2019.03.20   szerző: csd   hozzászólások: 0

Alig néhány hete érkezett meg a Mami előzetese, de már most hatalmas érdeklődés övezi Tate Taylor legújabb filmjét.

Mami: Felkavaró és erőszakos! Korhatáros lesz a sikervárományos horror

A film története szerint Sue-t egy nap megkéri a városka új lakója, a még tinédzser Maggie (Diana Silvers), hogy vásároljon neki és barátainak egy kis alkoholt. A magának való nő kihasználja az alkalmat, hogy szert tegyen néhány barátra, így még a pincéjét is felajánlja bulizásra, mindezért cserébe a fiataloknak csupán néhány egyszerű szabályt kell betartaniuk. A társaság egy tagjának mindig józannak kell maradnia, tilos káromkodniuk, sosem mehetnek fel az emeletre és maminak kell őt szólítaniuk.

A nagylelkű felajánlás azonban fokozatosan vészjósló megszállottsággá változik át, és lassan a tinédzserek legszörnyűbb rémálmai válnak valóra. Így válik "Mami" bulipincéje a környék legjobb helyéből a földi pokollá.

A víz érintéséből is ismert Octavia Spencer először látható vezető szerepben, az előzetes alapján pedig alakítása nagyon is hitelesnek ígérkezik. A napokban ráadásul a produkció R-korhatáros besorolást kapott erőszakos és a nyugalom megzavarására alkalmas képsorai miatt. A film ez év május 30-án érkezik a hazai mozikba.