Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Senki (2021)

Nobody
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
6
Videók
 
kounicakhaha   2021. 04. 21.

legújabb vélemény

0

Oké, akinek bejött a Hardcore Henry, az ne is menjen tovább, mert a Senki az épp azt az eszementen őrült akciót hozza. Bár azt mindenképp fontos kiemelni, hogy ezúttal bár kevésbé "pörgős" a maga értelmében, sokkalta inkább arról van szó, hogy egy vé... több»

 
Retetet45 újratöltve   2021. 04. 18.

2
Remek trailer, felemás filmélmény

Igazából én úgy gondolom, hogy a jobb akciómozik közé tartozik, így megnézvén viszont nem estem tőle hasra. Kissé talán-talán nehézkesen indul be. A legjobb jelenet a buszos bunyó volt. Utána azt a szintet nem tudta hozni a film. Christopher Lloyd karaktere abszolút felesleges és nevetséges volt, a többi mellékszereplő okés volt. Bob Odenkirk... egész jó. A trailer jobb, mint a teljes film számomra. Viszont megértem, hogy valakinek ez nagyon bejövős. Mindenkinek jó filmezést kívánok! :D Nálam ez egy 6,5-7-es osztályzatot érdemel, ami egész jót jelent. Nézzétek bátran!


 
Eastern79   2021. 04. 17.

1
Az év akciófilmje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ilya Naishuller a 2015-ös Hardcore Henryvel robbant be a köztudatba, és könnyen lehet, hogy a Senki, ha nem is a legnagyobb dobása 2021-nek, de mindenképpen a legjobb akciófilmje. Hutch Mansell (Bob Odenkirk) élete egyhangú, pedig gyönyörű felesége ... teljes kritika»

 
György Kubik   2021. 04. 18.

1
Egyszer meg lehet nézni

A közepesnél talán kicsit jobb. Vannak benne jó akciójelenetek, de összességében nem nagyon kötött le.

 
HETEDIK   2021. 04. 20.

0

Egy valóban jó és egyedi jelenet van a filmben, arra is fél órát kellett várni. A többi viszont John Wick majmolása. Egyszer nézhető, gagyi.

Galéria (8)

Bob Odenkirk
Bob Odenkirk
Bob Odenkirk
Bob Odenkirk
Bob Odenkirk
Bob Odenkirk

Videók (6)

A film összbevétele 21 659 680 dollár volt (imdb.com).

 

2019 októberében jelentették be hivatalosan, hogy a film szereplőgárdájához csatlakozott a Vissza a jövőbe-trilógia ikonikus sztárja, Christopher Lloyd.

(hp )
 

A film eredetileg az STX Entertainment forgalmazásában került volna a mozikba, de 2019 áprilisában a Universal Pictures megvásárolta tőlük a jogokat.

(hp )
 

A film egyik executive producere a Pókember-filmek sztárja, Tobey Maguire volt.

(hp )
 

A film társ-produceri teendőit a John Wick, az Atomszőke és a Deadpool 2 rendezője, David Leitch látta el.

(hp )
 

Bob Odenkirk a főszerep mellett producerként is kivette a részét a film munkálataiból.

(hp )
 

A Senki premierjét eredetileg 2020. augusztus 14-re tűzték ki, de a koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztották a premiert, melyet végül 2021. február 19-re időzítettek.

(hp )