Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%

Senki (2021)

Nobody
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
6
Videók
Senki

Galéria (17)

Videók (6)

 
Gauss   2021. 07. 19.

legújabb vélemény

0

Átlagos sablonos film, ilyen is kell. :)

 
stevepisti   2021. 04. 24.

4

Sajnos akaratlanul is sok hasonlóság fedezhető fel a John Wick és ez között. Sok a párhuzam, hasonló a szitu, orosz gengszterek itt is, a jó útra tért főhős kényszerű visszatérése a régi életéhez, hasonlóan áll bosszút a gengszterfőnökön stb. Termész... több»

 
7ETEDIK   2021. 04. 20.

2

Egy valóban jó és egyedi jelenet van a filmben, arra is fél órát kellett várni. A többi viszont John Wick majmolása. Egyszer nézhető, gagyi.

 
Eastern79   2021. 04. 17.

1
Az év akciófilmje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ilya Naishuller a 2015-ös Hardcore Henryvel robbant be a köztudatba, és könnyen lehet, hogy a Senki, ha nem is a legnagyobb dobása 2021-nek, de mindenképpen a legjobb akciófilmje. Hutch Mansell (Bob Odenkirk) élete egyhangú, pedig gyönyörű felesége ... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 05. 19.

0

Naishuller ért az akciójelenethez, ez a film pedig ennek újabb ékes példája. Valóban vannak hasonlóságok az első John Wickkel, illetve a történet sincs nagyon túlbonyolítva, de amikor pörög a film, akkor nagyon pörög :). Egy kicsit a végét elbénázták... több»

 
Retetet45 újratöltve   2021. 04. 18.

2
Remek trailer, felemás filmélmény

Igazából én úgy gondolom, hogy a jobb akciómozik közé tartozik, így megnézvén viszont nem estem tőle hasra. Kissé talán-talán nehézkesen indul be. A legjobb jelenet a buszos bunyó volt. Utána azt a szintet nem tudta hozni a film. Christopher Lloyd karaktere abszolút felesleges és nevetséges volt, a többi mellékszereplő okés volt. Bob Odenkirk... egész jó. A trailer jobb, mint a teljes film számomra. Viszont megértem, hogy valakinek ez nagyon bejövős. Mindenkinek jó filmezést kívánok! :D Nálam ez egy 6,5-7-es osztályzatot érdemel, ami egész jót jelent. Nézzétek bátran!

 
PadmeAmidala   2021. 07. 15.

0

Bob Odenkirköt már ismertem a Breaking badből, szerintem itt is jól alakított. Connie Nielsen is jól játszott. Christopher Lloyd meg vicces volt a vége felé lévő jelenetekben. Összességében jó film, vannak benne poénok is, de szerintem kihagyható, nem hagy mély nyomot az emberben (bár nem is ez a cél ilyen filmeknél). 7/10

A film összbevétele 55 405 035 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 31 682 980 forintot termelt. A hazai mozik összesen 19 997 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2019 októberében jelentették be hivatalosan, hogy a film szereplőgárdájához csatlakozott a Vissza a jövőbe-trilógia ikonikus sztárja, Christopher Lloyd.

(hp)
 

A film eredetileg az STX Entertainment forgalmazásában került volna a mozikba, de 2019 áprilisában a Universal Pictures megvásárolta tőlük a jogokat.

(hp)
 

A film egyik executive producere a Pókember-filmek sztárja, Tobey Maguire volt.

(hp)
 

A film társ-produceri teendőit a John Wick, az Atomszőke és a Deadpool 2 rendezője, David Leitch látta el.

(hp)
 

Bob Odenkirk a főszerep mellett producerként is kivette a részét a film munkálataiból.

(hp)
 
Persze még a lassan futószalagon érkező John Wick-folytatások között is megbecsülhetjük, hogy amikor egy-egy ilyen kisebb léptékű darab ellenpontozza az egyre megalománabb látványfilmeket, főleg, ha még egy-két emlékezetesebb pillanatra is futja tőle. több»
 
A Senki az év egyik meglepetése a számomra és még az is lehet, hogy 2021 egyik, ha nem a legjobb akciófilmjét üdvözölhetjük benne. Az pedig külön dícséretet érdemel, hogy nem nyújtották halálra a játékidőt, hanem pörgették a cselekményt. több»
 
Ha az alkotók a sztori és a karakterek szintjén is megerőltették volna egy picit magukat, akkor azt mondanám, hogy várom a következő részt. Így viszont csak annyit mondok, ahhoz képest, hogy csak egy John Wick-klónt láttam, egész jól szórakoztam. több»