Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

[Rec]² (2009)

[Rec]²
Filmadatlap
 
18
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 07. 17.

legújabb vélemény

0

Ez az a film ami keveri a szezont a fazonnal. Nem kicsit, nagyon. Kaptunk az első részben egy alap történetet, ami egy tipikus posztapokaliptikus helyzetbe kalauzol. Ez a rész meg kihúzza a széket alólunk és fejbe vág vele, így tudatva hogy felejtsük... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

0

Az első rész után emelni kellett volna tétet, de ez nem ment, valljuk be férfiasan... Erősen tucat zombisfilm szaga van. Lehet nem kellett volna időt pazarolnom rá, de már megnéztem,és levontam a konzekvenciákat...óvatosan a hispán zombis produkciókkal....

 
Márton   2018. 12. 16.

1
Egy keménykötésű folytatás

A Spanyoloknak 2007-ben sikerült összehozniuk az egyik legjobb found footage avagy kézi kamerás horrorfilmet, amit valaha láttam (bár ez azért némiképp túlzás, mert hát többségében kerülöm ezt a fajta technikai megoldással élő horror műfajt, de annál... teljes kritika»

 
harnas1207   2018. 11. 29.

0

Az első részhez képest másabb a stílus. Kicsit hasonlítanám ahhoz, ahogy az Alien első része után jön a második.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

0

Egész jó folytatása az előző résznek, hozza annak a hangulatát, és viszi előre a történetet is, amit jó, hogy nem teljesen mutattak meg az előzőben, így erre a részre is maradtak dolgok a homályban. Annyira nem volt feszült végig a hangulata mint az elsőnek, de még ígyis elég jó lett

 
kevelin   2019. 06. 02.

0

A legjobb kézi kamerás film amit valaha láttam- ÉS az egyik legjobb nem hollywoodi film. Nekem nagyon bejött. Nagyon izgalmas történet.

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Kisértetiesen hasonlít a Karantén című filmre. Attól függetlenül, hogy nem láttam az első részt így is érthető volt. Túl sok újat nem mutatott az ehhez hasonló filmekhez képest, de egyszer végignézhető alkotás.

1

A film összbevétele 18 497 446 dollár volt (imdb.com).

 

Alejandro Casaseca (Martos) komikus első "komoly" hangvételű szerepe volt ez a film.

(dailyfilmsan)
 

A filmben lévő felvételek nagy részét a Speciális Erőket alakító színészek készítették, mivel mindegyiküknek volt sisakra szerelt kamerája.

(dailyfilmsan)
 

A Speciális Erőket alakító szereplők egynapos intenzív képzést kaptak a lőfegyverek kezeléséről a felvétel előtt.

(dailyfilmsan)
 

A filmben hallható helikopter teljes egészében utólag felvett hangeffekt, mivel a költségvetés nem tette lehetővé valódi helikopter használatát.

(dailyfilmsan)
 

A SWAT csapat tagjai, a rendőrség és az épületen kívüli nézők valóságos emberek voltak, nem színészek.

(dailyfilmsan)