Mi ez a felkavaró horror-thriller, ami tegnaptól látható a Netflixen?

Tate Taylor filmje, a Mami újabb esélyt kapott a Netflixen.

A film története szerint Sue-t egy nap megkéri a városka új lakója, a még tinédzser Maggie (Diana Silvers), hogy vásároljon neki és barátainak egy kis alkoholt. A magának való nő kihasználja az alkalmat, hogy szert tegyen néhány barátra, így még a pincéjét is felajánlja bulizásra, mindezért cserébe a fiataloknak csupán néhány egyszerű szabályt kell betartaniuk. A társaság egy tagjának mindig józannak kell maradnia, tilos káromkodniuk, sosem mehetnek fel az emeletre és maminak kell őt szólítaniuk.

A nagylelkű felajánlás azonban fokozatosan vészjósló megszállottsággá változik át, és lassan a tinédzserek legszörnyűbb rémálmai válnak valóra. Így válik "Mami" bulipincéje a környék legjobb helyéből a földi pokollá.

A film a mozipremier után meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült, és a bevételek tekintetében sem feltétlenül tudott megfelelni az elvárásoknak. A Mafab.hu szavazói 61 százalékra értékelték (közel 300 szavazat), a hazai kritikusok összértékelése alapján pedig 5.8 pontot kapott a lehetséges 10-ből.

A víz érintéséből is ismert Octavia Spencer először látható vezető szerepben. A produkció R-korhatáros besorolást kapott erőszakos és a nyugalom megzavarására alkalmas képsorai miatt a tengerentúlon, míg a hazai mozikban 16-os karikával mutatták be. A film tegnaptól látható a Netflix műsorán. Ha lemaradtál róla, vagy újra néznéd, látogass el a mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a streaming szolgáltatónál. 

62 Mami  (2019)

horror | thriller

A thriller egy ohiói kisváros magányos lakójának, Sue Ann-nek (Octavia Spencer) a történetét meséli el. Sue-t egy nap megkéri a városka új lakója, a még tinédzser Maggie... több»