Justin Dec Halálod appja című rendezése 2019-ben már bizonyított a mozikban, ha pedig lemaradtál volna róla, néhány napig még bepótolhatod a Netflixen.

A Halálod napja története épp egy olyan témát hoz fel, amely szinte mindannyiunk életét átszövi, hiszen az okostelefonok használata ma már mindenki számára meghatározó a mindennapokban. Most azonban egy új őrület van kibontakozóban, egy alkalmazás, amely úgy tűnik, képes megjósolni, mennyi idő van még hátra az életünkből. 

Quinn viszont azzal kénytelen szembesülni, hogy mindössze két nap van hátra az életéből, a másodpercek csak telnek, rövidesen pedig megkezdődik a hajsza az idővel.

Dec rendezése mindössze 6,5 millió dollárból készült, ezzel szemben  48 millió dollárt hozott a kasszáknál, amelyből a magyarországi mozikból 114 millió forint folyt be. Ezt a képet ugyanakkor árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon mindössze 26 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézők 72 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség 63 százalékra értékelte a Mafabon.

A film főszerepeiben Charlie McDermott, P. J. Byrne, Peter Facinelli, Elizabeth Lail, Jordan Calloway, Talitha Bateman és Anne Winters láthatók, a Halálod appja május 31-én lesz utoljára megtekinthető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | thriller

Az okostelefonok teljesen átszövik midnennapjainkat, egymás után jelennek meg a hasznosabbnál hasznosabb applikációk, a legújabb őrületnek azonban az az alkalmazás számít, amely... több»