Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

[REC] 4: Apocalipsis (2014)

[REC] 4: Apocalypse
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
2
Videók

Galéria (23)

Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco
Manuela Velasco

Videók (2)

 
Márton   2018. 12. 28.

legújabb vélemény

1
Egy átlagos horror szintjére süllyedve...

Nem sorolnám a Rec szériát a legjobban sikerült többrészes horrorfilmek listájába, de az első két része, azért elég nagyot szólt nálam (főleg ha úgy tekintek vissza rájuk, mint kézi kamerás horrorfilmekre, mert ez a műfaj azért kevésbé áll közel a sz... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 05.

0

Szerintem amilyen jó volt az 1. része és még a 2. résszel sem volt nagy baj, a 3. már borzalmasra sikeredett, ezt szerintem egyszer meglehet nézni. A 3. után nem vártam tőle már túl sokat, de azért egész élvezhető horrorfilmre sikeredett. Egészen nor... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

0

a 3. rész utána azt hittem már csak rosszabb jöhet, de szerencsére visszatértek az eredti szálhoz, és így valamelyest javult azért a sorozat. Persze ez elmarad az első és amásodik részről, de a történet befejezése miatt fontos résznek tekinthető. te... több»

 
lakilúk   2015. 02. 03.

0

Az első két film varázsa már egyáltalán nem érezhető a negyedik részen, de ez csak annyit jelent, hogy ez most nagon más, és semmiképp sem azt, hogy rossz lenne. Sikerül komoly hanglatot teremteniük és az akciójelenetek is rendívül igényesek. Nem tar... több»

A film összbevétele 4 915 757 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás nyolc hónapot, a vágás pedig három hónapot vett igénybe.

(ps)
 

A legtöbb jelenetet egy tengeri fúráshoz használt hajón rögzítették, de néhány jelenet stúdióban vettek fel, főleg azokat, amelyekben kaszkadőröket is alkalmaztak.

(ps)
 

A korábbi [REC] filmekben a rendező mindig élt azzal a dramaturgiai eszközzel, hogy a filmben látható képsorokat "valójában" talált kazettáról ollózták össze. A [REC] 4: Apocalipsis szakít ezzel a múlttal.

(ps)
 

Tristana Medeiros az egyetlen szereplő, aki a valamennyi [REC] filmben szerepel.

(ps)
 

A [Rec], a [Rec]² és a [REC] 4: Apocalipsis filmeket úgy vágták meg, hogy a stáblista nélkül akár egyben is meg lehetne nézni őket, együtt tesznek ki egy kerek történetet.

(ps)