2022.03.25 10:46 BaloghBogi42 Olvasottság: 265x
2

Az elektronika halálos hatalma

Ez a film egy nagyon érdekfeszítő, ám sajnos annál kevesebbszer megvitatott témát dolgoz fel feszült hangulatú thriller-horror formájában.

Manapság az internet annyira behálózza a mindennapjainkat, hogy teljesen természetesnek vesszük a különböző appok hirtelen ötlettől vezérelt letöltését és azonnali használatát.

Az elektronika halálos hatalma

Quinn is a barátai társaságában, poénból tölti le a "Halálod appja" nevű alkalmazást, amelynek lényege, hogy megmutatja, hány év vagy akár perc múlva fogsz meghalni. Normál körülmények között egy haveri társaságban ez vicces élményekhez is vezethet, azonban mi történik akkor, ha az applikáció tényleg igazat mond, és végig kell nézned több száz embernél ennek bekövetkezését és bebizonyosodását?!

A helyzet veszélyessége persze akkor kezd fokozódni, amikor az érintett felek a közeli barátaid, a családtagjaid, a szerelmed és te magad leszel.

A film remekül ábrázolja az érzelmek kialakulását, a sorstársak közt megjelenő köteléket és azt a félelmet, ami a szeretteid elvesztésének gondolatára bukkan fel.

A sztori egy felfokozott élet-halál küzdelemmé alakul át, ahol minden egyes másodperc jelentheti az édes megváltást és menekvést, de ugyanúgy a keserves halál közeledtének szorongatását is.

Ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, az elektronikus világ kezdi átvenni az emberiség fölött az irányítást, ám ezt mégsem egy hosszadalmas dokumentumfilm formájában szeretné szemlélni, hanem egy lebilincselő és izgalmas thriller verziójában. Valamint minden horrorkedvelőnek, aki szeretne borzongva eltölteni újabb másfél órát.

horror | thriller

Az okostelefonok teljesen átszövik midnennapjainkat, egymás után jelennek meg a hasznosabbnál hasznosabb applikációk, a legújabb őrületnek azonban az az alkalmazás számít, amely... több»

2