2019.10.27   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

Újabb sikervárományos horror érkezett a hazai mozikba Justin Dec rendezésében. A gyilkos mobilos appról szóló Halálod appja kemény perceket ígér a nézőknek. 

Akarod tudni, mennyid van hátra? Napjainkban szinte együtt élünk az okos telefonunkkal, appok követik nyomon a napirendünket, a fittségünket, a szerelmi életünket. Ha kijön egy új applikáció, arra mindenki egyből rákattan. De mi történik akkor, ha egy app azt is meg tudja mondani, mikor fogunk meghalni?
Qiunn (Elizabeth Lail) miután barátai unszolására letölti a népszerű Halálod appját, döbbenten látja, a telefonja kijelzője szerint már csak 2 napja van hátra.  Miközben a visszaszámlálón peregnek a percek, és a rémült lány versenyt fut az idővel, hogy túlélje a számára kijelölt haláli határidőt, egy sötét alak is a nyomában liheg… De vajon Quinn ki tudja cselezni a végzetét?

 A film rendezői székét Justin Dec foglalhatta el (Boats, Halálod appja), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint P. J. Byrne, Charlie McDermott, Peter Facinelli, Elizabeth Lail, Jordan Calloway, Talitha Bateman és Anne Winters. A forgatókönyvet Justin Dec szerezte.

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A halálod appja a második olyan 2019-es film a Jexi után, melynek cselekménye egy "gyilkos" telefonos applikáció köré épül.
  • A film forgatása mindössze néhány hetet vett igénybe.
  • A film alkotói a You című tévés pszichothrillerben nyújtott alakítása kapcsán figyeltek fel Elizabeth Lailre, aki a Halálod appjában játssza első mozifilmes főszerepét.
  • A halálod appja Justin Dec rendező első egészestés filmje.
  • A Tom Segura által a filmben viselt farmernadrág nem kellék, hanem a saját ruhatárának darabja.

Hazai premierdátum: 2019.10.24.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: