Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA

A víz érintése

(The Shape of Water)
 
fester  2017. 09. 09.

Annak, akinek tetszett Pán labirintusa, az biztosan szeretni fogja ezt a filmet is. Én legalábbis imádtam és nekem ennek az alkotásnak a hangulata is nagyon bejött. Nem mondanám nyomasztónak, de mindenképp erőteljes, aminek még órákkal később is a hatása alatt tudtam magam érezni.

 
DJluki  2017. 09. 03.

Az egész film valahogy nagyon letisztult és költői. Egy kissé elrugaszkodott ahhoz képest, hogy sci-fi, és én nagyon fájlalom, hogy mintha egy picit korhatárosra sikeredett, mert az egész nagyon ötletes és fantáziadús, akár gyerekeknek is szólhatott volna, ha kevésbé nyomasztó itt-ott és horrorisztikus.

Sally Hawkins
Octavia Spencer
Sally Hawkins
Sally Hawkins
Sally Hawkins
Richard Jenkins
Michael Shannon
Michael Stuhlbarg
Sally Hawkins
Sally Hawkins
 

A Faun labirintusához hasonlóan ez a film is egy valós, háborús környezetben játszódik, azonban a cselekménybe Guillermo del Toro ismét mágikus elemeket csempészett.

(hp)
 

Guillermo del Toro hosszú éveken keresztül dolgozott a projekten. A fejlesztést már a Pacific Rim forgatása alatt megkezdte, és végül ezt a filmet választotta a Pacific Rim 2 rendezése helyett.

(hp)
 

Az első előzetes megjelenése után Kevin Smith (Shop-stop)a Twitter-oldalán a következőket írta: "Ostobaságnak érzem, hogy valaha rendezőnek neveztem magam, amikor valami olyan gyönyörűt látok, mint ez."

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.