Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
54
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Karantén
 
vesztingerkitti   2017. 01. 05.

legújabb vélemény

A történet kicsit sablonos, vannak üresjáratai, felesleges klisékkel teli...szóval nem okozott maradandó élményt. Nincs meg a megfelelő szinvonal, gyenge középkategóriás film. Nem érdemes megnézni, mert sok hasonlót láthattunk már.

 
Milanman   2016. 04. 17.

Szerintem kifejezetten rossz előjel, ha egy remake esetében az eredeti sem igazán jó. Tudom, hogy a kánon szerint a [REC] jó film és félelmetes, de én az alapszitun kívül nem sok jót véltem felfedezni benne. Az amerikai verzió még ennyit sem ér. Pocsék és felesleges.


 
TribeBubu   2016. 03. 03.

Nem titok, hogy a [Rec] című spanyol film amerikai koppintása. A legtöbb hollywoodi másolatot átírnak legalább minimálisan. De szerintem ezt jelenetről jelenetre lemásolták. Kreativitás zéró.

 
moov18   2016. 02. 01.

[REC] koppintás

Úgy látszik, hogy haldokolnak az emberek az álomgyárban, hiszen nincs erejük újat mutatni, valami rendkívülit kreálni és visszafordíthatatlan ötlethiányban szenvednek, így inkább lerövidítik az utat és bevett szokássá vált az utóbbi időben, hogy európai, valamit ázsiai filmekből lopkodják össze magukat, vagy éppen koppintják le az adott mozgóképet, töviről-hegyire, dialógusról-dialógusra. Jelen filmünk esetében sincs ez másként, egy önálló gondolat, egy önálló ötlet sem figyelhető meg benne. A Karantén alapjait, a spanyol [REC], áldoksi horrorjának forgatókönyve adta, amiről már véleményem publikáltam a film oldalán. Ez pedig itt kérem szépen az amerikai remake változata; jelenetről jelentre történő koppintása. Egyetlen saját elemet sem szőttek bele, próbál ugyan a spanyol riválisának babérjaira törni, viszont úgy elég nehéz valamiből csodát csinálni, ha az adott termékből már korábban csináltak egyet. Az eleje, a közepe illetve a vége maximális egyezést mutat, a cselekményvezetés szintén teljesen hajaz a spanyol verzióra, azt a hatást kelti mintha újraforgatták volna, csupán újabb/bénább színészekkel. Semmi egyedi, semmi plusz. Hiába ezt a filmet láttam először és csak aztán az európai [REC]-et, egyből megfogalmazódott bennem, hogy ez bizony csúnyácska másolási gyakorlat volt. Próbál intenzív lenni, próbálja felvenni a versenyt a spanyol riválisával amely egyben az ötletgazda... több»

 
adamkatka   2016. 06. 21.

Voltak benne nagyon durva jelenetek, de nagyon sok sablon, és összességében nem mondhatnám hogy túlságosan tetszett. Egy réteget bitzosan megfog a film, de túl sok mögöttes tartalom nincs.

 
Sipos Csongor   2016. 04. 19.

Wow. Ritkán látni ennél rosszabb remake-et... Általában én jóban vagyok az amerikai remake-ekkel példának okáért kifejezetten örültem annak, hogy egy kicsit átdolgozták a kör c. japán filmet az amerikaiak, mert az a változat picit jobb lett. Átcsámcsogták magukat az alapon, minden jelenetet újragondoltak és egy kicsit modernizálták az egészet. Ennél a filmnél a látszatát is kerülték annak, hogy bármi újat akarának alkotni. Egyszerűen megfogták az eredeti filmet, megerőszakolták és lett ez.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.