Senki

Nobody

2025.08.11 Ezer karakter

Remek sztori nagyon jó akciókkal

A hétköznapi, középkorú kisember története, aki átlagos házban él, átlagos munkát végez és átlagos családdal rendelkezik. Ilya Naishuller filmje meglepően kezdődik, mert a néző számára semmi rendkívüli nem tűnik fel. Az sem, hogy Hutch (Bob Odenkirk) fizikailag meglehetősen jó formában van, és önfegyelme is nagyon erős. Ez a betörésük alkalmával derül ki először. Később Hutch belekeveredik egy bunyóba egy városi buszon, melyben megdöbbentően jól áll helyt. Nála jóval fiatalabbakat intéz el, noha ő is megsérül. Az incidens azonban súlyos következményeket hoz: az orosz maffia egyik helyi szervezetének feje ered Hutch nyomába, mert az egyik támadó, akit elintézett, a saját fia volt. Elszabadulnak az indulatok, és megkezdődik a harc, melynek során kiderül, hogy Hutch korábban afféle kommandós revizor és bérgyilkos volt, és profizmusa korábbi munkájából ered. A film utolsó negyede akciók sokasága izgalmas jelenetekkel. Értékelésem erős négy csillag, mert jó a rendezés és Bob Odenkirk elképesztőt alakít.

2022.12.18 polgy

Senki ne hagyja ki

A film számos dologban összecseng a John Wick filmekkel (én azokat is nagyon kedvelem), azonban a karakterek és az alapsztori miatt mégis teljesen más. Én nagyon bírtam.

2021.10.16 herkedavid

Nekem ez a film kellemes csalódás volt. Van benne egy kis John Wick hasonlóság, de egyáltalán nem foglalkoztam vele. A főszereplő nagyon jó, az akciójelenetek zseniálisak. Akinek tetszenek az igazi, verekedős, egymást véresre verős filmek, annak bátr... Több

2024.10.21 Kövi Róbert

Régen szórakoztam ilyen jót

Annyira nyers, hogy még talán zöld is. A főszereplő olyan kitartóan hozza a ráosztott gagyi szerepet, hogy a végén kifacsar belőle mindent. Valósággal érezni a műhely illatát is az ismerős gépek láttán. :)

2021.07.19 Gauss

Átlagos sablonos film, ilyen is kell. :)

2023.01.18 akela70

Reszkessetek, betörők

Jól indult, de sajnos a buszos jelenetnél átváltott idióta üzemmódba. Azután egy röhej lett az egész, amolyan Home alone brutál kiadás. Öröm nézni a Schwarzenegger Kommandóját megszégyenítő pusztítást, és a nyolcvanéves, valószínűleg a jövőből visszajött nagypapa öldöklését. Hogy mennyivel rosszabbak az orosz fegyverek, az onnan látszik, hogy amíg a főhősünk sikeresen pajzsként használ egy ellenséges hullát, addig a cimborája egy lövéssel három libasorban jövő orosz fejét lövi át.

2021.10.16 Érdeklődő

Kifejezetten jó is lehetett volna

A lassan induló és kibontakozó történet kitaposott ösvényen rángatja a történet szálait. Ennek ellenére a mozgókép ébren tartja a nézőt. Ami tetszett, az az, hogy a verekedős jelenetekben a főhős akár egy átlag ember is lehetni, hiszen a harc közben a valóságot megközelítően nemcsak adja a pofonokat, hanem kapja is. Így sokkal hitelesebb, mint egyes szuperhős filmek. Sajnos igen csak lerontotta az összképet a végén megvalósított, vígjátékba illő befejezés.

2021.11.21 roben2112

Jó, jó, de...

Jó, jó, de egyszer elég volt. Már az előzetes alapján láttam, hogy egy az egyben John Wick copy, ezért vártam is, mert szeretem az ehhez hasonló filmeket. De ez nem igen győzött meg. Rövid volt, zsúfolt és összecsapott. Szerintem többet is ki lehetett volna ebből hozni.

2021.06.29 nagygellert

Egy eszelős eszelés

Az előzetes alapján már egy jó filmnek ígérkezett. Már csak azért is kezdtem bele a filmbe, mert nem tagadom, imádtam Bob Obenkirköt a Braking Bradből. Szóval a cselekmény, meg úgy unblock a hangulata a filmnek a John Wick filmekéhez ígérkezett. De jóval több lett ez annál. Eszeveszett öldöklés, látványos vérontások, és egy életet unt apa a központban. Azt hiszem, nincs is több mondanivalóm a filmmel kapcsolatban. Ja igen, még valami: várom a folytatást.

2022.05.29 Hondati

Semmi

“Na mi van? Semmi? Szóval a semmi van?” besenyősen, de számomra közepesre sikeredett, klisévé fajult sztori, amibe megint a belekeveredik a csúnya orosz maffia, ami már nem egy lerágott csont, hanem egy kukába dobott penészhalmaz, ami már senkit nem érdekel, pedig egész jól kezdődött. Kifejezetten jól illett Bobhoz a szerep egy bizonyos pontig. Ott viszont elengedtem, és nehezen rágtam magam rajta tovább. Kár érte...

2021.11.17 ererandras

Egy átlagos akciófilm.

Közepesen sem izgalmas karakterek középszerű történetben.

2021.04.18 György Kubik

Egyszer meg lehet nézni

A közepesnél talán kicsit jobb. Vannak benne jó akciójelenetek, de összességében nem nagyon kötött le.

2021.04.21 kounicakhaha

Oké, akinek bejött a Hardcore Henry, az ne is menjen tovább, mert a Senki az épp azt az eszementen őrült akciót hozza! Bár azt mindenképp fontos kiemelni, hogy ezúttal bár kevésbé "pörgős" a maga értelmében, sokkalta inkább arról van szó, hogy egy vé... Több

2023.04.05 LangHao

Ez nem a John Wick, és nem a Ponyvaregény

Többször is megnéztem ezt a filmet, pedig nem régi még most sem. Rossz nyomon jár az, aki a John Wickhez hasonlítgatja, mert akkor már lehetne nyugodtan az összes hasonlót mindegyikkel hasonlítgatni. Nincs értelme. Elfogulatlanul kell nézni, és erről a filmről kell véleményt alkotni. A Tarantino-filmeket is kár lenne egymással összeméregetni, mert akkor nyilván lenne a kilenc filmjéből legalább három pocsék, ár a többihez képest stb. Ez a film jó, pörgő,s és volt benne pár olyan jelenet is, ami egyáltalán nem sablonos. A színészgárda meglepett, hiszen a főszereplőn kívül majdnem mindenkit ismertem valahonnan. Gladiátor, Vissza a jövőbe stb. Igazi nosztalgikus szereplők.