Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68
Filmadatlap
 
25
Szereplők
44
Vélemények
21
Képek
3
Videók

Vélemények: A hangok (2014)

 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

A kutyámmal és a macskámmal együtt ültem le megnézni a filmet. A végére kettős érzések támadtak bennem. A kutyám szerint jó volt a film, de a macskám szerint én csak lopom a napot filmnézéssel és értékelés írással. :)

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 07.

Remek fekete humorral tarkított film egy kissé (?) fura fazonról, akihez nemcsak a kutyája és a macskája beszél, hanem az általa kinyírt emberek feje is. Mindezek mellett pedig igen súlyos kapcsolatteremtési gondokkal is küzd. A jó alap tehát adott, de hogyan építkeznek ebből? Ryan Reynolds bizonyította már, hogy nemcsak vígjátékok és romantikus komédiák szépfiúja, hanem ha kell egyedül is el tud vinni egy komolyabb hangvételű alkotást is (Élve eltemetve). Meglátásom szerint kiváló ebben a szerepben, ami ráadásul megalapozhatta a Deadpoolban nyújtott alakítását is. Jelen film a horror és vígjáték határán egyensúlyoz, ám mindezt nagyon ügyesen teszi, s így egy remek keverék jön létre. Nálam: 4/5


 
indingo   2017. 04. 17.

Eléggé meghatározhatatlan a műfaja. Kicsit horror, kicsit vígjáték, meg van benne egy kis szatíra is. A története picit beteg, de kedvelhető, nem egy megszokott alkotás.

 
dulkap   2015. 07. 21.

Lehet, hogy azért nem tetszett, mert az előzetes alapján sokkal inkább vártam egy jó kis fekete komédiát. Ehelyett sokkal inkább egy katyvaszos krimi-drámát kaptam. Volt benne pár poén, de inkább volt nyomasztó, mint humoros.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Gondoltam hogy jó lesz, mert az előzetes és a sztori alapján nem tűnt rossznak, de hogy ENNYIRE JÓ legyen arra tényleg nem gondoltam. Szerintem az idei év legjobb filmje (persze ha eltekintünk attól hogy Amerikában már tavaly bemutatták), meg úgy unblock nekem bekerült a kedvenceim közé. Ryan Reynolds is fantasztikus volt, ilyen filmekben kéne játszania nem romantikus limonádé hülyeségekben, lesz még tőle idén a Self/less, az is jónak tűnik. Szerintem mindenki nézze meg, aki erősebb idegzetű, mert azért van benne egy-két durcább rész is. Nálam gondolkodás nélkül 10/10

 
Deku   2017. 10. 25.

Gyenge eresztés és nem is hiszem, hogy valaha láttam volna ennél rosszabb filmet. Azt hiszem ez a film igazán kidolgozatlan lett. Maga az alap ötlet egész vonzó volt ámde a megvalósítás közelébe sem ért.

 
Berto49   2017. 08. 13.

Nálam a crazy kategóriás filmek közé tartozik, de ennek ellenére nagyon elgondolkodtató. Szerencsétlen terhelt Jerry (Ryan Reynolds) hangokat hall, sőt Bosco nevű aranyos kutyája, és Mr. Whiskes nevű igazi maffiózó macskája beszél hozzá. Az egyedüllét miatti menekülés kényszeríti – a terheltsége mellett – erre a finoman fogalmazva paranormális jelenség elfogadására. A szeretetéhség kényszeríti három nő brutális meggyilkolására, a fejüket a hűtőben tartva alkalmanként el is beszélget velük. A hangok egyébként saját hasadt személyiségének megnyilvánulásai. Egy iráni nő, Satrapi rendezte, különleges, mondhatni extrém mozi, de sokat elmond zűrzavaros világunkról.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Szerintem nagyon jó volt a hangulata, egész sötét humorú volt. Nagyon jól ábrázolták a főszereplőt, a kettősségét, tetszett a megvalósítása. A színészek jók voltak benne, élvezetes volt, lefoglalt végig. Nem sok ilyen stílusú filmet láttam még, de ez eléggé tetszett

 
andor50   2016. 04. 18.

Szerintem erre a szerepre nagyon jó választás volt Ryan Reynolds. A film nem hibátlan, de nagyon szórakoztató illetve érdekes élményt ad az, hogy látjuk, miként vívódik belső hangjaival a főszereplő. Elgondolkodtató és megindító film, mind emellett a humor is jelen van.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Ryan Reynolds az egyik kedvenc színészem. Ő miatta néztem meg főleg de ez harmat gyenge lett. Eszetlen gyilkolászás. Egyedül a narrálása jött be. Érdekes színesség és képi világ folyik.

 
harnas1207   2018. 12. 11.

Hihetetlen ,hogy egy ilyen ötletből egy ilyen béna filmet össze lehet hozni. Mintha direkt rámentek volna arra, hogy a lehető leggyengébb legyen. A humoros jelenetek kiválóak voltak, csak nem tették bele ebbe a filmbe.

 
Lonka   2016. 02. 21.

Nekem nagyon tetszett! Humoros volt, annak ellenére, hogy gyilkosságok vannak benne. A levágott beszélő fejek és beszélő házi kedvencek ötlete is tetszett.

 
Timcsi   2016. 06. 20.

Szokatlan és szürreális alkotás, de engem lekötött és szórakoztatott. Nem egy hétköznapi alkotás.

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 28.

Kifejezetten borzasztó film, pedig a trailer elég érdekesnek mutatta be. A történet egyedi, de a megvalósítás nem tetszett. A macskát viszont nagyon bírtam, igazi forma, neki voltak jó megszólalásai.

 
kissjanos21   2016. 01. 07.

Rémesen rossz egy film ez, vontatott és halál unalmas. Az előzetes alapján valami ilyesmire számítottam, de mégis késztetést éreztem arra, hogy megnézzem. Amúgy az elgondolás nem lenne rossz, de ez valami szörnyű lett. Végig unatkoztam, és a film végi dal na az kiverte a biztosítékot.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Érdekes a film műfaja, fekete komédia, a végén egy musicales fináléval megfejelve. Részemről vontatott és halál unalmas. Az előzetes alapján valami ilyesmire számítottam, de mégis késztetést éreztem arra, hogy megnézzem. Végig unatkoztam, és a film végi dal na az kiverte a biztosítékot.

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

Ryan Reynolds-ot mint színészt imádom, de ez a film nagyon beteg J. Érdekes műfajegyveleg, abszurdba hajló fekete komédia, a végén egy musicales fináléval megfejelve - de minden morbiditás ellenére azért mégiscsak egy vígjátékról beszélünk. Erősen rétegfilm ez, nem ajánlható bátran mindenkinek, sokaknál biztosan kiveri a biztosítékot a mészárlás, akik azonban vevők az ilyen típusú filmekre, azok tegyenek egy próbát vele, szerintem, megéri. Részemről egy erős négyes.

 
Hablaty   2016. 10. 13.

nekem tetszett a film, annyira szürreális volt. Fittyet hányt minden szabályra.

 
Annuska   2016. 04. 03.

Nekem tetszett! Szürreális volt, meglepő és őrült. Csak kapkodtam a fejem vígjátéknak sem utolsó. A rózsaszín hacuka pedig még őrültebbé teszi az egész történetet.

 
Tomi   2015. 08. 04.

Egyszerűen megmondva nem tetszett. Nem értem miért vállalnak ilyen színészek el egy ilyen filmet. Nagy tudom hol volt a "vígjáték" része (oké fekete humor értem) de egyszerűen nem volt benne semmi vicces jelenet a horror elemek meg hát elég gagyik voltak. Ryan Reynolds viszont egész jó volt. Nem is értem miért vártam a filmtől olyan "sokat".

 
kovi23   2015. 06. 19.

Egyáltalán nem csalódtam a filmben, kicsit voltak fenntartásaim a sztorival kapcsolatban de megfogott. A film egy igazi műfaji kavalkád, mely egy szokványos történetet önt egyszerre humoros, drámai és beteges formába, egyszer hol humoros, máskor meg egészen véres jelenetek váltják egymást. A dráma pedig szintén oly erővel van jelen, mely semmiképp nem hatástalan, érzelmeket is kiválthat. Mindenkinek ajánlom.

 
Skarsh   2015. 06. 09.

Nekem nagyon tetszett a film, igaz vígjátékra voltam lelkileg berendezkedve.. Aztán jött a nagy felismerés. Ez egy elborult elméjű thriller/krimi keverék, mintsem vígjáték. Ryan Reynolds remekül alakítja a tudathasadásos karaktert és szerethetővé teszi az esetlen férfit a néző számára. Csak erős idegzetűeknek ajánlom!

 
nikiszalanics   2015. 06. 17.

Nem egy szokványos filmet láthattunk. Érdekesen mesél el egy már százszor látott történetet, sajátos de jó humorral. A színészek nagyon jók és van pár nagyon ötletes megoldás benne. Én nagyon örülök annak, hogy Ryan Reynolds a főszereplő, mert nem is értem eddig miért csak tingli tangli filmekben láthattuk, ez az alakítása egyszerűen bravúros volt.

 
Filmzabáló   2015. 08. 07.

Ryan Reynolds kapott végre egy olyan szerepet, melyben valóban kamatoztathatta színészi tehetségét és meg is tette. Nem az a vígjáték, amin röhögsz, és nem az a dráma, ami csontig hatol, de mégis egy jó kis vígdráma, némi izgalommal. Bár A hangok lehetne jobb is, egyedi pszichopatája miatt biztosan emlékezetes marad számunkra. Szóval, ha egy igazán beteg, morbid és szürreális filmre vágysz, akkor ez a te partid.

 
Pillcsi   2015. 10. 20.

Az állatos filmek nekem mindig is olyanok,hogy nem szabad kihagyni meg kell nézni.Hihetetlen,hogy milyen aranyosak tudnak lenni.Ez egy Jó kis film lett, egyszerre elgondolkodtató, megható és mégis humoros és olyan témát dolgoz fel ami nem túl bonyolult de mégis ettől lesz olyan érdekes ez a film.

 
időjós   2017. 02. 24.

Többnyire nem vagyok a híve a horror, és a vígjáték keverésének, viszont azt kell, hogy mondtam, nem volt ez olyan rossz film, bár a főhősegy kicsit elvont volt. Szóval az alapötlet tulajdonképpen tetszett, és voltak jó poénok. Jópofák voltak az állatok is benne.

 
Szeky   2015. 05. 10.

Ez a film inkább thriller, mint vígjáték! Nagyon nagy hatással volt rám, tetszett. Ahogy a sztori tekervényes szálai szépen kibontakoznak, egyre jobban megértjük, hogy a főszereplő mit miért csinál. Egy szerethető főhőst kapunk, de a végére egy olyan káosz lesz úrrá a filmen, ami ránk is kihat.

 
miska1967   2015. 06. 03.

Mindent összevetve, érdekes kis műfajkeverék ez, de nekem pont ezért tetszett. Van benne gyilkolás, azaz thriller, dráma, és egy kis romantika is. Technikailag nincs gond a látottakkal, az operatőri munka szép, a helyszínek hangulatosak és a véres képsorok kellően megrázóak. A színészi munka is kiemelkedő, Ryan Reynolds remek volt.

 
Balu   2015. 05. 21.

Vegyes érzelmekkel távoztam a moziból. Szerintem jóval közelebb áll a drámához, mint egy vígjátékhoz, bár tény, igyekeztek humort csempészni a történetbe. Reynolds nem rossz ebben a szerepben, viszont a film nem enged senki mást igazából kibontakozni mellette. A film röviden nyomasztó történet egy elveszett ember életéről.

 
smith   2015. 05. 02.

Kedvenc műfajom a horror és a thriller. A horror-vígjátékokat viszont nem szeretem. Féltem, hogy ez is olyan horror-vígjáték, melyben a horrorfilmeket parodizálják. Szerencsére nem erről van szó, a trailer felkeltette az érdeklődésemet, és jól döntöttem, hogy tegnap este megnéztük. Tetszett nagyon. Nem egy darabolós horror, hanem egyedi szemszögből mutat be egy elmebeteg sorozatgyilkost!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.