Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
37%

Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú (2015)

I Spit on Your Grave 3: Vengeance Is Mine
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
27
Képek
Videók
Köpök a sírodra 3: Enyém a bosszú

Galéria (27)

 
kristoftoth21   2019. 03. 04.

legújabb vélemény

0
Ezt miért kellett?

Első két részhez képest, gyenge. Próbáltak újat mutatni, hogy nem ismétlik meg azok történetét. De nem jött be. Alíg történik valami erőszak és kínzás az első részekhez képest, gyakorlatilag kiírtva ezzel azt ami azoknak a kifejező eszköze volt. Egy csavart sikerült a végére beletenni, bár én meglátásom szerint ez egyik ponton logikai buktához vezet, de ez van. A címét egyáltalán nem értem a "Vengeance is mine" a másodiknak volt a kulcsa, ebben el se hangzik... Bár messze nem hozza az első kettő színvonalát, de nem nézhetetlen, és ez is eléggé beteg, de hiány érzetem van. Ez csak 5/10.

 
Ragemarci   2015. 10. 23.

0

Tök jó ötlet volt a rendőrök és bürokrácia hiányosságain hullámvasútozva eljutni A-ból B-be, csak tehetségtelen stábbal ez ennyi lett.

 
Cirmici   2016. 01. 15.

0

Nekem kicsit jellegtelen volt a film, igazán nem nyerte el a tetszésemet. A színészek összeválogatása sem az igazi szerintem. Közepesre értékelném az egészet.

A film összbevétele 144 661 dollár volt (imdb.com).

 

A terapeuta irodáján lévő felirat szándékosan van kettétörve, így az angol "Therapist" (terapeuta) helyett a "The rapist" (az erőszaktevő) felirat olvasható ki.

(ps)