Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Senki (2021)

Nobody
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
17
Képek
6
Videók
Senki

Galéria (17)

Videók (6)

 
sptt   2021. 12. 07.

legújabb vélemény

1

Végre egy akciófilm, ahol minden rendben van, normális forgatókönyv, jó színészek, jó rendezés, jó akcióképek. Kár, hogy a film második felében vannak laposabb részek is, így nem lehet belőle egy tökéletes film, de ne legyünk telhetetlenek, ez így is az utóbbi idők akciófilmjeinek felső 20%-ába tartozik. 7/10

 
stevepisti   2021. 04. 24.

4

Sajnos akaratlanul is sok hasonlóság fedezhető fel a John Wick és ez között. Sok a párhuzam, hasonló a szitu, orosz gengszterek itt is, a jó útra tért főhős kényszerű visszatérése a régi életéhez, hasonlóan áll bosszút a gengszterfőnökön stb. Termész... több»

 
Bazzzsi   2021. 10. 13.

3

Nagyon ott volt a film. Az akciójelenetek ütöttek, szó szerint. A történet meg ugye egy bagatell dologból indul ki.

 
Eastern79   2021. 04. 17.

1
Az év akciófilmje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ilya Naishuller a 2015-ös Hardcore Henryvel robbant be a köztudatba, és könnyen lehet, hogy a Senki, ha nem is a legnagyobb dobása 2021-nek, de mindenképpen a legjobb akciófilmje. Hutch Mansell (Bob Odenkirk) élete egyhangú, pedig gyönyörű felesége ... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2021. 11. 26.

3
Chuck Norris is tapsolna? Nem hinném! Segal meg el is verné!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Most, hogy befejeztem a filmet, semmi olyan nem maradt bennem, amit szívesen említenék a filmből. Legyen akár egy jelenet, vagy éppen egy frappáns beszólás vagy egy egyszerű szó. Valahogy minden olyan mesterkélt és rettenetesen átlagos. Klisés és sab... teljes kritika»

2
 
7ETEDIK   2021. 04. 20.

2

Egy valóban jó és egyedi jelenet van a filmben, arra is fél órát kellett várni. A többi viszont John Wick majmolása. Egyszer nézhető, gagyi.

 
Képkockák   2021. 10. 08.

1
Better Call John Wick

Nem is tudom, hogy pontosan hol kezdjem… A Senki előzetese azt üzente nekem, hogy jön egy izgalmas akciófilm, amire érdemes időt szánni, és akár többször is nézhető lesz, mint az író másik filmje, a John Wick (szándékosan utalok rá egy filmként, a fo... teljes kritika»

A film összbevétele 55 405 035 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 36 234 570 forintot termelt. A hazai mozik összesen 22 771 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

2019 októberében jelentették be hivatalosan, hogy a film szereplőgárdájához csatlakozott a Vissza a jövőbe-trilógia ikonikus sztárja, Christopher Lloyd.

(hp)
 

A film eredetileg az STX Entertainment forgalmazásában került volna a mozikba, de 2019 áprilisában a Universal Pictures megvásárolta tőlük a jogokat.

(hp)
 

A film egyik executive producere a Pókember-filmek sztárja, Tobey Maguire volt.

(hp)
 

A film társ-produceri teendőit a John Wick, az Atomszőke és a Deadpool 2 rendezője, David Leitch látta el.

(hp)
 

Bob Odenkirk a főszerep mellett producerként is kivette a részét a film munkálataiból.

(hp)
 
Persze még a lassan futószalagon érkező John Wick-folytatások között is megbecsülhetjük, hogy amikor egy-egy ilyen kisebb léptékű darab ellenpontozza az egyre megalománabb látványfilmeket, főleg, ha még egy-két emlékezetesebb pillanatra is futja tőle. több»
 
A Senki az év egyik meglepetése a számomra és még az is lehet, hogy 2021 egyik, ha nem a legjobb akciófilmjét üdvözölhetjük benne. Az pedig külön dícséretet érdemel, hogy nem nyújtották halálra a játékidőt, hanem pörgették a cselekményt. több»
 
Ha az alkotók a sztori és a karakterek szintjén is megerőltették volna egy picit magukat, akkor azt mondanám, hogy várom a következő részt. Így viszont csak annyit mondok, ahhoz képest, hogy csak egy John Wick-klónt láttam, egész jól szórakoztam. több»