Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
The Collection
 
respect the movies   2018. 06. 14.

Szerintem gyenge film lett! Ezt a kifejezést hogy gyenge film lett, mindenképp úgy értem, hogy az előző részhez képest, illetve mivel a folytatás nem lépte meg azokat az elvérásokat, amik miatt nagyon is bizakodó voltam vele kapcsolatban! A 2009-es rész számomra hatalmas kedvenc lett, nem egy értelmetlen kaszabolós átlagos horror/thriller volt, hanem annál azért sokkal több! Persze voltak kisebb gondok azzal a filmmel is, de mindentől függetlenül számomra egy zseniális alkotás marad! A 2012-es folytatásában tulajdonképpen úgy éreztem hogy a készítők (akik ráadásul ugyanazok voltak akik az első részt is készítették) elsősorban inkább akarták felkavarni a nézőt és nem is akartak értelmet vagy akár magyarázatot adni a dolgokra! Pedig nem ártott volna! Inkább választották a könnyebb utat, miszerint adjunk a nézőnek sokkal több brutalitást és leszakadó testrészt és ennyi! Félreértés ne essék, a Gyűjtő karaktere még mindig elég félelmetes, a két főszereplő Josh Stewart és Emma Fitzpatrick játéka pedig még mindig nagyon jó, de egy folytatásnál elsősorban ezekre építkezni, hát...szerintem kockázatos! Valahol titkon remélem, hogy ha lesz még akár harmadik rész is, ott mint hangulatilag, mint minőségben visszatérnek a 2009-es változathoz, vagy ha nem, akkor inkább ne is készítsék el!

 
barcika   2019. 03. 11.

Szerintem ütős kis horrorfilm, jól odacsap!!! Horror kedvelőknek kötelező!!!!


 
Wesleyvep   2015. 09. 28.

A gyűjtő után én sokat vártam a filmtől, de nem igazán kaptam meg azt, amire számítottam. Van egy-két aspketusa, amiben jobb az előzménynél, de minden összevetve ez már egy kissé vontatottabb epizód.

 
daniel52   2015. 01. 14.

Ez lényegében egy folytatás, úgyhogy, aki nem látta a Collectort, annak lesznek ködös részek, bár a film nagy erénye, hogy önállóan is értelmezhető. Nagyon jó, atmoszférateremtő horror. Csakis ajánlani tudom!

Josh Stewart
Emma Fitzpatrick
Emma Fitzpatrick
Tim Griffin
Emma Fitzpatrick
Shannon Kane
Erin Way
Emma Fitzpatrick
 

A film rendezőjének Marcus Dunstan-nek ez volt a második rendezése, az első a 2009-es The Collector volt, ami eme film előzménye volt!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.