. Egy biztos, legalább Spencer játéka (és rémálomba illő frufruja) biztosan meg-megborzolja az idegeinket. több»
 
A Mami egy tudathasadásos történettel és jellegtelen rendezéssel megáldott, de mégis, a morbid humornak és Mami karakterének köszönhetően rendkívül szórakoztató és “creepypszichothriller”. Ha valaha elgondolkodtál rajta, hogy milyen lenne Octavia Spencer egy gonosz, elmebeteg nő szerepében, akkor ez a te filmed! több»
 

A korábban a televíziózás világában már számos sikert arató forgatókönyvíró, Scotty Landes első mozfilmje.

(hp)
 

A Mami Tate Taylor rendező első horrorja.

(hp)
 

Tate Taylor rendező Octavia Spencer második közös filmje. A szintén Taylor rendezésében 2011-ben bemutatott A segítség Oscar-díjat hozott a színésznő számára.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.