Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
20
Képek
7
Videók
Adam DeVine
Adam DeVine
Adam DeVine
Rose Byrne
Rose Byrne
Michael Peña
Alexandra Shipp
Adam Devine
Adam Devine
Alexandra Shipp
Adam Devine
Michael Peña
Adam Devine
Wanda Sykes
Justin Hartley
Alexandra Shipp
 
zeusz96   2020. 04. 19.

legújabb vélemény

Jó film és jó társadalom kritika, bár néhol kicsit szájbarágós. De ez az egyetlen hibája. Nagyon vicces, mindenkinek ajánlom.

 
petraszab   2020. 01. 04.

a nap véleménye

Amikor a telefonunk okosabb, mint mi

A Jexi - A túl okos telefon című film már az előzetese alapján is egy agyatlan vígjátéknak tűnik, ennek ellenére mégis adtam neki egy esélyt. A történetbe úgy csöppenünk bele, hogy hősünket már gyerekként megismerhetjük. Megérthetjük, felnőttként miért is vált a telefonja rabjává. A jelenben van egy vacak munkája, de se barátok, se párkapcsolat, sőt még a kínálkozó lehetőségeket sem veszi észre az illető, mert a telefon bújása mindennél fontosabb. Ekkor jön a képbe az új telefon és az azon levő új alkalmazás, Jexi, aki pár programhibával fut, és elképesztő szabadszájú. A filmen annak ellenére, hogy helyenként közönséges, káromkodnak benne, jókat lehetett nevetni. A humor mellett azonban ráv... több»


 
Szilonka   2020. 01. 30.

Egy őrült vígjáték, egy mai témában. Telefonfüggőség és párkapcsolati problémák, ami a a társadalom igen magas százalékát érinti.

 
indingo   2019. 12. 29.

Annak ellenére, hogy helyenként közönséges szerintem ez egy jó vígjáték. Vannak benne elképesztően vicces jelenetek, én legalább is jókat nevettem.

 
TomÁcs   2019. 12. 29.

Az utóbbi évek legjobb vígjátéka, amit moziban láttam. Szerintem jó poénok voltak bene.

 
Nem váltja meg ugyan a világot, de aranyos kis képeslap a telefonfüggőknek, és főleg azoknak, akik életüket az instagramon élik. több»

A film összbevétele 8 793 032 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 133 755 890 forintot termelt. A hazai mozik összesen 88 129 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Jexi hangját kölcsönző Rose Byrne minden szövegét a forgatás után vették fel. Ezért Adam Devine a forgatás idején fülhallgatót viselt, Jexi szövegét pedig a stáb egyik tagja olvasta fel neki. Jon Lucas, a film társrendezője elmondta, hogy mivel ez a módszer különböző technikai akadályok miatt nem vált be tökéletesen, Devine számos jelenetet úgy vette fel, hogy semmit nem hallott Jexi "reakcióiból".

(hp)
 

Phil ugyanabban a San Franciscó-i lakásban lakik, ahol Eddie Brock (Tom Hardy) a 2018-as Venomban.

(hp)
 

Az Indiewire értesülései alapján a Jexi - Túl okos telefon költségvetése 5 millió dollár volt, míg a Deadline arról számolt be, hogy a büdzsé a marketing költségekkel együtt 12 millió dollárra rúgott. Ehhez képest a film mindössze 7 millió dollárt keresett világszerte.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.