40% 128 szavazat
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú

I Spit on Your Grave 3: Vengeance Is Mine
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
27
Képek (27)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú
Lejátszás

FILMINFÓ

Jennifer visszatér a krízis-forróvonalhoz, melyet egy sorozatgyilkos arra használ, hogy erőszaktevőket pécézzen ki magának. Jennifer sötét múltja miatt a nyomozók rá gyanakodnak, de vajon tényleg ő az a gyilkos, akit keresnek?

(hp)

Rendező: R.D. Braunstein
Forgatókönyvíró: Daniel Gilboy
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2015.10.02.
 
2023.11.02 R9CK3R

legújabb vélemény

A második résznél jobb volt, az kétségtelen, tetszett, hogy próbáltak valami újat belevinni a sztoriba, és nem ugyanazt lenyomni még egyszer a torkunkon, persze félreértés ne essék, nagyon szeretem az eredeti sztorit is, az a legjobb!

1
 
2019.03.04 kristoftoth21

Ezt miért kellett?

Első két részhez képest, gyenge. Próbáltak újat mutatni, hogy nem ismétlik meg azok történetét. De nem jött be. Alíg történik valami erőszak és kínzás az első részekhez képest, gyakorlatilag kiírtva ezzel azt ami azoknak a kifejező eszköze volt. Egy csavart sikerült a végére beletenni, bár én meglátásom szerint ez egyik ponton logikai buktához vezet, de ez van. A címét egyáltalán nem értem a "Vengeance is mine" a másodiknak volt a kulcsa, ebben el se hangzik... Bár messze nem hozza az első kettő színvonalát, de nem nézhetetlen, és ez is eléggé beteg, de hiány érzetem van. Ez csak 5/10.

1
 
2016.01.15 Cirmici

Nekem kicsit jellegtelen volt a film, igazán nem nyerte el a tetszésemet. A színészek összeválogatása sem az igazi szerintem. Közepesre értékelném az egészet.

1
 
2023.08.08 polgy

Minél hosszabb, annál rosszabb???

Nekem jobban tetszett, mint a 2. rész, de végig az az érzésem volt, hogy akarnak valamit ezzel a sorozattal, és a főhős karakterével is, de nem tudják hogy pontosan, mit. Én bírtam, hogy téma az igazság vs. jogszolgáltatás, és továbbra is bejön nekem ez a csajos bosszúhadjárat. Azt viszont sajnálom, hogy végül azt hozták ki a filmből, hogy a csaj tök hülye, ezért pl. konfliktusba keveredik a szerintem tök jó fej munkatársával is. Merthogy a filmben ennek nem volt igazán sok előjele, és nekem kicsit gyorsan történt ez az egész bekattanás. De hát ilyen a rendezői szabadság.

1
 
2015.10.23 Ragemarci

Tök jó ötlet volt a rendőrök és bürokrácia hiányosságain hullámvasútozva eljutni A-ból B-be, csak tehetségtelen stábbal ez ennyi lett.

1

A film összbevétele 144 661 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A terapeuta irodáján lévő felirat szándékosan van kettétörve, így az angol "Therapist" (terapeuta) helyett a "The rapist" (az erőszaktevő) felirat olvasható ki.Szerző: ps

#2