Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
69%

Jexi - Túl okos telefon (2019)

Jexi
Filmadatlap
 
28
Szereplők
21
Vélemények
20
Képek
7
Videók

Galéria (20)

Adam DeVine
Adam DeVine
Adam DeVine
Michael Peña
Alexandra Shipp
Adam Devine
Adam Devine
Alexandra Shipp
Adam Devine
Michael Peña
Adam Devine
Wanda Sykes
Justin Hartley
Alexandra Shipp

Videók (7)

 
qwer   2021. 03. 12.

legújabb vélemény

3

Nem akartam elhinni, hogy egy ennyire aktuális témát rossz irányba is el lehet vinni, de ennek a filmnek sajnos sikerült. Felszínes és közönséges, a szereplők súlytalanok, és bár van benne egy-két jelenet, ami megnevettet, a poénok elcsépeltek, javar... több»

 
petraszab   2020. 01. 04.

a nap véleménye

2
Amikor a telefonunk okosabb, mint mi

A Jexi - A túl okos telefon című film már az előzetese alapján is egy agyatlan vígjátéknak tűnik, ennek ellenére mégis adtam neki egy esélyt. A történetbe úgy csöppenünk bele, hogy hősünket már gyerekként megismerhetjük. Megérthetjük, felnőttként mié... teljes kritika»

 
Szilonka   2020. 01. 30.

2

Egy őrült vígjáték egy mai témában. Telefonfüggőség és párkapcsolati problémák, ami a társadalom igen magas százalékát érinti.

 
TomÁcs   2020. 03. 25.

2

Az utóbbi évek legjobb vígjátéka, amit moziban láttam. Szerintem jó poénok voltak benne.

 
Crystaldeer   2020. 09. 13.

1

Az első 20 percig úgy voltam vele, hogy 4-est adnék neki, mert a film elején nagyon jól rávilágított egy napjainkbeli társadalmi problémára, hogy mennyire mobilfüggők az emberek. Maga a film témája is viccesnek tűnt, aztán átváltott az egész valami k... több»

 
BoBamburg   2020. 08. 24.

1

Nem voltak elvárásaim a filmmel, gondoltam, elalváshoz jó lesz. De sajnos nem voltam elég álmos, így végignéztem. De elég is volt egy életre, mert egy teljesen semmitmondó, hál istennek könnyen felejthető vígjáték, amiben még a poénok is gyengék.

 
Lonka   2020. 03. 04.

1

Nem sok esélyt adtam neki, fel voltam készülve a legrosszabbra. Ehhez képest egy korrekt és kerek kis történet.

A film összbevétele 9 341 824 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 134 302 275 forintot termelt. A hazai mozik összesen 88 702 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Jexi hangját kölcsönző Rose Byrne minden szövegét a forgatás után vették fel. Ezért Adam Devine a forgatás idején fülhallgatót viselt, Jexi szövegét pedig a stáb egyik tagja olvasta fel neki. Jon Lucas, a film társrendezője elmondta, hogy mivel ez a módszer különböző technikai akadályok miatt nem vált be tökéletesen, Devine számos jelenetet úgy vette fel, hogy semmit nem hallott Jexi "reakcióiból".

(hp)
 

Phil ugyanabban a San Franciscó-i lakásban lakik, ahol Eddie Brock (Tom Hardy) a 2018-as Venomban.

(hp)
 

Az Indiewire értesülései alapján a Jexi - Túl okos telefon költségvetése 5 millió dollár volt, míg a Deadline arról számolt be, hogy a büdzsé a marketing költségekkel együtt 12 millió dollárra rúgott. Ehhez képest a film mindössze 7 millió dollárt keresett világszerte.

(hp)
 

A film forgatása 2019 januárjában kezdődött meg San Franciscóban Lexi munkacím alatt.

(hp)
 

A Jexi - Túl okos telefont 2300 vásznon mutatták be a premierhétvégén az Egyesült Államokban. A produkció a szóban forgó hétvégén mindössze 3,1 millió dolláros bevételre tett szert, ami az adott heti bevételi toplista kilencedik helyére volt elegendő.

(hp)