Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Hideg préda 2. (2008)

Fritt vilt ll
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2021. 01. 29.

legújabb vélemény

2
Visszatér a hófödte gyilkos

A 2006-ban bemutatásra került norvég horrorfilmnek kimondottan pozitív volt a fogadtatása mind a kritikusok, mind a nézők körében, ezért nem szolgált nagy meglepetésként, hogy két évvel később elkészülhetett a folytatása is. Tulajdonképpen az első ré... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 01.

0

Az első résznél hosszabban kifejtettem, miért az egyik nagy kedvencem a horror-trilógia. Ez a második epizódja, amiben a túlélő, Jannicke a kórházban tér magához, és ott ragad, szembesülve azzal, hogy ő az egyetlen túlélő. A proszektúrára beviszik a... több»


 
SzFa   2018. 07. 10.

0

Nagyon buta horrorfilm. A történet teljesen hasonló a többi ilyen filmhez, de ez rendben van. Izgalmas, de nagyon buta karaktereket hoztak létre benne. Sok az olyan jelenet, hogy 'most miért kellett?'. A túlélő nő cselekedetei számomra idegesítően hatnak. Nem ajánlom, jobb, ha a második rész rejtély marad.

 
fancsi094   2015. 06. 22.

0

A maga nemében ez is jó és szórakoztató, bár néhol már zavaró az ötlettelenség. Rengeteg elem ismerős elem volt benne a Halloweenból például, vagy a Péntek 13-ból.

 
paval   2017. 10. 26.

0

Az biztos, hogy a hangulata és a képi világa elképesztően szuperre sikeredett, szerintem igazából ezért érdemes megnézni a filmet, ha másért nem is. Máskülönben az alakítások pedig valahogy nem sikerültek valami jóra. Nekem több ponton is elegem volt... több»

 
nero   2017. 01. 07.

0

Szerintem az előző rész egyszerűen jobb volt, itt már láthatóan kifullad kissé a koncepció. Érdemes megnézni, már csak azért is, hogy kapjunk egy teljesebb képet az egészről, de ezenfelül szerintem nem egy maradandó moziélmény a film.

Galéria (12)

Ingrid Bolsø Berdal
Viktoria Winge
Ingrid Bolsø Berdal
Ingrid Bolsø Berdal
Ingrid Bolsø Berdal
Tomas Alf Larsen

Videók (1)

 

A film rendezésével Mats Stenberget bízták meg, aki semmiféle filmes múlttal nem rendelkezett, és 2008 óta ez az egyetlen rendezése.

(Kóborló )
 

Az első rész rendezőjének, Roar Uthaug-nak felajánlották, hogy rendezze meg a második részt is, de ő ezt visszautasította, és "csak" a produceri munkálatokat látta el.

(Kóborló )