Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
1
Videók
A tébolyultak
 
respect the movies   2018. 01. 11.

Szerintem nagyon jó film volt! A film egy 1973-as George A. Romero újrafeldolgozása (az eredetit még nem láttam, de ezek után mindenképp sort kerítek majd rá), mert ez tényleg rendben volt! Bár azért nem gondolom hogy össze kéne hasonlítani a két filmet, hisz azért a két film közt 37 év telt el és azért akkor még mást jelentett a horror mint ma! Nekem tetszett a története, bőven akad a filmben izgalom és kedvelhető karakterek! Színészek terén sem lehet semmi rosszat mondani a filmről! Nem mozgat meg a film rengeteg CGI technológiát (sőt, alig van benne) de a látványvilágra és a maszkokra nem panaszkodhatunk! Ami még nekem nagyon is tetszett, az a zenéje volt! Sok filmnél lehet hogy passzol a filmhez a zene, de nem marad emlékezetes, de itt nemcsak hogy passzol hozzá, de nagyon is élvezhető volt! Sok zombis film szinte tocsog a vértől, de itt szerencsére sikerült jól eltalálni az arányokat! Nekem tetszett és aki még nem látta, azoknak nyugodt szívvel merem ajánlani!

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Izgalmas, jó film, de többet is ki lehetett volna hozni a történetből.


 
harnas1207   2018. 11. 30.

tetszett, mert a zombis filmek unalmas és egyhangú sablonjait nem követte. Volt benne látvány és pár csavar is. A vasvillás jelenet nagyon beteg volt. Szerintem ez a film jobb értékelést érdemel.

 
Ragemarci   2015. 10. 20.

A tucat zombifilmek között itt egy kis csavar, amit többé-kevésbé meg is magyaráznak, hogy mi-miért szóval nem rossz. Kicsit több hentelés nem ártott volna, de majd a meglepő módon még el nem készült második részben.

 
Adell89   2015. 11. 12.

A film nézése közben teljesen másra tudtam csak gondolni, sajna sok benne az üresjárat és a felesleges szócséplés. Izgalmasan indul, de aztán leül, pedig lehetett volna sokkal izgibb is, nagyjából másfél óra elég is lett volna ehhez. Egyszer meglehet nézni, de nagyjából ennyit tud.

 
Annál többet nem is kell a The Crazies-től elvárni, mint hogy egy jól működő zsánerfilm legyen, ezt a kritériumot pedig tökéletesen teljesíti. több»

A film összbevétele 56 445 534 dollár volt (imdb.com).

 

A film 20 millió dollárból készült el és csak Amerikában már a költségvetésének a dupláját termelte vissza, világszerte pedig összesen 56,5 millió dollárt hozott!

(respect the movies)
 

Sokszor zombis filmként kezelik a Tébolyultakat, pedig valójában sokkal inkább egy "vírusfilm", mert hát itt sem a zombi szó nem hangzik el és a fertőzöttek sem vágynak emberi húsra!

(respect the movies)
 

A katonai repülőgép koordinátái (40.851216 és -94.548340) valójában egy farmra mutatnak, és nem mocsárra.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.