Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
1
Videók
A tébolyultak
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Kóborló   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Egy régi Romero film új köntösben

Amíg világ a világ, addig fogja ontani magából Hollywood a remake-eket. Ez ellen nem igazán lehet tenni semmit, ezért a nézőnek csupán a remény marad meg, hogy az épp aktuális újrafeldolgozás merít eleget az eredeti változatból (főleg, ha az még jó is volt). Jelen filmünk kiindulási pontjához egy 1973-ban készített horror adta az alapot, amit nem kisebb név, mint George A. Romero készített el azonos címen. Sok ember amint meghallja azt a szót a filmiparban, hogy remake, már szinte el is kezdi temetni az újonnan érkező változatot. Még az én ismerőseim közt is van olyan személy, aki annyira ellene van ezen filmeknek, hogy már a megnézésük előtt képes véleményt alkotni róluk, és persze eme véle... több»

 
respect the movies   2018. 01. 11.

Szerintem nagyon jó film volt! A film egy 1973-as George A. Romero újrafeldolgozása (az eredetit még nem láttam, de ezek után mindenképp sort kerítek majd rá), mert ez tényleg rendben volt! Bár azért nem gondolom hogy össze kéne hasonlítani a két filmet, hisz azért a két film közt 37 év telt el és azért akkor még mást jelentett a horror mint ma! Nekem tetszett a története, bőven akad a filmben izgalom és kedvelhető karakterek! Színészek terén sem lehet semmi rosszat mondani a filmről! Nem mozgat meg a film rengeteg CGI technológiát (sőt, alig van benne) de a látványvilágra és a maszkokra nem panaszkodhatunk! Ami még nekem nagyon is tetszett, az a zenéje volt! Sok filmnél lehet hogy passzol a filmhez a zene, de nem marad emlékezetes, de itt nemcsak hogy passzol hozzá, de nagyon is élvezhető volt! Sok zombis film szinte tocsog a vértől, de itt szerencsére sikerült jól eltalálni az arányokat! Nekem tetszett és aki még nem látta, azoknak nyugodt szívvel merem ajánlani!


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Izgalmas, jó film, de többet is ki lehetett volna hozni a történetből.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

tetszett, mert a zombis filmek unalmas és egyhangú sablonjait nem követte. Volt benne látvány és pár csavar is. A vasvillás jelenet nagyon beteg volt.

 
Ragemarci   2015. 10. 20.

A tucat zombifilmek között itt egy kis csavar, amit többé-kevésbé meg is magyaráznak, hogy mi-miért szóval nem rossz. Kicsit több hentelés nem ártott volna, de majd a meglepő módon még el nem készült második részben.

 
Annál többet nem is kell a The Crazies-től elvárni, mint hogy egy jól működő zsánerfilm legyen, ezt a kritériumot pedig tökéletesen teljesíti. több»

A film összbevétele 56 445 534 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredetijéül szolgáló filmet George A. Romero rendezte, aki az új változatnál a produceri munkálatokat vállalta magára.

(Kóborló )
 

A filmben feltűnik egy rövid cameo erejéig Lynn Lowry színésznő, aki az 1973-as változatban is szerepelt, igaz, ott azért nagyobb szerep jutott neki, mint itt.

(Kóborló )
 

A film 20 millió dollárból készült el, és csak Amerikában már a költségvetésének a dupláját termelte vissza, világszerte pedig összesen 56,5 millió dollárt hozott!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.