Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

0

Amikor a betörő,és a sorozatgyilkos összefut.Érdekes sztori,jól megcsinálva.Semmi extra,de azért a brutalitás,és az izgalom jelen volt a filmben,és a színészek is kifejezetten jól játszanak.A történet nem túl eredeti,de nem is kell szégyenkeznie a rendezőnek.

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

0

Borzaszto... s nem jo ertelemben. Ha egy horrorfilm nemjo ertelemben borzaszto, akkor ott valami nagyon nincs a helyen es ebben a filmben semmi sincs. Ezerszer latott karakterek mindenfele kidolgozottsag nelkul, ezerszer latott esemenyek egymas utan, minden pillanatban lehet tudni, h mi fog tortenni es miert. Kar erte.


 
respect the movies   2018. 02. 19.

0
Bűnös élvezet

Szerintem nagyon jó film volt! Amolyan igazi bűnös élvezet ez a film a horrorfilmek kedvelőinek, mert minden megtalálható benne! Először úgy két éve futhattam bele eme remekműbe (szerintem nem túlzás ezt a szót erre a filmre használni), teljesen isme... teljes kritika»

 
gihera81   2015. 11. 11.

0

A The Collector átlagos krimiként indul, megismerkedünk az alaphelyzettel, ami a betörésre készteti hősünket, utána pedig veszünk egy nagy irányváltást a horror felé. A betörőnek nagyrészt az a célja, hogy észrevétlenül közlekedjen a házban, míg a gy... több»

Galéria (15)

Videók (1)

A film összbevétele 7 706 394 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendelkezik egy kis extra tartalommal a befejező stáblista után!

(respect the movies)
 

A filmet készítő Dimension stúdió anyagi problémák miatt eladta a film forgalmazási jogait egy kevésbé ismert stúdiónak a Lidell Entertaimentnek!

(respect the movies)
 

A film főszereplője Josh Stewart ez előtt a film előtt elsősorban inkább sorozatban láthattuk, viszont a film után sorban kapta a szerepfelkéréseket!

(respect the movies)
 

A film forgatókönyvírói Patrick Melton és Marcus Dunstan voltak, ez a páros már olyan filmeknek készített forgatókönyvet mint A dög trilógia vagy a Fűrész 4-7-ig!

(respect the movies)
 

A film rendezőjének Marcus Dunstan ez az első rendezése, eddig inkább a forgatókönyveket készített!

(respect the movies)