Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
20
Képek
5
Videók
Mami
 
HannaK   2020. 09. 26.

legújabb vélemény

Kövezzetek meg nekem tetszett. Jó nem valami hihető a története, hogy ez a való életben is megessen, de volt benne feszültség.

 
Lubi   2019. 10. 01.

a nap véleménye

Anyámasszony katonái

Manapság talán a horror a leginkább jövedelmező műfaj a szuperhősfilmek mellett. Legalábbis a bevételi mutatókat figyelve mindenképpen. Ha kedvenc hőseinkhez képest nem is tekint vissza minden tejesdobozról egy-egy horrorikon képe, a rémisztő filmek ... teljes kritika»


 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 31.

Egy igazi,hiteltelen,jellegtelen igazi "B"-movie !Torture elemekkel tarkított,tele jump cuttal,de mégis béna és gagyi az egész.Octavia Spencer totális melléfogás,de ez már se nem oszt,se nem szoroz a film szempontjából.

 
indingo   2019. 08. 16.

Hamar rá lehetett jönni, hogy mi is áll a nő tettei mögött. Az, hogy gyerekként elnyomták, megszégyenítették, majd felnőttként is egy beosztott szerepet játszik majd hirtelen ki akar törni már unalmas.

 
HETEDIK   2019. 06. 03.

Octavia Spencer jól hozza a múlt sérelmeitől frusztrált mamit, de ez a film elég harmatosra sikeredett. Az utolsó negyedórára pörögnek fel az események és van egy-két véresebb jelenet, addig igazából semmi lényeges nem történik. Kár érte, értő kezek ... több»

 
TomÁcs   2019. 09. 19.

Egynek elment a film, de valahogy lehetett volna kerekebb. Érdekelt volna a story utóélete a kisvárosban. A pletykák, szereplők további sorsa.

 
VvV   2019. 10. 26.

Számítottam valami csavarra, ami felborít mindent, de ez elmaradt. Octavia Spencer jó volt, nem rajta múlott a film sikere.

Octavia Spencer
McKaley Miller

A film összbevétele 60 473 120 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 864 895 forintot termelt.

 

A korábban a televíziózás világában már számos sikert arató forgatókönyvíró, Scotty Landes első mozfilmje.

(hp )
 

A Mami Tate Taylor rendező első horrorja.

(hp )
 

Tate Taylor rendező Octavia Spencer második közös filmje. A szintén Taylor rendezésében 2011-ben bemutatott A segítség Oscar-díjat hozott a színésznő számára.

(hp )
 

A filmet az a Blumhouse Production készítette, melyek olyan sikerhorrorokat köszönhetünk az utóbbi években, mint az Üveg, a Halloween, a Tűnj el!, a Széttörve vagy Az akasztófa.

(hp )
 

A Mami forgatása 2018 februárjában kezdődött meg, és márciusban ért véget. A munkálatok Natchezben, Mississippi államban zajlottak.

(hp )
 
A Mami minden ízében kihagyott ziccer, egy nagyon ígéretes főszereplővel az élen, aki sajnos így csak elpazarolt lehetőség maradt. több»
 
A végeredmény meglehetősen bugyuta és összefércelt lett, de mivel ezt olybá tűnik, teljes mértékben tudja is magáról (bár a humort sem túl jó ütemben adagolja), akadnak élvezetes momentumai. Egy biztos, legalább Spencer játéka (és rémálomba illő frufruja) biztosan meg-megborzolja az idegeinket. több»
 
A Mami egy tudathasadásos történettel és jellegtelen rendezéssel megáldott, de mégis, a morbid humornak és Mami karakterének köszönhetően rendkívül szórakoztató és “creepypszichothriller”. Ha valaha elgondolkodtál rajta, hogy milyen lenne Octavia Spencer egy gonosz, elmebeteg nő szerepében, akkor ez a te filmed! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.