Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
35
Vélemények
10
Képek
3
Videók
[Rec]
 
elekm90   2020. 06. 21.

legújabb vélemény

Jó horror, amit az alapötlet és a "found footage" megoldás emel az átlag fölé. Vannak benne igazán ijesztő jelenetek, amiket a kézi kamerás felvételek tesznek még hatásosabbá. A film főszereplőnője, viszont valami elképesztően idegesítő karakter volt (nyilván ez a túlbuzgó riporter szerepéből adódott).

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 11.

Első olyan film volt, ha jól tudom, ami kézi kamerás volt, de ettől csak jobb lett a film. Amint beindult a film egészen izgalmas, fordulatos jó kis horrort vágtak össze a spanyolok. Miután felmegy a riporter a tűzöltokkal és a rendőrökkel szépen beindul a film. Jól sikerült zombis film lett belőle, a végén amikor már csak ketten maradtak és rálelnek egy két titokra, valamint éjszakai módba váltottak, akkor az a tipikus utolsó ijesztős jelenet a filmből, nagyon látványosra sikeredett. Jó film lett!!!!


 
dulkap   2015. 07. 02.

Egy remek, bár már ismert alapötlet újrafeldolgozása izgalmakkal és pörgős eseménnyel. A film készítői nem estek abba a hibába, amibe sokan, hogy minél hosszabb filmet csináljanak. Itt próbáltak a lényegre szorítkozni és nem elhúzni a dolgokat. Viszont ami miatt nem tudok rá 5-öst adni az a főszereplő hölgy idegesítő játéka és a sokszor kiszámítható cselekmény.

 
Deku   2017. 07. 23.

Nagyon tud irritálni ez a fajta film nézet, értem ez alatt a kézi kamerás dolgot. Állatira nem tud bejönni nekem és most sem lett így. Viszont maga a történet az tetszett.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 15.

Egyáltalán nem nyűgözött le. Átlagos ijesztegetések és pocsék narratíva. Sajnos a színészek sem voltak a helyzet magaslatán. Az egyetlen pozitív pillére a filmnek az az ötletesség. Az egy kamerás megoldás nehéz műfaj mert így csak egy szemszögből monoton lesz a képi hatás, de itt nem. Igaz rángatják a kamerát de képesek olyan szögből, helyzetből, beállításból részeket felvenni ami felkelti az ember kíváncsiságát. Számomra túl átlagos lett a film és így visszagondolva lehet nem vesztettem volna semmit ha nem nézem meg.

A film összbevétele 32 492 948 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film inspirálta a 2013-as Outlast című videojátékot.

(dailyfilmsan)
 

Látva a film sikerét, 2008-ban készült egy amerikai remake.

(harnas1207)
 

A fiatal tűzoltó hirtelen lezuhanásáról a lépcsőnél egyik színészt sem tájékoztatták, így a filmben a hirtelen kitörő pánik és riadalom igazi reakció, nem színészi játék.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.