Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Karantén (2008)

Quarantine
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
vesztingerkitti   2017. 01. 05.

legújabb vélemény

0

A történet kicsit sablonos, vannak üresjáratai, felesleges klisékkel teli...szóval nem okozott maradandó élményt. Nincs meg a megfelelő szinvonal, gyenge középkategóriás film. Nem érdemes megnézni, mert sok hasonlót láthattunk már.

 
Milanman   2016. 04. 17.

1

Szerintem kifejezetten rossz előjel, ha egy remake esetében az eredeti sem igazán jó. Tudom, hogy a kánon szerint a [REC] jó film és félelmetes, de én az alapszitun kívül nem sok jót véltem felfedezni benne. Az amerikai verzió még ennyit sem ér. Pocsék és felesleges.

 
TribeBubu   2016. 03. 03.

0

Nem titok, hogy a [Rec] című spanyol film amerikai koppintása. A legtöbb hollywoodi másolatot átírnak legalább minimálisan. De szerintem ezt jelenetről jelenetre lemásolták. Kreativitás zéró.

 
moov18   2016. 02. 01.

0
[REC] koppintás

Úgy látszik, hogy haldokolnak az emberek az álomgyárban, hiszen nincs erejük újat mutatni, valami rendkívülit kreálni és visszafordíthatatlan ötlethiányban szenvednek, így inkább lerövidítik az utat és bevett szokássá vált az utóbbi időben, hogy euró... teljes kritika»

 
adamkatka   2016. 06. 21.

0

Voltak benne nagyon durva jelenetek, de nagyon sok sablon, és összességében nem mondhatnám hogy túlságosan tetszett. Egy réteget bitzosan megfog a film, de túl sok mögöttes tartalom nincs.

 
Sipos Csongor   2016. 04. 19.

0

Wow. Ritkán látni ennél rosszabb remake-et... Általában én jóban vagyok az amerikai remake-ekkel példának okáért kifejezetten örültem annak, hogy egy kicsit átdolgozták a kör c. japán filmet az amerikaiak, mert az a változat picit jobb lett. Átcsámc... több»