Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
17
Képek
6
Videók

Vélemények: Senki (2021)

 
Gauss   2021. 07. 19.

legújabb vélemény

0

Átlagos sablonos film, ilyen is kell. :)

 
stevepisti   2021. 04. 24.

4

Sajnos akaratlanul is sok hasonlóság fedezhető fel a John Wick és ez között. Sok a párhuzam, hasonló a szitu, orosz gengszterek itt is, a jó útra tért főhős kényszerű visszatérése a régi életéhez, hasonlóan áll bosszút a gengszterfőnökön stb. Termész... több»


 
7ETEDIK   2021. 04. 20.

2

Egy valóban jó és egyedi jelenet van a filmben, arra is fél órát kellett várni. A többi viszont John Wick majmolása. Egyszer nézhető, gagyi.

 
Eastern79   2021. 04. 17.

1
Az év akciófilmje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ilya Naishuller a 2015-ös Hardcore Henryvel robbant be a köztudatba, és könnyen lehet, hogy a Senki, ha nem is a legnagyobb dobása 2021-nek, de mindenképpen a legjobb akciófilmje. Hutch Mansell (Bob Odenkirk) élete egyhangú, pedig gyönyörű felesége ... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 05. 19.

0

Naishuller ért az akciójelenethez, ez a film pedig ennek újabb ékes példája. Valóban vannak hasonlóságok az első John Wickkel, illetve a történet sincs nagyon túlbonyolítva, de amikor pörög a film, akkor nagyon pörög :). Egy kicsit a végét elbénázták... több»

 
Retetet45 újratöltve   2021. 04. 18.

2
Remek trailer, felemás filmélmény

Igazából én úgy gondolom, hogy a jobb akciómozik közé tartozik, így megnézvén viszont nem estem tőle hasra. Kissé talán-talán nehézkesen indul be. A legjobb jelenet a buszos bunyó volt. Utána azt a szintet nem tudta hozni a film. Christopher Lloyd karaktere abszolút felesleges és nevetséges volt, a többi mellékszereplő okés volt. Bob Odenkirk... egész jó. A trailer jobb, mint a teljes film számomra. Viszont megértem, hogy valakinek ez nagyon bejövős. Mindenkinek jó filmezést kívánok! :D Nálam ez egy 6,5-7-es osztályzatot érdemel, ami egész jót jelent. Nézzétek bátran!

 
PadmeAmidala   2021. 07. 15.

0

Bob Odenkirköt már ismertem a Breaking badből, szerintem itt is jól alakított. Connie Nielsen is jól játszott. Christopher Lloyd meg vicces volt a vége felé lévő jelenetekben. Összességében jó film, vannak benne poénok is, de szerintem kihagyható, nem hagy mély nyomot az emberben (bár nem is ez a cél ilyen filmeknél). 7/10

 
nagygellert   2021. 06. 29.

1
Egy eszelős eszelés

Az előzetes alapján már egy jó filmnek ígérkezett. Már csak azért is kezdtem bele a filmbe, mert nem tagadom, imádtam Bob Obenkirköt a Braking Bradből. Szóval a cselekmény, meg úgy unblock a hangulata a filmnek a John Wick filmekéhez ígérkezett. De jóval több lett ez annál. Eszeveszett öldöklés, látványos vérontások, és egy életet unt apa a központban. Azt hiszem, nincs is több mondanivalóm a filmmel kapcsolatban. Ja igen, még valami: várom a folytatást.

 
György Kubik   2021. 04. 18.

1
Egyszer meg lehet nézni

A közepesnél talán kicsit jobb. Vannak benne jó akciójelenetek, de összességében nem nagyon kötött le.

 
acura steve   2021. 06. 21.

0

Ismét egy amcsi hulladék. A Két túsz között és a John Wick keresztezéséből született a forgatókönyv. Mint a modern, amcsi f*s filmekben, van benne valamiféle elfojtott gyűlölet, rengeteg trágár kifejezés, túlpörgős jelenetek, unszimpatikus karakterek (összes) stb. Egyetlen pozitívum, hogy nincs benne szexuális erőszak.

 
kounicakhaha   2021. 04. 21.

0

Oké, akinek bejött a Hardcore Henry, az ne is menjen tovább, mert a Senki az épp azt az eszementen őrült akciót hozza. Bár azt mindenképp fontos kiemelni, hogy ezúttal bár kevésbé "pörgős" a maga értelmében, sokkalta inkább arról van szó, hogy egy vé... több»