Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
68%

Jexi - Túl okos telefon (2019)

Jexi
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
20
Képek
7
Videók
 
Kanyi   2021. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Kicsit közönséges film, sőt én nem vártam tőle sokat, de azt legalább hozta. A humora se éppen tökéletes, de meg tudja nevettetni az embert.

 
petraszab   2020. 01. 04.

a nap véleménye

2
Amikor a telefonunk okosabb, mint mi

A Jexi - A túl okos telefon című film már az előzetese alapján is egy agyatlan vígjátéknak tűnik, ennek ellenére mégis adtam neki egy esélyt. A történetbe úgy csöppenünk bele, hogy hősünket már gyerekként megismerhetjük. Megérthetjük, felnőttként mié... teljes kritika»


 
Szilonka   2020. 01. 30.

2

Egy őrült vígjáték egy mai témában. Telefonfüggőség és párkapcsolati problémák, ami a társadalom igen magas százalékát érinti.

 
TomÁcs   2020. 03. 25.

2

Az utóbbi évek legjobb vígjátéka, amit moziban láttam. Szerintem jó poénok voltak benne.

 
indingo   2020. 01. 15.

1

Annak ellenére, hogy helyenként közönséges, szerintem ez egy jó vígjáték. Vannak benne elképesztően vicces jelenetek, én legalább is jókat nevettem.

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

1

Nem voltak elvárásaim a filmmel, gondoltam, elalváshoz jó lesz. De sajnos nem voltam elég álmos, így végignéztem. De elég is volt egy életre, mert egy teljesen semmitmondó, hál istennek könnyen felejthető vígjáték, amiben még a poénok is gyengék.

 
Lonka   2020. 03. 04.

1

Nem sok esélyt adtam neki, fel voltam készülve a legrosszabbra. Ehhez képest egy korrekt és kerek kis történet.

Galéria (20)

Adam DeVine
Adam DeVine
Adam DeVine
Michael Peña
Alexandra Shipp
Adam Devine
Adam Devine
Alexandra Shipp
Adam Devine
Michael Peña
Adam Devine
Wanda Sykes
Justin Hartley
Alexandra Shipp

Videók (7)

A film összbevétele 9 341 824 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 134 302 275 forintot termelt. A hazai mozik összesen 88 702 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Jexi hangját kölcsönző Rose Byrne minden szövegét a forgatás után vették fel. Ezért Adam Devine a forgatás idején fülhallgatót viselt, Jexi szövegét pedig a stáb egyik tagja olvasta fel neki. Jon Lucas, a film társrendezője elmondta, hogy mivel ez a módszer különböző technikai akadályok miatt nem vált be tökéletesen, Devine számos jelenetet úgy vette fel, hogy semmit nem hallott Jexi "reakcióiból".

(hp )
 

Phil ugyanabban a San Franciscó-i lakásban lakik, ahol Eddie Brock (Tom Hardy) a 2018-as Venomban.

(hp )
 

Az Indiewire értesülései alapján a Jexi - Túl okos telefon költségvetése 5 millió dollár volt, míg a Deadline arról számolt be, hogy a büdzsé a marketing költségekkel együtt 12 millió dollárra rúgott. Ehhez képest a film mindössze 7 millió dollárt keresett világszerte.

(hp )
 

A film forgatása 2019. januárjában kezdődött meg San Franciscóban Lexi munkacím alatt.

(hp )
 

A Jexi - Túl okos telefont 2300 vásznon mutatták be a premierhétvégén az Egyesült Államokban. A produkció a szóban forgó hétvégén mindössze 3,1 millió dolláros bevételre tett szert, ami az adott heti bevételi toplista kilencedik helyére volt elegendő.

(hp )
 

A Jexi - Túl okos telefon lehangoló kritikai fogadtatásban részesült. A film jelenleg 11 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 
Nem váltja meg ugyan a világot, de aranyos kis képeslap a telefonfüggőknek, és főleg azoknak, akik életüket az instagramon élik. több»