Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69

Alkonyat: Napfogyatkozás (2010)

The Twilight Saga: Eclipse
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Alkonyat: Napfogyatkozás
 
VvV   2018. 12. 01.

legújabb vélemény

Nem én vagyok a célközönsége, ezt megértem. A története kicsit kiszámítható, de egynek elmegy.

 
Deku   2017. 10. 25.

Habár én a végét máshogy oldottam volna meg mégis imádtam és bárki egy jót akar filmezni ezt javasolnám először neki. Annyira oda tették a filmet, hogy nekem ez lett az egyik legnagyobb kedvencem.


 
Szilonka   2018. 04. 06.

Mindenkinek ez a Bella kell. A története kicsit gyermeteg. Az egész rész a vámpír legyek vagy sem nagyon érdekes és érdekfeszítő kérdésről szól. A harmadik részre már nagyon kimerült a film.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Meguntam a film közepe felé, hogy mindenki Bella után áradozik, ahogy azt is hogy semmiféle jellemfejlődést nem tapasztaltam ebben a részben. Reméltem hogy jobb lesz a folytatás.

 
diumiu   2017. 06. 30.

Az Újhold után ez a rész abszolút pozitív élmény, pedig nem vártam túl sokat. Pörögnek az események, izgalmas a történet. Kristen Stewart játéka engem nem győz meg még mindig...

A film összbevétele 698 491 347 dollár volt (imdb.com).

 

Rachelle Lefevre alakította a korábbi részben Victoriat, ám állítólag a színésznő túl sok fizetésemelést követelt, a készítők pedig ezt nem díjazták. Más hírek szerint Catherine Hardwicke már a kezdetektől fogva Bryce Dallas Howardot szerette volna a szerepre, ám az nem vállalta, mert túl kicsinek találta azt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az írónő elsírta magát az esküvői jelenetnél.

(HETEDIK )
 

Stewart a forgatás alatt érettségizett.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.