Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
6
Videók
 
HETEDIK   2019. 11. 02.

Botrányosan sz@r film. Már az alapötlet is nevetséges, persze értem én hogy már szarni se lehet elmenni telefon nélkül, meg emberek halnak bele hogy annyira ostobák, facebook nézegetés közben éri őket valami, mert ugye az a nyomorult okosteló fontosabb sokaknak mint bármi más. De erre ráhúzni egy filmet? Ugyan már...

 
Ms. Akárki   2019. 10. 23.
SÁTÁN, aki halad a korral...

Premier előtt volt szerencsém látni tegnap és engem nagyon nem vett le a lábamról. Az előzetesből szinte minden kiderült így egyszerűen nem láttam értelmét a filmnek. A film zárása pedig túlontúl egyszerű hogy készíthessenek egy 2. részt... Egyedül az a kettő vicces mellékkarakter miatt érte meg megnézni. A modern pap és a telefonboltos eladó. Azokon legalább jókat mosolyogtam. Különben tipikus tinihorror egy icipici modernitással, mivel egy telefonos appba "ültetett" sátáni átokról van szó. Az egész film egy végeláthatatlan Jump Scare XD Egyszer meg lehet nézni, de nem egy maradandó élmény.


 
pepetherock   2019. 10. 25.

Mit lehet erre mondani...igazából ez egy közel sem annyira eredeti történet, mint az elsőre látszik. Valahol a Boldog halálnapot! jut róla eszembe, és ugyanazt a történetmenetet újra eladni, szerintem egy kicsit bosszantó. Persze kicsit más ez a film, de aki látta a szóban forgó filmet, annak nem igazán lesz új élmény az egész.

 
neyto   2019. 10. 24.

Na, ez az a film, amire azt szokják mondani, hogy egynek elmegy, és szerintem az se marad le túl sok mindenről, aki egyszerűen csak kihagyja majd ezt a filmet. Igazából jól megírt sztori, némi ripacskodással fűszerezve, de összességében nem egy emlékezetes alkotás.

 
petera050   2019. 10. 21.

Jó ötlet reflektálni a "mindenre van egy alkalmazás" őrületre. Az előzetest látva egyből rávágtam, hogy végre egy eredeti ötlet, aztán jó nagyot puffantam. Az egész olyan, mint egy buta paródia, már azon a részen kiakadtam, hogy miért illetődik meg ennyire Quinn, ha egyszer pont arra való az applikáció, hogy megmondja, mikor hal meg. Innentől mi értelme a pánikolásnak?! Gyenge, felejthető, számomra kimondottan bosszantó film.

Elizabeth Lail
Elizabeth Lail
Jordan Calloway
Elizabeth Lail
Elizabeth Lail
Elizabeth Lail
Jordan Calloway
Jordan Calloway
Elizabeth Lail
Elizabeth Lail
Charlie McDermott
Elizabeth Lail
Tom Segura
 
A horrorjelenetek kísértetiesen (höhö!) hasonlóan épülnek fel (fény kialszik, zene fokozódik, téves riasztás ésígytovább), ami a film felénél már enyhén szólva fárasztó lesz. De a jumpscare-rajongók számára a Halálod appja maga lesz a vérfagyasztó kánaán több»
 
Ha van egy szabad másfél órád, illetve szereted, ha megijesztenek, akkor mindenképp ajánlom. több»
 
Egyszer végig lehet szenvedni, ha éppen nincs jobb dolgunk, de ez a film minden bizonnyal hamar a feledés homályába fog veszni. És ez talán így is van rendjén több»

A film összbevétele 21 384 318 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 112 739 704 forintot termelt. A hazai mozik összesen 84 044 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A halálod appja a második olyan 2019-es film a Jexi - Túl okos telefon után, melynek cselekménye egy "gyilkos" telefonos applikáció köré épül.

(hp)
 

A film forgatása mindössze néhány hetet vett igénybe.

(hp)
 

A film alkotói a You című tévés pszichothrillerben nyújtott alakítása kapcsán figyeltek fel Elizabeth Lailre, aki a Halálod appjában játssza első mozifilmes főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.