Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Lájkolj, ossz meg, kövess! (2017)

Like.Share.Follow.
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Zsolt Zsolt Nézhetetlen  2022. 05. 09.

legújabb vélemény

0

Számomra ez a film teljesen unalmas, ez a horrornál jóval gyengébb volt. Aki nagy YouTube rajongó, annak azért ajánlanám a filmet, de számomra ez nézhetetlen volt

 
BoBamburg   2017. 11. 26.

0

Lassú és unalmas film, semmi extra nincs benne, valamivel többet is ki lehetett volna hozni a történetből. Egyszer meglehet nézni, de max egyszer..

 
Bob   2018. 01. 25.

0

A film nem sokat ért. Horrornak egyáltalán nem nevezhető és 10/3-ra értékelném. Unalmas és nagyon lassú a film. Az alap történet nem lett volna rossz, de nem így kellett volna elkészíteni.

 
Indkgo   2018. 09. 22.

0

A borítója nagyon ott van, azt hittem horror lesz, de tévedtem. Alapjáraton tetszett a film. A szereplők szerepei tetszettek különösen, mert nem volt átlagos. Folytatást eltudnék képzelni pl.: a csajról kiderül, hogy tényleg beteg vagy hogy mi lesz Garrettel.

 
Jeanny   2018. 03. 01.

0

Számomra érthetetlen, hogy egy ennyire divatban lévő téma, mint a videózás, és egy olyan közkedvelt műfaj, mint a horror, jó színészekkel vegyítve hogyan lett ennyire unalmas, gyenge és kiszámítható? Ezer meg ezer módja lehetett volna, hogy nézhetővé... több»

 
Jolly Joker   2018. 07. 09.

0

Beteg egy film volt az tuti, youtuber rajongóknak kötelező. Egyszer megnézhető.

 
Bár a színészi játék helyenként lehetne jobb is, a Like.Share.Follow készítőinek sikerült egy fogyasztható, kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas filmet összedobniuk, és, mivel céljuk láthatóan nem volt más, ez fokozottan értékelendő. A másfél órányi történet eseményei ügyesen, jól kiegyensúlyozva vannak elosztva, az ötletesnek mondható befejezés pedig külön pluszpontot érdemelt részemről.
Értékelés: 6,5/10 több»